- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
(Kolombusz) #3922 üzenetére
Na mégiscsak viszik a Supernovákat is.
Éppen ezért van az, hogy a Nokia megengedhet magának ilyen selejteket is, megveszik úgyis.
Pedig régen én is nokiás voltam.
Te viszont szép telefont vettél, grat hozzá, bár hogy meg is éri -e, az más kérdés. -
South Velen
addikt
válasz
Pisztillus #2461 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen bonyolult elektronika van benne.
Szerintem szimplán egyik mini-izzó nem érintkezik rendesen, és a soros kapcsolás miatt elmegy az összes.
-
South Velen
addikt
Azt mondták, hogy a visszafertőződésnek kicsi az esélye.
állítólag mindig lesz valami elég kicsi esély, hogy innentől fertőzöl
Igen, erről is olvastam sajnos, és nagyon reménykedem, hogy nem igaz. Nálad nem működött ez az elv, reméljük nálam sem fog.Köszi még egyszer. Akkor alkoholtilalom alól (is) feloldottnak érzem magam.
Hiszen az alkohol fertőtlenít. -
South Velen
addikt
válasz
bolondember #1812 üzenetére
Azt nem tudom, de az értékrendem tiltja.
-
South Velen
addikt
válasz
philoxenia #1809 üzenetére
Csak nézhetem, ahogy más fogyasztja. -
South Velen
addikt
válasz
Bub0rek #1806 üzenetére
Fertőző betegség.
Olyan, mint a torokfájás, de mégsem az, közben máj -és lép megnagyobbodásával is jár, a heveny szakasz 3 hét, ekkor jelentkeznek a tünetek, a betegség lefolyása több hónap.
Én 2 hónapja voltam a heveny szakaszban, 1 hét kórház, több, mint 1 hónapja tünetmentes vagyok, de állítólag még jó ideig fertőzök, és vigyáznom kell az alkohollal. -
South Velen
addikt
Volt már közületek valakinek mononucleosis-a?
Aktív témák
Hirdetés
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest