- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Timocicu #35495 üzenetére
mindegy, már kapott. azt tudom, hogy a direkt napot kerülni kell. ráadásul a centrifuga se tenne jót neki (meg a gépnek se), úgyhogy szép csendesen csorog belőle kifele a víz... estére valszeg meg is szárad ebben a jó időben. a derékalj már száraz, mondjuk az kapott egy kevés centrifugát is.
-
válasz
Timocicu #34370 üzenetére
Fökukac ráhibázott: a vesekő megszülése után nem jöttek elő újra a felfázások, még extrémebb körülmények között sem. Ebből azt akartam kihozni, hogy a gyakori felfázás akár vesekövet is jelezhet.
Bármilyen furcsa, maga az eltávozás nem volt olyan szörnyű, csak az volt vele a baj, hogy majdnem 4 hónapig dekkolt a húgyhólyagtól pár mm-re... Aztán a 86-os busz a szó szoros értelmében kirázta, onnan meg már nem volt gond.
-
válasz
Timocicu #34355 üzenetére
Pontosan. Te és NoLF leírtátok a lényeget. Éppen ezért nem lehet az ilyet félvállról venni sem a lányoknak, sem a fiúknak. Mert az elmondottakon kívül akár egy vesegyulladás is lehet a vége az elhanyagolt eseteknek. Azt rendesen kikezelni meg csak több hetes kórházi bentfekvéssel lehet.
Amikor vesekövem volt, nálam is rendszeresen voltak ilyen felfázások, de ki lett kezelve mind. A szülés után viszont nem jelentek meg újra. -
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu #33878 üzenetére
Az elfekvő sörkészleteket bűn lenne elpocsékolni - ajánldd fel a szegény szomjazóknak
Egyelőre ilyesmiben még nem volt részem mostanság - és remélem nem is mostanában kerül sor rá
Kellemes hűvös van végre - nem nagyon tombolt a vihar, bár nem tudom hogy ez most csak csönd, vagy tényleg odébbállt a "jóidő"
-
-
ladybug
őstag
válasz
Timocicu #33794 üzenetére
Kedvesem sokat segít a házimunkában, és még zsarolnom sem kell érte, abszolút magától megtalálja. Főleg a mosogatásban, de a teregetést és vasalást is felvállalja időnként. A porszívózást viszont nem szereti, és ezt sokaktól hallottam már. Miért nem szeretnek a férfiak porszívózni?
Amúgy meg meleg van így reggel is. Hol az a hidegfront?
-
BITBOYS
addikt
válasz
Timocicu #33721 üzenetére
Azok régi képek
Mitől álmodna rosszat nappal?
na akkor nem várom meg míg felébred: Pohár és a csúszda
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Timocicu #33677 üzenetére
hehe. ott apont.
emlékszem mikor megvettük ÉDESAPÁMMAL.fú ne tudd meg.. azokat a nézéseket. mindenáron valamilyen mást akart rám adni, valami laposabbat, de én ebbe beleeestem.
felvettem, tök szépen mentem benne, erre apum megkérdezi:
- biztos tudsz benne menni?
- persze! (vágtam rá, erre úgy tipikusan megbicsaklottam)..ezekután odavittem a kasszához.
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu #25407 üzenetére
Neked is szépet
Cirka 4 hónapja fel sem néztem MSN-re - akkor éppen holmi pár kB-os zip fájlokat akartak rámtukmálni ékes angolsággal olyan ismerőseim, akik egy szót nem beszélnek angolul, mondván, hogy nekem tetszős fényképek vannak benne ugyan tőccsem má' le
Jó ez a sok felhasználó - hiába fotozgatják a hibákat lelkesen picipuháék, mindig akad egy láma user, aki bedől a marhaságoknak
-
kételkedem
addikt
válasz
Timocicu #25108 üzenetére
Hölgyem, önnek egy szava sem lehet! egyetlen szavára férfiak serege ugrott, hogy megoldódjék a probléma!
Pisztillus: A bal lapockám alatt a bordaközi izom begörcsölt és úgy maradt. Most nem igazán tudok normálisan levegőt venni, mert erősen belenyilal. Ha teszek rá Flector tapaszt, a hónom alá szorítok egy fej fokhagymát és megiszok egy üveg barna Leffe sört akkor a tünetetim múlnak majd ugye?
-
-
válasz
Timocicu #25101 üzenetére
Tedd fel az előbb említett Everest programot az majd megmondja mi van benne, illetve milyen hőfokok vannak.
Csak telepítsd fel, majd jelentkez, és mondjuk mit nézz meg benne.Jó étvágyat mindenkinek.
philo1:
(degonosz, de jó is egyben
)
philo2: lásd fentebb, mert az még nem arra ment (kergesárkány)
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Timocicu #25093 üzenetére
Nézd meg, hogy minden ventilátor forog-e, mert tényleg melegedés is elég valószínű. Utána kipróbálni cseretáppal, ha azzal is ugyanezt produkálja, akkor tuti jó ramot bele és ramteszt, ha hibázik, akkor alaplap, ha nem hibázik, akkor használni a belepakolt jó memóriával. Ha megszűnik így a hiba, akkor memó volt a ludas. Ha nem, akkor maradt a videokártya és alaplap, előbbit könnyebb kicserélni és úgy próbálkozni. Szerintem. Ugyanakkor számítógéphez kicsit sem értő ember ne nagyon cserélgesse a dolgokat, mert csak nagyobb kárt tehet a gépben.
-
válasz
Timocicu #24634 üzenetére
Leginkább rosszakat kapok, meg szerzek be. Pl a monitorok meg tv-k mind bajosak. MOst még van pár tv ami nincs szétszedve, mert gyanítom, hogy csak kissebb bajuk van, azt megszeretném csinálni.
Elég sok utána alkatrészes lesz, lebontom teljesen őket, minden alkatrészt kiforrasztok és utána kategorizálom őket. Később ezeket feltudom használni. Nem egy áramkört építettem már így, használt alkatrészekből. Olcsóbb, mintha megvenné az ember
Bár vannak amik nem is drágák. De vannak dolgok amiket úgyis meg kell venni.
Még tanulom a szakmát (elektronika technikus), de majd alkotni is szeretnék mindenképpen
-
válasz
Timocicu #24630 üzenetére
Hajaj! Annyi mindent szedtem már szét, de van még pár dolog amit szívesen szétszednék
Szedtem már szét rengeteg monitort, tv-t, (oroszt is) színes lézer nyomtatót (az jó volt) szkennert, mobilokat, videó- dvd lejátszó, modem, rooter, erősítő, rádiók, mp3, hanglemez lejátszó, stb stb... Kezem alá került egyszer egy ultrahangos radar detektor is, sajna már nem volt működőképes, így bonc... Valami kristály van benne, az veszi az ultrahangot, és alakítja át rezgéssé, és azt már lehet vizsgálni, ha jól gondolom a felépítését.
High-tech kütyüket szvesen szétszednék, csak azok nincsenek annyira, meg nem is találni egykönnyen. Meg azokkal az is a baj, hogy már mindent miniatűrizálnak, meg mindent egy chip-be tesznek, a rosszabbik, amikor műgyantával kiöntik...
Leginkább a működése érdekel, meg, hogy milyen belül stb.
-
-
válasz
Timocicu #24466 üzenetére
A dió és a mák nálam nem játszik (allergia), így marad a sima panír. Nyamm!
Visszatérve a kiindulási problémához: Régen nagymamám vasárnap "hajnalok hajnalán" állt neki a rántotthusinak valót klopfolni. De sose bántam, mert mindig isteni finom volt. (A legszebb meg az volt az egészben, hogy a húst én szereztem be hozzá.) Régi szép idők...
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Timocicu #24165 üzenetére
Hmm, én nem vonnék le messzemenő következtetéseket a nyelvnyújtós szmájlis benyögéseimből a saját magánéletemre vonatkozóan.
Az én nőm nem a pénzre bukik, mer' nekem olyanom nincs.Ui. amúgy pedig aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja, és aki nem tudja, és nem csinálja, az a tornatanár.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Timocicu #24137 üzenetére
na azért...
de hogy a témához is kapcsolódjak, itt egy jégkrém-reklám.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest