- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
abban teljesen igaza van unokatesódnak, hogy ha az a cél, hogy nagy darab akarsz lenni, akkor gyúrni kell és tömegnövelni, én is ezt mondom. viszont közben meg is erőszakolod a tested, ezzel legyél tisztában, ez sok év múlva megbosszúlhatja magát. ezt tartsd fejben.
azt az izmot, amit magadra szedsz más edzésformákhoz képest rekordidő alatt, ami természetesen víz lesz nagy részben.. szóval ha nekiállsz majd mást edzeni, észre fogod venni, hogy lefogod dobni szinte az egészet, mert a tested, a genetikád nem fogja igényelni, sőt, akadályozhat is egyes esetekben.
azt próbálom jól megfogalmazni, hogy ha az alap nem az igazi, abból hiába építkezel majd tovább, nem az lesz, amit szeretnél, vagy csak részben. illetve majd kezdheted előlről, ha megértetted a tested mit is akar igazán és mi a jó neki. nekem a legtöbbekkel ellentétben fordított az egészséges sportróln a gondolkodásom, azt mondom, hogy azt kell és úgy, amit a genetikád mond. és abból kijön majd a maximum, ami nem az egészséged rovására megy hosszútávon. tehát a szép, egészséges, esztétikus test a helyes, funkcionális edzésből jön. és a tiszta elméből. ha ez testsúly növekedéssel jár, akkor azzal fog, ha fogyással, akkor fogyással fog. a rock és a többi gyúrtat meg fejeltsd el, mind szúrja magát egytől egyig. hamis példakép az összes.
korban bőven jó vagy, időd van mindenrekukac:
nemrég történhetett a módosítás, most futottam bele először
chrome-ban is megmaradt eddig, de ez a 15-ös modósítás úgy tűnik másképp használja a browsert -
fokukac
nagyúr
Én inkább az Integra által elmondottakkal értek egyet. Ha sportolni akarsz, akkor szerintem elsősorban az alapok a fontosak (kardio!), és csak másodlagos a tömegnövelés.
Integra: mióta lehet 15 percig módosítani?
Amúgy eddig én úgy tapasztaltam, hogy firefoxban általában megmarad a szöveg ilyenkor is. -
Integra
titán
irdatlan sok, ha tiszta izomról beszélünk, ez fizikai képtelenség, még jó genetika esetén is. lehet 13kg-ot simán hízni ennyi idő alatt, nem vitatom, de az, hogy az nem tiszta izom, az hót ziher. ráadásul mindenféle kreatin és egyéb tápkiegek nélkül meg pláne vicces... kizárt. és ami felmegy, annak is a túlnyomó része csak víz. abbahagyod és le is fog ugrani pikk-pakk. a klasszikus bodybuilding ilyen. még akkor is sok, ha fiatal vagy és 30 éves alatt vagy, de ott is inkább 20-25 között, amikor komolyan fejlődik a test.
ha valóban erős és egészséges akarsz lenni, ne gyurmázz, hanem menj el crossfitre, bellezni, teljesítménytúrázni, bringázz. igaz, nem leszel felfújt lóbaszó melák, ellenben valóban erős leszel és egészséges, jó izületekkel és állóképességgel. na de mindegy, semmi közöm hozzá, hogy mit csinálsz, ha nagy darab akarsz lenni, akkor persze, gyúrjál, arra az kell.
ez csak az saját, szubjektív, 15 éves tapasztalatom amit eddíg láttam a sportban és bunyóban, úgyhogy ne tekintsd mérvadónak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest