Új hozzászólás Aktív témák
-
hat ebbol a kepbol mobilrol semmit se latni... felesleges a sertodottseg, meg mindenfele kisebbrendusegi hulyeseg belemagyarazasa. bem hiszem, hogy nagy gondot kene okozzon barkinek is egy google fiok letrehozasa. ha meg nem tudod megkerulni, akkor add meg a telefonszamod, megis mit gondolsz, mit fog vele kezdeni a google? segitek, pont azt amit odairtak.
Szerk: azert meg irigyellek, hogy eleted legnagyobb hibaja egy forumon elhintett szemelyes info volt
-
fokukac
nagyúr
az összes buzeráns önkormányzat betiltotta az alkohol-árusítást este 10 után.
Az összes kerület ezzel versenyez egymással.
És a belvárosi meg lakótelepi kisboltok esetében ezt meg is értem, de hogy a Teszkóban ezért miért nem vehetek két sört, hát ez agyrém.
De komolyan.Elképesztő, mivé fajul ez az ország 4 év alatt.
-
fokukac
nagyúr
akkor ez tényleg égési sérülés, keverve egy kis ragasztóval? tényleg menj ügyeletre...
Égés után a legjobb azonnal jegelni, de a ragasztó még rátett egy kis kémiai sokkot is (Asszem savas a ph-ja, 3-4 körül), ami azért vicces, mert az a vízzel is reakcióba lép, az ilyet előbb le kell törölni, úgy emlékszem, az víz abban a pillanatban csak tovább rontja a hatást.
Ne csinálj ilyet többet, a vegyszer nem játék! -
tbs
addikt
Égés. A vízbe lógatás a jó megoldás. Kezdj el lazítani. A fájdalomérzők sajnos sajogni fognak még napokig.
De ez a jobb. Ha nem fáj, az a súlyosabb...
szerk: a krémeket igengyorsan felejtsd el. Majd holnap után vmi laza hámosító max. (Neogranormon, Sudocream ilyenek.) Átmenetileg dobjál be ~800mg ibuprofént.
-
Integra
titán
sajnos rohadt faramuci helyzet, teljesen megértelek, nem is irigyellek érte.
viszont te autód, te dolgoztál meg érte, te fizeted, és valóban, ha törnék, akkor ki fizeti ki? ők? ha pedig már viszed őket, legyenek rugalmasabbak és igazodjanak picit.. nem te vagy önző, hanem ők, ez az igazság. -
Hát a kajával nem lesz gondom, max annyiban, hogy bejgli mérgezést kapok.
Most meg ép nézem a Hobbit-ot, aztán majd ha lesz kedvem, akkor megnézem a 2. részt is.
Porszívózás és felmosás megvan (még szerencse hogy ezt a 2-t a takarításból szeretem csinálni), de ki kellene suvickolni a fürdőt, törölgetni is kéne ...UI: Na holnapra is megvan a program (ép most csörgettek), kis maszek lesz, mondjuk az sosem árt, nem indul a masina.
-
Ellentmondasz magadnak
Itt sincs kupi, azal nincs baj, de 1 porszívózás, felmosás kombó csak kellene, valahogy majd rábeszélem magam (mi lenne ha egyébként meg nem szeretnék porszívózni/felmosni)
UI: Jöhetsz segíteni
Tim: Burzsuj
Jövő hét még munkával telik, legalább elterelem a gondolataimat, igaz, ott is csendesedik a dolog, viszont egyre több helyről hallom, hogy 1-2 napot dolgoznak az emberek idén, vagy már nem is mennek. 9 nap és Karácsony, nekem meg semmi kedvem az egész "cécóhoz".
-
Lortech
addikt
A mi utcánkban bilincset osztogattak ma. Máskor nem, csak ilyenkor szombati munkanapokon.. Suttyó banda.
Sajna biztos választ nem tudok, az illetékes közterület ügyfélszolgálatán lehet esetleg érdeklődni (ilyenkor már nem dolgoznak szvsz), bár én pont a józsefvárosi közterület felügyelettől kaptam bilincset anno itt a 11 kerben egy szombati munkanapon. -
BlacKSouL
addikt
Megoldás1 (Windowsban)
Megoldás2 (Routerben)De mindez akkor működik, ha a modemed minden kapcsolatjelző ledje szerint OK a kapcsolat.
Az első megoldás a Google bűvös csodaszámai: 8.8.8.8 és 8.8.4.4
A másodikban egy másik, alternatív DNS szerepel. De oda is mehet a Google-é -
tildy
nagyúr
Mar megvettem a repterig a jegyet, ejfelre erek fel, 3kor meg mar indulhatnek, joobb ez igy.
concret_hp, mert hulye vagyok, es szinte mindig a reggel hatos gepre foglalok( igy aznap meg tudok dolgozni, nem kell szbadnapot kivennem).
Igazandibol az a baj, hogy baratokon kivul senki nincs pesten, csalad nekem is, paromnak is videken. Egy hajnali kettes vonat szuper lenne Szolnokrol, de nincs.3:05-os felerne 4:21-re, de akkor meg onnet kimenni a repterre busszal, de akkor mar csak fel ora maradna becsekkolni... Na olyat nem jatszok. Tipikusan en vagyok az, aki mindig 2-3 oraval indulas elott kinn szeret lenni. Meg ez a szerencse, idefele jovet a londoni bkv miatt majdnem lekestem a repulot. (315-re kimentem a 3:22-es buszhoz, ami 3:337-or jott, igy Blackfriarsnal lekestema 4:14-es vonatot, az 5:14-es kiert 6:20-ra, 7:30-kor meg indult a gep. Mar ki volt irva kapu, mikorra atertem a biztonsagi ellenorzesen)
-
Tim82
félisten
Volt nekem is Galaxy S-em, nekem nem voltak ilyen gondjaim sem gyári ROM-mal, sem CyanogenModdal. Igaz, GTalk-ot nem használok, de Gmail, FB, Viber rendben működött, meg egyszer-kétszer Skype-hanghívást is csináltam róla, azzal sem volt gebasz.
Az más kérdés, hogy egy idő után tetűlassú lett, meg állandóan zárogatni kellett kötelező jelleggel a háttérben futó app-okat meg folyamatokat, mert felzabálták a memóriát. Azért annyira nem idegesített, hogy földhöz vágjam, de ahhoz elég volt, hogy egy inkább trouble-free rendszert futtató okostelefont válasszak utána.
-
fokukac
nagyúr
Hát nem tudom. Lehet, hogy én őskövület vagyok, de nem tartom magam annyira fontosnak, hogy mindig 100%-ban elérhető legyek az összes létező felületen.... Úgy vagyok vele, hogy majd ha érdekel, akkor megnézem.
Még a leveleimet se szinkronizálom, pont emiatt.Amúgy szerintem ez a helyes hozzáállás. A bnőm mindent folyamatosan szinkronizál, és amikor éjjel fél 1-kor kezd el válaszolni munkaügyi levelekre, az szerintem nem normális.
-
fokukac
nagyúr
-
Dumas
csendes tag
Nah, meg is van a nagy külömbség.
Ezért okoz nálad gondot ami nálunk nem.
Nálunk általában úgy is a "játszós ruha" volt a lényeg, mivel nagyrészt sütögettünk/grilleztünk, kint voltunk. Ott inkább az volt a mókás ha valaki kiöltözött/fullsmink/stb.
Ízlések és pofonok ugye.
-
Dumas
csendes tag
Ízlések és pofonok.
Szerencsére nálunk ilyen nincs. Presze, ha az ismerős olyan, akkor ilyet nem szabad. De volt olyan is, hogy haver öccsének (aki szintén haver) a ballagására kellett volna mennünk, de elsőre úgy nézett ki tényleg, hogy nem tudunk menni, de aztán megoldottuk. Havernak nem szóltunk róla, csak szüleivel beszéltünk, meg bátyjával. Amíg ők befejezték a ballagást, addig minket beengedtek a házba, egy gyors kötözés ilyen öööö... olyan szallaggal amivel az ajándékokat is becsomagolják megkötöttük egymást (Nem perverzkedni...
semmi olyan nem volt.) aztán úgy vártuk havert, megkötözve, hogy mi nem akartunk menni, de muszáj volt. Nem volt para, sértődés, hangulatrombolás. Bár itt nem volt benne nagy átverés azért.
-
NoLF
veterán
-
ngabor2
nagyúr
akkor még nem öntöttél ki szférikus szilikagélt. na AZ csúszik
ragadni nem ragad, az más kérdés.
szintén más kérdés, hogy hogy nem találták még meg a forrást. ilyen anyagot nem mari nénje állít elő piros lábasban otthon, és nem minden harmadik kofa árulja kamionszámra. elvileg az autópályán haladó járművek monitorozva vannak. vagy itt jön elő a személyiségi jogok védelme, amivel igazából élni nem, csak visszaélni lehet?
-
DeFranco
nagyúr
tök mindegy, hogy mennyit nyersz, pénzzel nem fogsz problémákat megoldani, még ha most nagyon úgy látszik is...
pontosabban az aktuális gondok egy részét megoldja, de jön helyette másik bőven, ami betölti az űrt. úgy szoktam fogalmazni, hogy a problémaszint az anyagi helyzettől függetlenül állandó (vagy felfelé nő).
és ezt teljesen komolyan gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Automobilista 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest