- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #62604 üzenetére
Gyerekkoromban párszor fürdettek lila vízben, de azóta sem emlékszem, hogy miért.
Viszont eddig eszembe nem jutott rákeresni az azóta közkinccsé tett interneten. De most...
most már tudom -
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #62599 üzenetére
Elképesztő ez az értelem nélküli szigorítás. 300 mg efedrin van 200 ml-ben, azzal drogként nem sokat lehet kezdeni (kiszedni meg pláne nem érdemes).
De ugyan ez van pl. a kálium-permanganáttal, vagy a 96%-os alkohollal. Valaki kitalálta Odafent, hogy hú, ebből kábítószert fognak csinálni, ezért vénykötelessé tették. Azóta pl. suliban nem lehet egy értelmes, látványos reakciót bemutatni, mert nincs hozzá (amúgy nagyjából filléres) alapanyag.
azt már csak halkan jegyzem meg, hogy sokkal veszélyesebb anyagokhoz meg háztartási boltból simán hozzá lehet jutni, nomeg aki tényleg kábítószert akar csinálni, az úgyis megtalálja a módját.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #62595 üzenetére
Más néven ez a mixtura pectoralis? Vagy az már a bővített kiadás? Esetleg az efedrintartalom miatt kiutálták az íróasztal mögül?
Nekem ez segített kb. 4-5 éve, mikor utoljára szükségem volt rá. Azt tudom, hogy pár100 forint volt összesen.
-
válasz
Nincs most a kezemben betegtajekoztato hozza, de ezeknek van valami hatasuk, ha csak ugy fogyasztja az ember? Mert legutobb is egy fel uvegnyi maradt tel vegen, de ha van valami ertelmes hatasa, akkor elfogyasztom, ha maskor maradna..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Köszönöm
Egyéni rangot mikor kapod már meg?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #62592 üzenetére
Az nem szemrehányás volt, hanem üdvözlés. Mert múltkori visszatérésed nekem valami miatt kimaradt.
De akkor megragadom szarva közt a tőgyit: a Naturland féle kakukkfüves köptető, és a .. hát meg kellett keresnem .. Hungaro-Gal féle készítmény között van érdemi különbség?
Én évek óta a köptető célból a naturlandost vettem, de pár hete valaki a másikat dicsérte, hogy az erősebb, hatékonyabb. Azonban mivel a "kékzöldből" már bekaptam 2 flakonnal, az anyám által vásárolt "pirosat" már fel se bontottam. És már nem is volt rá szükség, a szokásos megtette dolgát. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #62590 üzenetére
Jóestétkívánok
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #61761 üzenetére
...smenyiidőnklennepluszba...
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #61757 üzenetére
...amegoldás:1000napfölöttiregautoban...
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #61753 üzenetére
Pont ma jutott eszembe, hogy de régen jártál erre.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #41323 üzenetére
HI!
ugyan kerlek uri huncutsag min 52-53fokos igazui hazi rettnetn, napi 2x.5deci, sikitozva menekul az a virus:- )))
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Pisztillus #40623 üzenetére
Nekem is az volt, meg Bucó-Szetti-Tacsi, meg a Mozaik és persze a Hahota. A Pif-et csak néztük.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Pisztillus #40621 üzenetére
Volt az újságosnál - emlékszem - rendes Pif magazin is, igaz méregdrága volt, és francia nyelvű, de piszkosul menő ajándékok jártak hozzá (locsolós trükkszemüveg, meg ilyenek) ilyennek akkor Magyarországon még híre nem volt. Heroin árban adták de egyszer vagy kétszer sikerült kisírni.
-
7
addikt
válasz
Pisztillus #40598 üzenetére
Jé, Pif!
Látom, valaki Kockás képregényt olvasott itt bő 20-30 éve.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #40561 üzenetére
Vow, remek avatár.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #40477 üzenetére
jaja. de ez már évek óta így van. És közben bekacskaringózza az összes kis utcát a Duna és a Váci út között, háromszor.
Egyszer azzal jöttem haza, 35 perc alatt értünk ide az Erzsébet tértől -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #39830 üzenetére
Sok magyar nevvel az a gond, hogy kulfoldon kimondhatatlan. A Ladzsosz meg a jobbik eset, mert ha Layosh-nak irjuk ki tudjak mondani. De gondolj bele kszongor, giorgi , giula, kszanad.... sz-zabolksz....
Tim82: Mika, vagy Michael nalunk is listan van. Apukam nagy oromere
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #39825 üzenetére
Mi a baj a Kevinnel? Tok szep ferfinev.
Tim82: Van par nev nalunk talonban , van ami mar letezik, van ami nem (Kitana, Vimana, Kevin, Attila, es meg par hasonlo)
Tim82: mar aki elt akkoriban
De amugy igen, nem veletlen a valasztas, passzol a mellette levohoz
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #39802 üzenetére
A Tungsram-gyárban dolgozol?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #38117 üzenetére
Itt ültem a PC előtt és filmet néztem (az elsőn lakom
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #38112 üzenetére
én most nem éreztem, pedig itt ülök a tizediken.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #38112 üzenetére
Én nem éreztem semmit megint belőle.
-
Viszlát
addikt
válasz
Pisztillus #37836 üzenetére
És ha az ember egyáltalán nem fogyaszt kávét, de sört sem? Napi folyadékbevitel 3-5 liter között (télen tea, nyáron vagy víz, vagy bodza).
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #37491 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen -
ClayMore
aktív tag
válasz
Pisztillus #37025 üzenetére
Köszönöm.
Akkor fúrókalapács.
Írták más fórumon h a fúrószár is nagyon számít. Javasolták a 3 élű vidia betétes fúrószárakat. Azt bele lehet rakni ebbe a fúrókalapácsba is?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #36262 üzenetére
ölts zsákruhát!!!
megfelelően kicsi térrészen bármilyen mozgás leírható, utána csak össze kell kötni a trajektóriát.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #36254 üzenetére
"úgy ugrándozik a sín, hogy a szöcskék könyörögnek a receptért..."
ez tehát maga a megvalósult Schönherz-álom: a non-stop sárga szöcske
-
FehérHolló
veterán
válasz
ööö, az 1-es villamos kicsit bonyolult dolog.
EU felújításra nem ad pénzt, viszont amint átviszik alágymányosinrákóczin, arra kapunk támogatást, és rá lehet majd fogni, hogy amiatt korszerűsíteni kell az egész vonalat, ezért a régi részekre is adjanak pénzt. adnak.Hasonló, mint anno a 4-6 kombínó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
pedig nem is épült olyan rég. a Thököly útig kb. '93-ban adták át, a Thököly út és a Kerepesi között pedig kb. '95-ben (elsős gimis voltam)
Sőt, gyerekkoromban úgy hívta az akkori város-marketing, hogy 1-es gyorsvillamos...
-
válasz
Pisztillus #34220 üzenetére
Nőnap alkalmából gondoltam benézek
-
Tim82
félisten
válasz
Nőnap alkalmából boldog névnapot a Zoltánoknak!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Csatlakozom hozzád.
Boldog nőnapot mindenkinek, aki magát nőnek érzi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Pisztillus #32867 üzenetére
És majd nick alapján beazonosítja?!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #31581 üzenetére
Jóvanna, nem meghazudtolni akartalak, de nem mindenkinek van otthon mindenféle nyálkavédője és savlekötője.
Az okfejtést pedig én is köszönöm! -
Viszlát
addikt
válasz
Pisztillus #31250 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg megoldotta.
-
JDM_Style
tag
válasz
Pisztillus #30569 üzenetére
Nem tudom már hogy hol, de olvastam hogy az OTP-nek a giro rendszere 7-24be képes feldolgzni az utalásokat. Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?
-
JDM_Style
tag
válasz
Pisztillus #30567 üzenetére
Zsíír
Akkor azt jelenti, hogy ha nekem mondjuk 3-4 fele utalnak, akkor azt én még megkapom ma?
-
JDM_Style
tag
válasz
Pisztillus #30564 üzenetére
Köszönöm
Az otp oldalán nem találtam sehol erre vonatkozólag információt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #30329 üzenetére
Ja igen kicserélték.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #30329 üzenetére
Macbook-on Linux Mint?
Más: nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy a booking.com-on lefoglalt, majd lemondott szállásunk után nem terheltek be semmilyen lemondási díjat, lassan két hete? (Pedig elvileg valami 42 angol fontot kellett volna terhelnie a szálláshelynek és kifejezetten úgy emlékszem, hogy meg kellett adnom a foglaláshoz kártyaadatokat.)
Érdemes jelezni a szálláshelynek a booking.com-on keresztül, hogy "hé, nem terheltetek semmit?" (Nyilván nem örülnék a kiadásnak, de becsületes igyekszem maradni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #30317 üzenetére
tőlem két órát kapott - és már ment
Nem vagyok amúgy normális. Ahelyett, hogy csináltam volna valami értelmeset, felraktam egy új vindózt...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #30312 üzenetére
nem a start menü hiánya a bajom. hanem, mert az egész logikátlan, kezdve attól, hogy olyan, mintha két oprendszer menne egymás mellett, és a metrónak van elsőbbsége, ami egy (két) 23 colos monitoron teljesen értelmetlen.
Az irányító gesztusok (hogy húzd a képernyő sarkába - szélébe az egeret) teljesen értelmetlenek.Maga a windows-ra emlékeztető rész tetszik, és gyors. Tényleg látszik, hogy sokkal kevesebb erőforrást igényel. Vannak benne okos újítások is, pl. a file manager sokkal informatívabb, mint korábban volt.
Egyedül a betűk nem tetszenek, homályosak minden programban, még a firefoxban is.Amúgy közben azon gondolkoztam, hogy nem lehet ennyire béna, mint amivel én találkoztam... lehet, hogy valami hibás verzió (pedig azt írták, hogy ez a tök szűz gyári változat, az msdn-től). Ilyeneket csinált, hogy ráklikkeltem az mp3-ra, elkezdte lejátszani a metrós programban. kirakta oldalra, középen ott maradt nekem a desktop, rajta a file-kezelővel. volt ilyen opció, hogy hozzáadás a listához. hozzáadta, valóban, de a metrós zenelejátszó program nem tudott váltani a két hozzáadott szám között, hiába klikkeltem rá, semmit nem csinált... a filmlejátszásnál is ugyanez volt. na mindegy. Néha úgy éreztem, hogy egy 3.1-es vindóz több szabadságot adott az ablakaival, mert azokat oda pakoltam, ahova akartam, itt meg nem hagyta a metrós felületnél...
Gyakorlatilag semmi nem működött rendesen a metrós felületen, bármire klikkeltem. -
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #30312 üzenetére
De még az is lehet, hogy maguktól megoldják egy Win8 frissítés képében ezt a "problémát".
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #30305 üzenetére
Holnap megpróbálom kicseréltetni,ha nem sikerül akkor beszedem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #30302 üzenetére
A senior-ban sokkal kevesebb cucc van táblázat szerint és olcsóbb is
50év felülieknek
sima -
Kassadin
addikt
válasz
Pisztillus #29368 üzenetére
?
Ez év januárjában többször is kiürítették a hármas metrót, mert füstöltek a szerelvények. Az nem gyakorlat volt.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #29127 üzenetére
Majd holnap megnézem (padláson van)!
neduddki thx!
-
Kassadin
addikt
válasz
Pisztillus #28929 üzenetére
Baj akkor lesz, ha nem viszed be a szükséges vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat. Amit élelmiszerből nem fogsz bevinni sehogy sem, akármennyire is szeretnéd. Az emberek többségét nem érdekeli sem az egészsége (cigi, alkohol, 0 sport), se az, hogy mit eszik, tehát nem pont a vitaminoknál kellene a probléma forrását keresni.
"Hiába van köze a gyógyszeriparnak (is) hozzá, amit túlzásba visznek, abból baj szokott lenni."
Konkrétan annyi köze van hozzá, hogy azok az emberek találták ki az rda-t, akiknek érdekükben áll minél több gyógyszert eladni. A betegség nagy hasznot hajt a gyógyszeriparban.
"A szervezet működése egy nagyon bonyolult rendszer. Hiába gondoljuk azt, hogy sok mindent tudunk róla, ez csak a jéghegy csúcsa. Beleavatkozunk folyamatokba, amivel látszólag azt a hatást érjük el, amit szeretnénk, de arról fogalmunk sincs, hogy ilyenkor még mi zajlik a háttérben. Beavatkozni meg a legtöbb esetben muszáj, mert ez még mindig a kisebbik rossz, mintha semmit sem tennénk. Az alapelv viszont az, hogy ami nem romlott el, azt nem is kell megjavítani."
Ezt aláírom, nem is vagyok se orvos, de diatetikus, szóval csak azt mondom ami olvastam eddig a témáról.
Annyi tapasztalatot tudok megosztani, hogy amióta szedek multivitamint (no nem supradyn és hasonszőrű társai, de nem is mega dózis...), hogy sokkal jobb a közérzetem, beteg meg eddig se igazán voltam (kopp-kopp), de ezentúl meg valószínűleg még jobban el fog kerülni (max. évi 1-2 nátha, ami simán attól is lehet, hogy mezítláb rohangálok télen vagy nem öltözök fel ősszel rendesen). ~1 hónapnyi szedés után már lehet érezni a változást.
Az a baj, hogy az emberek egy része nagyon "buta", és nem is néz vagy olvas utána semminek sem, hanem elhiszi azt, amit bemondanak a tévében.
-
Kassadin
addikt
válasz
Pisztillus #28925 üzenetére
Mielőtt még nagyon belemennél, talán el kéne gondolkodni (meg utánaolvasni), hogy kik és mi célból hozták létre a napi ajánlott mennyiséget. Annyit azért segítek, hogy a gyógyszeriparhoz eléggé kötődik a dolog.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #28842 üzenetére
Rég nem olvastam szabályzatot, foglalgatni nem ér?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #28824 üzenetére
Minnie már nem, arról lekéstél...
-
válasz
Pisztillus #28673 üzenetére
Akkor jól rémlett
.
#28674 Viszlát: Biztos vagyok benne hogy nem feszítenek még keresztre
.
ui.: Jó reggelt mindenkinek, bár titokban remélem hogy ha ma esik, akkor már nem fog a szél is fújni
.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #28548 üzenetére
Aztán a szobájában mindig a falhoz simulva járkál, hogy kellőképpen dörzsölt legyen!
-
Omega81
senior tag
válasz
Pisztillus #28490 üzenetére
(Hogy azt hogy kapod vissza? Ez jó kérdés...)
Hétfőn irány a NAV a posta helyett!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #28452 üzenetére
hát ez k ész...
Ui. Már várom, hogy a TEK-es vezető levelet írjon Vivaldinak..!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #28083 üzenetére
hi!
megnéztem, nincs kilazulva. ilyen kábellel van amúgy beszerelve, ott van a helyén kb. tavaly április óta.
Aztán most egyszerre előjött ez. Remélem, múló állapot volt! -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #28083 üzenetére
számból vetted ki a szót, valószínűleg könnyen orvosolható a probléma egy új kábellel
-
Gergosz2
veterán
válasz
Pisztillus #27634 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #27540 üzenetére
hi!
igazad van, régen mindig felraktam, de mióta az MPC-HC-ba mindent integráltak, ez most eszembe sem jutott. Ki fogok próbálni. -
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #27545 üzenetére
Telfast lett belőle. 120mg, 30 x, 1640Ft. Ugyan az a gyártó, ugyan az a hatóanyag, kb 30%-al olcsóbban mint az Allegra.
A tudás bizony sokat hozhat a konyhára! -
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #27545 üzenetére
köszi!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #27540 üzenetére
Phatikus Úr!
Allegrával megegyező hatóanyag tartalmú, ám olcsóbb készítményt lehet kapni?
Jön az augusztus végi szezonális allergiám, kénytelen vagyok valami patikaszert venni! -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #26837 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #26837 üzenetére
az íze a legjobb :-)
-
kraftxld
félisten
válasz
Pisztillus #26074 üzenetére
Azért annyira nem gáz, itt is vezetéken jön az áram meg csövön a víz
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #26074 üzenetére
Az evszakokkal nem volt problema.
A tajekozodassal annal inkabb. Megy az ember eszakra kozben meg azt hiszi, hogy del fele megy es forditva. Legalabbis mi meg voltunk zavarodva az elejen. -
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #25973 üzenetére
Egy 1 méter vastag nyomócső azért nagyon komoly tud lenni. Nem hiszem el, hogy egy ilyet nem lehet legfeljebb 500 méterenként szakaszolni.
Mawyx: Örülhettek a BME-n, ha ekkora vízben állt az összes épület.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #25848 üzenetére
clifton suspension bridge - azaz cliftoni függőhíd. nem mai darab
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #25848 üzenetére
Szerintem Erzsébet!
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #25667 üzenetére
olyasmi, de aztán tesóm által lett ingyen venti, hagyományos álló
toronyventi rimútkontrollerrel 15k @ MM (westend)- elnézést a reklámért
-
mrpet
tag
válasz
Pisztillus #25667 üzenetére
Hellóka!
Huuu nem semmi, ez tényleg valami olyasmi
-
válasz
Pisztillus #24952 üzenetére
Hát igen, a Probookom, már csak Probookra újítanám (talán egy 17"-esre), nagyon stabil ez a gép, masszív erős, nekem elég gyors is, és még játszogatni is lehet rajta (hébe-hóba egy kis Dirt3), persze ezt úgy mondom, mint aki asztali gépként használja laptopját, de volt már a kezeim között ilyen-olyan gép, és eddig csak a HP, Lenovo és Dell tetszett igazán, főleg az üzleti kategóriás modellek. Bezzeg a consumer laptop felhasználók nagy része meg csak szív vele, ha meg viszi valahová akkor nyelik-nyaklik az egész gép, és az is előfordul hogy meg-megreccsen használat közben. De ezt érdemes elolvasni.
-
Kassadin
addikt
válasz
Pisztillus #24629 üzenetére
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #23802 üzenetére
Patikában kb mennyiért updatelnek egy autós elsősegélyládát? Meddig jó a szavatosságuk kb?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Pisztillus #23802 üzenetére
Kösz az infót.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #23768 üzenetére
Mosdóba esett,majd holnap megnézem köszi a helpet.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #23307 üzenetére
HI!
Sedatif pc???? ki rabolta el a gyogyszereszt,hogy mersz ijjet elirni????? erhhhhhhh:- (((
udv
neduddki
p.s. : - )))
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #23195 üzenetére
Igen, stressz helyzetben a pulzusom is fent van. De szerintem bárkinél így működik. A helyzet az, hogy nekem bőven kijut a hülyékből, ezért több stresszt kapok. A béta blokkoló, az olyan, mint a baseball-ütő? Mert akkor néha tényleg segítene
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #23202 üzenetére
Endoszkóposnál a széndioxidos felfújást hogy kell elképzelni?
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #23162 üzenetére
Mosógépet átmostuk ecetes vízzel, még jót is tett neki, mert azóta nem nyikorog.
Vérnyomásom totál szar, orvos is megmérte már és nagyon hektikus. Azt mondja, erre nem tud semmi gyógyszert adni, mert nem állandóan magas és az alsó értékkel semmi baj, az 80-as, de a felső megüti a 180-at is. Pl. mikor vezetek érzem, hogy állandóan felugrik ha valaki bevágódik elém. Általában vezetés közben fájdul meg a fejem, vagy a munkahelyen. -
válasz
Pisztillus #22609 üzenetére
én smectát próbáltam legutóbb, az nem hozott valami nagy eredményt, aztán egy adag 250mg-os enterol megállította az egész folyamatot
4 nap szenvedés után.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #22609 üzenetére
persze, ha nekem ilyen ilyen bajom van, akkor 3x1-2 szénbogyó, aztán ha nem múlik, akkor Imoduim...
DeFranco... ezért kell alapból 3 rétegűt használni
(bár egy ilyen szép nap után, ahol hatodjára járod a WC-t 3 óra alatt, oda már bidé kéne, nem is törlőkendő
)
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #22596 üzenetére
HI!
ibs-vel ez nem tul ismereteln fogalom, nekm alopedium jott be jobban
udv
neduddki
mod: kételkedem: ezzel a legszarabb elindulni, agyiko a wc melle agyazva, kis 53+, kibaszott sok mezescitromos tea es fottkolomper es ne legye finyas
ha amr virusokrol van szo: Ti eszrevettetk vmit az idei nfulenza jarvanbol? mert nekm kicsit fura vol, amikor hivatlaosn jarvany volt szinte senki nem volt beteg, elotte amkro eg nem vott semmi az osszes ismeros doglodott vmi virustol /nem infulenza/ es kibaszitt soka kerultek korhazba
bazz most olvasom, aztaqva tkosebbek mint amennyire be vannak rosaklva!!!:- )
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Pisztillus #22589 üzenetére
nyáron nekem is volt
kb. innsbruck környékén kaptam el, mire hazaértem, el is múlt...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #22589 üzenetére
Láz nem, egy kis fejfájás, gyomorgörcs, hányás és hasmenés.
(#22590) DeFranco 2*2 db széntablettát vettem be, hogy a lakásom és a munkahelyem közötti másfél órás utat kibírjam.
(#22591) neduddki gyomorbajokra nekem nem igazán vált be eddig. Ha iszok akkor is csak a gyomromnak van baja a pálinkától. Nem szoktam másnapos lenni, nem fáj a fejem, de a gyomrom nem igazán tolerálja.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #22585 üzenetére
Egész éjjel csillapítottam! Kis kortyokban ittam a hideg vizet, aztán aludtam egy picit, majd a ciklus kezdődött elölről!
Most széntablettával és hideg vízzel egész jól elvagyok. A kiváltó okokra vagyok kíváncsi! Valami azt mondatja velem, hogy a tegnap délben elfogyasztott vadas ragu lehet a bűnös!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #22501 üzenetére
nem a méret a lényeg...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #22491 üzenetére
Ennek a bizottságnak csak a tényfeltárás volt a feladata. A doktori sorsáról egy másik különítmény fog dönteni a mostani jelentés alapján. Szerintem elég hamarosan, mert botrány lesz.
Itt ülök az egyik laborban, és a laborvezető a témafelvetésem után épp azt meséli, hogy nemrég volt egy védésen, ahol a védőnek pont az opponenstől sikerült lopni forrásmegjelölés nélkül ~10 oldalt.
kételkedem: [link] ha esetleg a másikat leszednék közben.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #22243 üzenetére
Épp azért kellett volna valahova máshova menni, nem?
-
válasz
Pisztillus #22241 üzenetére
miért pont ózd? kellemesebb helyet is el tudok képzelni egy hosszúhétvége eltöltésére
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #21731 üzenetére
Pisztillus tanár úr!
Ha visszatekernék az idő kerekét, van amit megváltoztatnék, de szakmának a jelenlegit választanám. Az tuti.
---
Jut eszembe, szép estét!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #21760 üzenetére
amennyire látom, a magyar felsőoktatást jelenleg gőzerővel verik szétfele. és ez nem most kezdődött, viszont hamarosan befejeződik, ha így folytatják. én a debreceni egyetemet látom, hogy pl. a kémia épület szó szerint esik szét, nincs laboreszköz, viszont minimális pontszámmal felveszik az oda nem valókat
persze vannak szakok, ahol túlképzés van, de vannak olyanok, ahol hiány. ha logikusan gondolkodnának az illetékesek, akkor kedveznének a hiányszakmáknak, nem szétzüllesztenék azt.
nomeg a hiányszakma lehet, hogy azért az, mert az itthon kiművelt emberfők kivándorolnak. talán ha megfelelő eszközökkel (=megfelelő fizetés, elismerés, előrejutási lehetőség) itthon tartanák, akkor nem lenne hiányszakma.
az utólagos síráshoz valóban jobban értünk. ja, és természetesen mindenki mindent jobban tud annál, mint aki döntéshelyzetben van, különösen utólag
(mi is közéjük tartozunk
)
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #21751 üzenetére
HI!
ha essex-e itt ene fen akkor elmonda, hogy nagyonnagytestveri allmaban a magyar bme-sbsc diplomajat 50k dodora araztakbe, ha msc lenne akkor 75k
udv
neduddki
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21748 üzenetére
Patikában melózol?
Azért kérdezem, mert ugye épp melókeresés előtt állok, de nem igazán akarok patikába menni... Szeretnék külföldre kijutni, de nem tudom mennyire szeretik a magyar diplomát. -
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #21737 üzenetére
Viccelsz?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #21713 üzenetére
Hol volt, hol nem volt történet lenne? Csak nem. Szüleim mindig azt mondták, addig örülj, amíg iskolába járhatsz... Elteltek évek, és azt kell mondjam, ebben is igazuk volt. Néha-néha visszakívánkozom, leszámítva a fizetésnapokat.
venember: most mondjam azt, hogy egy vénember rég járt már iskolába? Nem, ilyet nem mondok. A látszat csal, nem is vagy te vén!
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21724 üzenetére
Hát igen, úgy könnyű
Mondjuk a szervesen kívül nem volt gondom nekem se más kémiával.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21720 üzenetére
Ne is mondd...Elég jó iskolába jártam, de akkor még másik pályára készültem, így nem voltam kémia faktos. Ami a sima órákon folyt az nevetséges volt. Az órák felén videókat néztünk, a másik felén meg kb az anyag 1/3-át ha átvettük...
Amikor gyógyszerésznek jelentkeztem, újra kellett érettségiznem, de az előkészítőn csak azt tanultuk meg, ami konkrétan az érettségire kellett, szóval elég gyengus volt a tudásom, amikor bekerültem. -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #21703 üzenetére
a google a barátod, a wiki a barátnőd
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21716 üzenetére
Hát nem különösebben
Mondjuk akadt még ilyen, mint a közegészségtan, meg a szervezés, de azok inkább csak halál unalmasak voltak. A szerves legalább érdekes volt, csak nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Medence topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest