- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Cs.Orsolya #42762 üzenetére
Milyen szép kis suna
vagymáinkább aludjak?
-
tildy
nagyúr
válasz
Ezt fogom magamra tetováltatni (30.) szülinapomon.Ha minden igaz
Esmein 30ast látott (bár azt is mondta már rá, hogy infrával világított fenékbe qqi) , amúgy Om-jel.
Különböző vallásokban és irányzatokban jelen lévő szimbólum, amely a Buddhizmusból ered. Jelentése vallástól függően eltér. Általában a mágikus hang, a mantra vizuális megjelenítési formája, amely a megvilágosodáshoz, jelnésekhez, a legfelsőbb létezővel való egyesüléshez vezet. A lótuszvirágon lévő jel erőt adó békét hoz, sikeres cselekedeteket eredményez. Az Abszolút szimbóluma, a bölcsességek egységéé. -
pohár
félisten
válasz
Én ebből egy hármast látok ki, gondolom nem azt kéne
-
pohár
félisten
válasz
Cs.Orsolya #42754 üzenetére
OHM?
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42618 üzenetére
...figyelitek, milyen szépen megmondta nekem, hogy húzzak a halál f_ára a hülyeségeimmel?
Na, hát Ő Orsolya.
Egyébként má megszoktam. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #42613 üzenetére
maszturbálj egy 10 percet, csak lenyugszol...
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem teregetsz? Pedig lehet, hogy segítene a düh levezetésében.
-
frame>24
addikt
válasz
...azt mingyá' gondoltam (már, hogy nem rúgtad arcon a munkásokat, stb)...ááá, de én jobb szeretem a modern technikát, ilyen célra is. Sokkal viccesebb, + az is viccesebb lenne, ha meg lehetne tenni.
Majd valamikor amúgy meg kell beszélnünk, hogy az milyen jellemhiba nálam, hogy tényleg 2 femtosecundum (1 fs = 10^ -15 másodperc) alatt cseszem fel magam mindenen, és akkor, ha nem is küldök el mindenkit, de kiabálok jobbra-balra
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #42607 üzenetére
Rákerestem a szolgára.... és egész filmek vannak már fönn a tecsőn???
[link]
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42601 üzenetére
De hallod, ezen meg szintén régóta jól mulatok, hogy ugye szakmád beliek mondják: ki kell élni a dühöt, meg nyűgöt, mert ha benned marad, árt:
Hát érted, akkor ennek fényében elképzelem, hogy így hirtelen dühömben (---> ezek nálam NAPONTA akár óránként vannak itt a melóhelyen!) minigunnal a kezemben kiruccannék az utcára, és osztanám az igazságot
-
válasz
Cs.Orsolya #42602 üzenetére
Legalább a munkásokat megnézted magadnak (magaslabda ÉKE)
philoxenia : ez de hüjeee
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #42585 üzenetére
Szegény Bazsi. Akkor mihez van köze? Ja, ahhoz biztos nekünk nincs közünk.
csaposka: Köszönöm. A szándék a fontos.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #42601 üzenetére
A fenekekkel vigyázni kell, mint köztudomású....
[link]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #42602 üzenetére
Amúgy, bocsánatot kérek, ha valakire nagyon rátámadtam.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #42597 üzenetére
ne irigykedj.
ne rajtunk és a szemlegeltetésünkön kompenzáld a kisebbségi komplexusod és irigységed!
Mert én is tanultam eleget, kapok, hasraütök 300kk bruttót, kinn a kollégák ugyanebben a pozícióban 6000 €-t.most akkor lázadozzak, h ígymegúgy, meg satöbbi.
frászt.
honnan tudod, h a néninek nem ez a MELLÉKÁLLÁSA, amúgy 220 napban egy bankban dolgozik a pult mögött?
Talán mert előítéletes vagy és sztereotipizálsz? -
frame>24
addikt
válasz
Azt egyébként én sem szoktam szeretni, hogy minden 2. weblapon beugrik egy segg, vagy egy csöcs, és ugye a működő ösztönös érdeklődés következtében marha mód el tudja vonni a figyelmet, de tényleg. Most képzeld el: pl. át akarom váltani a centrifuga fordulatszámát az adott rotor-sugár ismeretében g erőre, egy netes konverterrel, és tuti , hogy a 3. találatnál valami dombormű is be pop-uppol ott nekem.
Most ezek után váltasam meg a világot?!... ("reklámozzon Ön is nővel")
Ettől függetlenül nem frankó, hogy nyűgös vagy, és közben írod, mi meg szánalmasak vagyunk:
ezt tkp. sose értettem Benned, Orsi, vannak napjaid, mikor még itt a fórumon is bejelented, hogy szikrákat vetsz, és mégis, tovább hergeled is magad.De mindegy, én is szoktam hergelni magam, csak nem itt, szerencsére nekem erre itt vannak a munkatársaim.
-
válasz
Cs.Orsolya #42597 üzenetére
Miért nem lepődök meg, hogy ez van a háttérben?
De a közös képviselő a tájékoztatási kötelezettségét akkor is elmulasztotta, így az számon is kérhető tőle. Pl. ama szép kis pörgőrúgás képében, amit már említettél.
Az ilyen más szóból úgysem ért, és ebből sem biztos.
-
NoLF
veterán
válasz
Cs.Orsolya #42586 üzenetére
ja bocs, azt hittem a seggmutogatós néni foglalkozásával van bajod, félreértettem
-
Sipi16
őstag
válasz
Inkább ilyet tegyen be mintogy a killing módszert kövesse...
Amúgy is ez épp egy jó kis ebéd utáni kép.
Szerintem ha linkelve lett volna akkor is megnézed. Vagyis az nem megoldás.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
NEKEM igenis feldobja egy kerek női segg a napomat - ki kell valahogy bírni míg a lízingpopsi újra kézbevehető - messze még az este!
Addig is kell pótlék, még ha nem is olya jó.és nehezen képzelem el, h lerúgod a lábaddal a fejem - ha állok.
Nőt én nem ütök meg, szexuális aktusra Veled pedig se jogom, se tisztségem. Arra ot van Bazsóka. Tehát majd jól megadja néked mi jár. Én legfeljebb remote instruálni tudom! -
csapos2
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42574 üzenetére
Nem haragszunk, de nem is a te szórakoztatásodra lett a kép linkelve. Sőt...senki szórakoztatása nem volt cél, talán kicsit a vén trottyos meg lett célozva, de egyéb jelentéssel nem nagyon bír a dolog.
-
kételkedem
addikt
válasz
Lazíts picit, mert a következő páciensedre rá rántod az állmennyezetet, majd a csodálkozón elkerekedő szemét tíz körömmel kaparod ki!
-
tildy
nagyúr
válasz
Nem igazán értem mi bajod vele, tök szép feneke van.
férfi izmos felsőtest meg engem nem hoz lázba, viszont nekem tetsző férfiarc annál inkább.
Férfi fenék szintúgy.Ajaj, lehet van valami bibi a fejemben???
-
NoLF
veterán
válasz
nekik ez a munka, neked az. who cares?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ne irigykeggyé' má', bakker!
Szólok Bazsesznak oszt jól ellátja a bajodat! Majd utána nem leszel nyűgös.
@tope: az tuti nem én vagyok, én tejföl szőke voltam...
-
kételkedem
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42568 üzenetére
Egy nyűgös terapeuta! Ez már a vég!
Jobbulást!
-------------------------------
Winner: szent sz@r!
-
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #42059 üzenetére
kutja volt?
az en Mancim
spaniel
olyan 10 eve ment oda
lehet talalkoznak -
tildy
nagyúr
válasz
Melyik zokni? Csak mert nálam itt sorakozik a szárítón legalább 6 darab pár nélküli zokni.
Szennyestartóban nincs. Máshol nem látom, szóval nem tudom hol lehet a másik fele... -
7
addikt
válasz
Uff, kivanni neki sikeres vadaszatot.
-
zolynet
veterán
válasz
Cs.Orsolya #41124 üzenetére
Írj megmondós könyvet, hidd el több pénzed lesz, bár ez lehet nem villanyoz fel.
Akiket én ismerek és rászorulnak azok már járnak pszihológushoz. Egyik most kezdte el, de már régóta mondták Neki. Remélem elmozdítják, mert elég antiszociális volt. Itt teszem hozzá h le a kalappal azok előtt akik ezt a szakmát választották!Jóreggelt!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Cs.Orsolya #41008 üzenetére
Ha a fiatalnak az anyja meg az apja nem veri a seggébe meg az arcába(ha szükséges) hogy másokat tisztelni kell, akkor az a gyerek ha otthon véletlenül jógyereket is játszik, kikerülve a legalább minimális (eleinte függőségből adódó) felügyelet, irányítás alól, az utcán ,a közösségben egy egoista önző kis majom lesz, akire ha 10-en szólnak is szarik rá, meg ha 1 ember akkor is. Sőt, visszapofázik és elküldi akár mind a 10-et, legyen az hozzá hasonló korú, vagy számára felnőtt, idősebb.
Felveszi ugyan a többségi 'szellemet', de vajmi kevés az esély, hogy a hozzá hasonlóan szabad szellemben nevelt jógyerekek, meg az a 30-as-40-es korosztály, akik ráéreztek a demokráciára csupa pozitív hatással lennének rá.
A szülők manapság a szabadságot nevelik a gyerekbe, de nem a szabadságot, hanem a mindentlehet-et. Egyetértek azzal, hogy a fene nagy demokráciát minden mai, és elmúlt 5-10 évbeni arra hajlamos szülő úgy értelmezi, hogy most már aztán engedd el magad, ne hagyd hogy a többi föléd kerüljön mert megdöglesz.
Én erősen gondolkodom, hogy egy egoista törtető kis szabadszájú, korlátokat nem ismerő faszt neveljek majd egyszer ha lesz gyerekem, aki mindenkit agyontaposva fog akarni érvényesülni, és ehhez minden, akár kissé törvénytelen dolgot, kiskapukat is felhasznál és kihasznál, vagy egy normális, tisztességes, csendes, szerény, értelmes gyereket, akiegyébként egy ideális világban jól érvényesülhetne, de a törtető egoista kis pöcsök gondolkodás és részvét nélkül eltapossák.
Az a baj, hogy ma, most a jelen napokban számtalan olyan fiatal, vagy akár idősebb van odakint, akiknek eszükben sincs csúnyán nézni a renitens gyerekre, de ugyanez a birkatársadalom bármi másban is képtelen egyemberként összefogni. Ez viszont már megint más téma. Amelyik társadalomban bármely szintet, réteget tekintve csak jogok léteznek kötelességek pedig nem, ott sajnos szépen sodródik a társadalom a szakadék felé. Márpedig az ilyen 'diktatúrák' alól hosszú idő után szabadult és létrejött 'demokráciákban' ez elkerülhetetlen, főleg hogy 'jogállamnak' is hívjuk, de sosem hallunk kötelességállamról..
Régen is voltak renitensek, de mostanra ez lett a többség. És sokkal szélsőségesebbek minden szempontból. Ha ma minden felnőtt szülő tisztességesen normálisan nevelné a gyerekeit, nem kéne a közösségre hagyatkozni, különben jöhetne az hogy minden gyereket elvesznek a szülőktől és táborokba zárnák hogy hagy nevelődjenek. A közösségnek, a kinti világnak formálni lehet a gyereket, de nevelnie a szülőnek kell. És igaz hogy mintákat a közösségből vesz, de a meghatározó viselkedést, az alapvető jellemet a szülőktől 'tanulja' meg.
Tanár gyerekeként pontosan azt látom, hogy minden környezetben, minden szinten minden felelősséget megpróbálnak áthárítani a szülőkről mindenki másra, tanárokra, a közösségre, az utca népére, csak nehogy a szülőnek bármit is tennie kelljen. És ennek ez az eredménye amit látunk. -
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #41008 üzenetére
Továbbra sem érzek késztetést arra, hogy elvadult tizenéveseket vezessek a szerintem helyes útra - de biztos bennem van a hiba.
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #41000 üzenetére
"És szerintem igenis baj, hogy az utca embere szó nélkül hagyja mások szemetelését, őrjöngését, rezzenéstelen arccal nézi végig, ahogyan tüntetők szétverik a köztereket, és csak arra hivatkozik, hogy bocs, én csak erre sétáltam. Hja, tényleg? És, mi érdekeset látott? Popcornt hozott? Jó volt a műsor? Elég vér folyt? Elég balhé volt? Most hazamegy és örül annak, hogy milyen jó, hogy egyszerű, és boldog családi békében él? Ahan, rendben van..."
Örülök, hogy sikerült valami olyasmit is idekeverni, aminek igazából ehhez a történethez vajmi kevés, sőt szvsz semmi köze nincsen - de hangulatkeltésnek tökéletes
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #41000 üzenetére
Hadd kérdezzem meg - hogy a bánatba lehet, hogy a korosztályomban igen nagy százaléknak sikerült remekül szocializálódnia, pontosan tudva azt, hogy mi az ami még elmegy, és mi az, ami már túl van az elviselhetőség határán?
Emlékezetem szerint volt Jóanyám, akitől megkaptam az alapokat időben - a szüleim elváltak elég korán, lett volna kitől rossz példát vennem, mégsem sikerült, volt az iskola, ahol nem volt nádpálca, mégis tudtuk hol a helyünk és hogy a tanárt nem küldjük el a retkes kurv@ anyjába, mert egyszerűen minimum illetlenség.
Volt három bátyám, meg egy nővérem, akiktől láthattam, hogy az idősebbek hogyan viselkednek és volt egy rakás kortársam, akik szintén képesek voltak emberhez méltón megnyilvánulni - pedig előttük is ott lehetett volna az elkutyulás lehetősége.De nem kutyultak el, mert otthon odafigyeltek rájuk is.
Ha sz@rt nyomat a média, akkor alighanem az otthonában szembesül vele a kiskorú - és csak úgy lehet hosszabb távon hatással a fejlődésére, ha otthon tökmindegy, hogy mit csinál a gyerek, csak legyen csendben, mert apa-anya fáradt.
Hogyan lehetséges az, hogy mégis ismerek olyan tizenéveseket, akik tudnak normálisan viselkedni és gondolkodni annak ellenére, hogy előttük is ott van mindaz a fertő, ami a többiek előtt?
Miért kellene nekem erkölcscsőszként viselkednem vadidegen emberekkel, akiket nevelni már lehetetlen, mert hat éves kor után már nem egészen úgy működik az ilyesmi, mint addig?
Mod.: És egy apróság a végére: lehet okolni az egészért az általános rezignáltságot, de talán el kéne filózni rajta, hogy vajon mi vezetett el ideáig - és meg is kapnánk a farkába harapó kígyó általános sémáját. A kulcs a szülő - neki van a legnagyobb befolyása a saját gyermeke fejlődésére, hiszen hat éves koráig vele találkozik a legtöbbet a "bides kölke"
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40996 üzenetére
...ez a más gyerekének a nevelése engem pont arra emlékeztet, hogy oké, nem dobom el a csikket a lakásomban, de átpöckölöm a szomszéd kertjébe. Oké nem szemetelek a házam előtt, de otthagyom az erdőben, bedobom a tengerbe, átviszem egy másik országba, és a többi.
Nem szép dolog az általánosítás - ne vedd száz százaléknak, hogy tényleg ilyen vagyok.
Másrészt:
A nevelés a szülő dolga elsősorban - az, hogy a csemetéje hogyan viselkedik a mindennapokban nagyon is múlik azon, hogy otthon mivel szembesül, mennyire hagyják a saját feje után menni - ezt nem lehet a kollektív felelősség léggömbjének zsenge burka alá betuszkolni.
A második fontos hely, ahol a feltörekvő nemzedék ízelítőt kaphat nevelésből, az az iskola - a gáz az, hogy mostanra olyan szinten kihasználják a törvény adta kiskapukat a beste diákok, hogy szinte semmilyen eszköz nincs a tanárok kezében ahhoz, hogy tényleg hatással lehessenek a gyerek fejlődésére.
Tekintve, hogy az ilyen mentalitású diákok nem átallanak azonnal a jogaikkal jönni ( miközben lazán megfeledkeznek a kötelességeikről ), így a tanár is maximum a seduxenhez menekülhet egy-egy jobban sikerült nap után - a szülőt hiába hívatja be, hiszen az ő gyereke a legszebb, legjobb, legokosabb...Ne haragudj, de nem írom alá, hogy azért alakult ki ez a helyzet, mert az utca embere nem hajlandó részt venni a gyereknevelésben
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40971 üzenetére
Nem vagyok az apja, anyja, de még csak a barátja sem - gőzöm sincs mennyi volt ebből az exhibicionizmus részéről és mennyire gondolta komolyan, de túlzottan nem is érdekel.
Nagy fehér hittérítőnek sem érzem magam, hogy papoljak nekik arról, hogy ( szerintem ) mi helyes és mi nem.
Otthon valószínűleg anyuci-apuci szeme fénye lehet, csak az utcán nagy a szája - a gáz az, hogy egyre több ilyennel találkozni.
És egyre több beb@szott tinihordával, akik hajnalban hazafelé támolyogva kukát borogatnak, gyújtanak fel, esetleg üveggel dobálóznak - de ezt már kifejtettem régebben.
A probléma össznépi, társadalmi - és lehet azzal takarózni, hogy most más idők járnak, mint akkor, amikor én voltam ilyen korú, de ez csak duma - mert a fene nagy szabadság, amit a kedves szülők megkaptak otthon, most kezd fagyiként visszanyalni.
Szép dolog a szabadelvűség, de időnként azért nem ártana kicsit gondolkodni is a kedves szüléknek... Érdekes módon még mostanság is akadnak normálisan gondolkodó kamaszok...
Hadd ne én neveljem meg más elqrt nevelésű csemetéjét - egyrészt rögtön akadna hirtelen egy rakás önjelölt ombudsman, másrészt elég lesz majd a sajátom miatt stresszelnem.
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40972 üzenetére
Na, akkó majd szétnézek a nekem küldött infóid közt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #40881 üzenetére
mondjuk a cekc csak akkor jó ha igazán mocskos...
-
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40895 üzenetére
hat nalunk az volt a titok hogy egy amerikai ferj es nehany ev nelkulozes utan kapott egy igazi magyar pasit aki szereti
maskeppen mint a a volt ferje
es itt nem a sexre gondolok, vagy nem csakhat ma kihaggyuk
qrwa almos vagyok mar most -
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40885 üzenetére
aze neha zongorazzatok is
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #40885 üzenetére
pedig dugni most kell, nem klimaxosan
-
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40881 üzenetére
a sex mitol lenne mocskos?
tudom mondas
de hulyeseg
a sex nem mocskos -
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40875 üzenetére
hat mostanaban mi csak dolgozunk eszunk iszunk es dugunk
igy 50 fele mar nem lehet tokolni
ez boldogok vagyunk
Mary csodalatos no
bar se gitarunk se zongorank -
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40844 üzenetére
a Mary az allandoan dugni akar
igy jartam -
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40851 üzenetére
és (#40849) fokukac:
hát wunderbar
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #40844 üzenetére
A magam részéről jelenleg esélytelennek tartom a magyar nemzetet egységes nemzeti tudatra kovácsolás terén...
Szerintem nem teljesen esélytelen, de én se fogadnék mellette.
Mindegy. Úgy gondolom, hogy Magyarország és a magyar emberek "letettek valamit az asztalra", sok értékkel hozzájárultak az európai és tágabb értelemben az emberi tudományhoz és kultúrához. Ideköt a nyelv, a kultúra, az emberi kapcsolataim: azt szeretném, hogy a gyerekeim, ha lesznek, magyarul gondolkodjanak és büszkék legyenek arra, hogy egy egyedi és szépséges nyelv az anyanyelvük. Lehet, hogy egy-két évre el fogok menni az országból, mert úgy gondolom, hogy nem láttam eleget a világból és kíváncsi vagyok, de hosszú távon itt akarok élni.
Jó éjt mindenkinek, holnap 6-kor kelek. (Esetleges bannolásomat kérem most éjjelre időzíteni.)
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #40851 üzenetére
Igen, de csak titokban panaszkodhatsz, hogy mások meg ne tudják.
csapos2: Hát, ha neked ettől állnak a fontos dolgok, akkor gondoljon rád zongorázás közben a bárányfarkas.
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40831 üzenetére
Melyik blogodat nem olvassuk?
A Magamról címűt, amit nagyon szerettünk, bezárattad, amit azóta sem bocsátok meg -
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40831 üzenetére
en meg Maryt varom es csak 10-koe vegez de mar nagyon dugnek
gitar es pianino nelkul
de van ilyen zenelejatszonk ha az er
hifi torony
ugy hittak otthon -
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #40806 üzenetére
A franciáknál a nemzeti öntudat elindított egyfajta felnövési fázist, amelyben a nacionalista életérzet kivívta azt a mentális pozíciót, hogy egy egységes nép kezdte önmagát uralomra helyezni.
A franciák egész középkora és kora újkora arról szólt, hogy a francia uralkodók hosszú sora, háta mögött Franciaország középső tartományaival, megpróbálja rászorítani az akaratát a többi, nyelvileg is kisebb-nagyobb mértékben eltérő tartományra (Bretagne, Languedoc, Provence stb.). Ha kellett, akár tűzzel-vassal. (Pl. a délfrancia tartományokban a XIII. század folyamán véres hadjáratok folyamán törték meg az eretnekeket, vallási köntösbe bújtatva az állam központosító törekvéseit, több tízezer embert gyilkolva le. És akkor most csak egy példát mondtam a francia történelemből.)
Az a fajta nemzeti öntudat, ami a franciáknak van, arra épül, hogy az ilyen bűnöket elhallgassák vagy jelentéktelenné tegyék. Az ő szempontjukból igazuk van: mindezek szükségesek voltak ahhoz, hogy létrejöjjön a modern, erős Franciaország és francia nép. De ehhez az is kellett, hogy kb. 600 éve nem érte őket nagyobb csapás annál, hogy Elzászt és Lotharingiát időnként elvették tőlük a németek.
Nálunk meg 1526-tól a XX. századig nem volt igazi függetlenség (bár szerintem a XX. században sem), a nemzeti öntudat kialakítására indított kísérletek nagyrészt alulról jövő, felemás próbálkozások voltak, kormányzati szinten először 1867 után nyílt erre lehetőség. Igazából Közép-Európa más népeivel együtt (szlovákok, románok, horvátok, szerbek stb.) több évszázados lemaradásban vagyunk, hogy létrehozzunk egy egészséges nemzettudatot. Ők legalább jó úton vannak - szvsz a rájuk jellemző túlzó nacionalizmus gyermekbetegség, amit ki fognak nőni pár évtizeden belül - mert ők nem utálják magukat, és beléjük senki sem sulykolta évtizedeken át, hogy semmit nem érő nép, amelyik ráadásul "elnyomta" a többit...
A téma ennél nyilván sokkal-sokkal hosszasabb kifejtést igényelne, de kezdetnek ennyi elég.
-
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #40816 üzenetére
a pianionorol nem tudtam
tortent rajta valami -
rarri
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #40760 üzenetére
Akkor ebben az egészben én vagyok az udvari bolond, mert én jól érzem magam .
-
pohár
félisten
válasz
Cs.Orsolya #40747 üzenetére
Pfúú tényleg
vodi... előbb igyatok meg valamit, úgy hátha engedékenyebb az öreg
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #40724 üzenetére
na jó, a nőkért és a zenéért igen.
-
AMD Power
titán
válasz
Cs.Orsolya #36882 üzenetére
Köszönöm szépen drága vagy de már ebben a topicban megkaptam a választ.
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #36079 üzenetére
Túl gyorsan elsül?
Biztos, hogy ezt tudnunk kellene?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #35087 üzenetére
üllőt próbáltad már?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #35069 üzenetére
hízol?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #35058 üzenetére
amit én vettem az csak szimplán száradtas, nem kimondottan túl jó (pedig csak harmadikán "jár le"...)
-
ladybug
őstag
válasz
Az egyedüli fonott kalács, aminek el bírom viselni az ízét, a kanizsai pékség süti. Bár őszintén szólva pirítva még finomabb.
Fura ízük tud lenni, az biztos.
A legfinomabb a cukros briós. Olyat nem szoktál venni? Mini fonottkalács.Csacsi: Te sokszor eszet kerékpárláncot? Azért tudod beazonosítani az ízt?
-
csapos2
addikt
válasz
Jó neked, te legalább beazonosítható ízűt kaptál. Én rendszerint olyat fogok ki, aminek ki kell találnom valami új nevet. Nemrég ettem egy marcipánoskerékpárlánc ízűt, na az volt izgi. ;-]]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Cs.Orsolya #34223 üzenetére
Csak azt hittem az egyik hozzászólásra hogy csupor írta és máris kötekedni akartam
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #34198 üzenetére
Azt nem tudom merre van
Megy priv.
Hm, azt hiszem mindjárt fel is rakom a kis nyári pinkiminki, pannonkék, meg lila virágos , hippis ruháimról a blogomba a postomatfokukac , gonosz genya giliszta vagy
-
ádyz
addikt
válasz
Cs.Orsolya #33473 üzenetére
Igen, az feltűnt, hogy valami sorozat. Ja, meg hogy angol.
-
ádyz
addikt
válasz
Cs.Orsolya #33471 üzenetére
Ez mi ez?
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #33014 üzenetére
Mondjuk érdekes, hogy pont elmegyógyintézet ugrott be a "welcome"-ról, főleg annak fényében, hogy te írtad a hozzászólást.
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32846 üzenetére
A ribiket kihagytad.
Tényleg szuflé is partyállat lett? Vagy itthon maradt? -
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #32846 üzenetére
Hiába no - "nem értek a lovakhoz, Apám nyulakat tartott"
Az ilyen gazdasági szakkifejezések távol állnak tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől
A másik téma meg olyan, mint a politika - mindenki ért hozzá
Bon3ss: Ne dőlj be az olyan dőreségeknek, mint a munka nemesít, vagyont lehet szerezni belőle és egyebek - marketingduma azoktól, akik utálnak dolgozni
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #32839 üzenetére
Erre a macira maximum medvelyány jöhet, nem vágyik melegségre
Kukac: Akarsz róla beszélni?
Lumpy: Acélra is szükség van - ha máshoz nem is, de a kaptárak rácsos ajtajaihoz biztosan
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32839 üzenetére
nem kamion?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32833 üzenetére
szerintem én is átélhettem 3-4 éves koromban pár ilyen abúzust, hogy azóta csak a szép nénikre, meg a szekszre tudok gondolni...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32828 üzenetére
basszus, ez még soha eszembe nem jutott, hogy alientől csúcsosodhat a póló...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #30520 üzenetére
csak lábatlankodnak.
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #30516 üzenetére
Tévedtem... Anakondát mondott...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
mongúz.
-
pohár
félisten
válasz
Egy nyest?
És ha szép nagyra megnő, lehet csinálni belőle ezt:
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #30496 üzenetére
max sikló.
-
tildy
nagyúr
válasz
Azt már lestipistopizta Tiv83 , nem?
-
fokukac
nagyúr
válasz
-
tiv83us
veterán
válasz
Cs.Orsolya #30098 üzenetére
A jelenlegi csaja egy fekete karcsu leny, gyonyoru nyakkal es hat hurral. Azzal hal mostanaban mikor epp nem az ujjaival birizgalja.
-
tiv83us
veterán
válasz
Cs.Orsolya #30095 üzenetére
Dehogynem adunk neki, de olyan europaian eszik, meg a buffalo chicken wing-et is kessel villaval eszi. Csodalkozom, hogy meg nem dobtak ki egy etterembol sem ilyen serto magatartasert a redneckek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29929 üzenetére
jókérdés.
egy szinkron, egy felirat.
így áll szándékomban megtekinteni.
Ha feliratos filmet akarsz, akkor MOM Park, ott mindig adnak így. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29912 üzenetére
NEKEM van cake szemem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29907 üzenetére
éééén nem tudom jól értem-e, de most akkor épp a szinguláris egy és egyetlen G-pontos orgazmust élted/éled át, amit szeretnél inkább máshol másvalakivel együtt (is) átélni?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
most, h elolvastam, csak ennyit tudok mondani: ÍJ.
well, cum to da club.
-
Lenry
félisten
válasz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29897 üzenetére
"-where's Jan?
-She's dead." -
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29905 üzenetére
Tulajdonképpen elég régóta dolgozik az emberiség néhány jeles képviselője az időutazás és a teleportálás know-how-ján is, már nem lehet olyan messze a megvalósulás - türelem
Most viszont el - alvás - jó éjt Mindenkinek
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29901 üzenetére
Még ezen az oldalon megleled - kicsit lejjebb
-
válasz
Melyiket?
-
Bubu79
addikt
válasz
Kérdezd az idősebb Tiv-et - úgy sejtem valahol arrafelé leledzik...
Bon: Ez biza szomorú verseny volt akkor... Kőváryt már akkor is tiszteltem, amikor még a trabival rótta a pályát
Jó éjt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #28323 üzenetére
inkább nekem, és akkor hetente kétszer küldök hálálkodó privát.
és akkor "családban" marad...
-
Algieba
őstag
válasz
Cs.Orsolya #28323 üzenetére
Önfenntartó a mániám, vagyis csere útján vagy valamelyik eladása után kapott pénzből szerzem meg a következőt. Leállítottam a gyűjtögetést. Legalább ennyit el tudtam érni józan ésszel, erővel.
Vagyis nem egy dúsgazdag dilis vagyok, aki jó dolgában negyed évente vesz egy új mobilt. A használt K800 12e volt.
Szerk.: A SE J300-asomat elajándékoztam. Azon semmi "nyereségem" nem volt. Az adakozás inkább csak önmagunknak adott piros pont. A mániámra nincs hatással.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest