- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
BlacKSouL #5042 üzenetére
Valóban elbaxtam. A sör a hibás.
Az adatokból az jön ki, hogy 5,09x akkora az új, mint a régi...
120-640?Esmi: mi úgy szoktuk valaha, hogy olyan helyen rendeltünk, ahol két nagyhoz adtak egy ajándék kicsit. És mi is ketten voltunk rá... Mondjuk az egyik Foglalt Név kolléga volt.
Viszont most már tényleg szunya. Pá.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
BlacKSouL #5039 üzenetére
Akkor jó, mer' én pusztán csak azért kérdeztem, mert így sörözés után arra jutottam, hogy az első feladatban éppen eggyel több az ismeretlen, mint ahány egyenletet fel lehet rá írni...
A nem kockáknak való kérdésben meg több adat van, mint amennyi kell. De engem nem zavar, csak gondoltam szólok.
Mod: hát most nem a kockaság miatt, de nekem az jött le, hogy az új 20x akkora, mint a régi. Na, ebből a kockák már biztos tudják.
(Kettővel kevesebb sör, és lehet, hogy még én is tudnám.)
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2987 üzenetére
A harang értem szól?
Különben meg éjféli mise? Hánykor? -
1010
őstag
válasz
BlacKSouL #2898 üzenetére
sztem a tieddel valalmi gaz van.
nekem eddig kb 2x hibazott
korforgalomba meg mondja szepen a masodik kijaraton......mondjuk nekem csak magyar terkep van felteve
lehet ezek valami komunista titkos terkepek es elnagyoltak
mint mikor bajkonurt kb 300km re tettek a szovjetek a terkepen a tenyleges helyetol
es mikor elszor emntek arra ujsagorok csodalkoztak hogy 40 perc volt az utngabor2
azert a megyeri hidat nem ismerni,meg ha nem is pesti vagy,nem gyakran adnak at uj hidat itt pesten se -
Winner_hun
félisten
válasz
BlacKSouL #2898 üzenetére
Tavaly Isztriából hazafelé a hangok követtem, rossz irányba is mentünk... aztán ahogy vissza akartunk menni az autópályára, tettünk vagy 3 kört meg egy zsákutcát mire jó irányba tévedtünk
Nem a legfrissebb szoftver volt a masinán ha jól emlékszek, azért volt az a 3 kör
-
1010
őstag
válasz
BlacKSouL #2889 üzenetére
jo ok hoztal egy durva peldat,teljesen igaz,velem is volt mar hogy tok egyertelmu,keresztezodesben azt se tudta mi van, vadul tervezett ujra,
nekem eleg a 2,5col de most ha kapnek valami 3vagy <"telot biztos az lenne az alap,
mindenestre nekem nem ez lenne a fo szempont ha navit veszekWinner_hun
ebay-t nezted sztem tele van ilyenekkel mindenfele kiepitesben -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #2489 üzenetére
Ahogy egy férfi is le tud hervadni ha egy nőben nem látja a szikráját sem a nőiességnek, úgy ez fordítva is igaz. Az, hogy te belépsz valahova férfiként, az egy alap, és azt kell továbbvinned afelé a nő felé, aki tetszik. A magabiztosságot, az udvariasságot, a gesztusokat amivel kimutatod hogy tetszik, és a kitartást, hogy nem adod fel az első pillanatban . A kedvesség soha nem negatívum, akármi is rá a reakció.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2489 üzenetére
Szerintem az utsó mondattal , rarriéval is van aki nem értene egyet itt a fórumon
És tényleg ez kicsit olyan, mintha a nő a férfi nélkül, és a férfi a nő nélkül senki lenne, pedig ez nem igaz. Szvsz egy egyedülálló nő is tud nőies lenni , persze egy párkapcsolatban kell azért, hogy ne boruljanak fel teljesen a szerepek.
Na mondom mindezt én. hahh lol. Rotflmao.... -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #2474 üzenetére
Fiam, teljesen komolyan szeretnék beszélni veled. Egy nő érezheti nőnek magát valaki mellett aki nem férfiként viselkedik?
Benned minden megvan ami ahhoz kell, hogy vonzódjanak hozzád a lányok. Külsőleg, és belsőleg. Egy nagyon fontos dolgon kell csak változtatnod szerintem.Hogy férfiként közeledj valakihez , ne pedig barátként. Érezze a nő azt az őserőt, azt a férfiasságot, azt hogy rád tudná bízni az egész életét. És igen, a megfelelő időben igenis meg kell csókolni a nőt, meg kell mondani neki hogy mit érzel iránta, és vállalni a következményeket, akármi is az. A bátorság is a férfi ismérve.Hagy legyen a nő gyenge , törékeny.
Egy bölcs is megmondta: Ha túlfeszíted a húrt, elpattan, ha túl lazán hagyod, nem szólal meg.
Az időtlenre azt értettem, hogy azt nézd egy nőben aki már megérintett valamilyen szinten, hogy hogy viszonyul saját magához, a környezetéhez, az élethez. Mennyire igényes minden területen, és itt megint a belső dolgokat, értékeket értem. Hidd el fiam, láttam én már szép nőt pár év alatt magcsunyulni, és csúnyácska nőt kivirulni, megszépülni.
Tehát a lényeg: Egy nő csak egy férfi mellett tud nő lenni.
vénember: Szép álmokat !
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
BlacKSouL #2480 üzenetére
A szentségit, akkor visszamenőleg is boldog születésnapot!
(Értettem ám először is, mein Freund)
Szar ügy. Én 27, helyzet hasonló, csak én a közel sem kerülés (rögös?) útján próbálkozom. (Úgy ítéltem meg, hogy ami majdnem az, az nem az, szóval...) Akár megvitathatjuk ezt a "melyik jobb, a közel kerülés vagy közel sem kerülés" kérdéskört.
(Bár egyből a Buffalo Springfield For what? című örökbecsű száma jut eszembe...
)
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2474 üzenetére
Figy én évekig azt hangoztattam:
- csak olyan pasival ,a kitől elsőre is padlóról felmosás érzése
- olyan pasival nincs kezdés, aki korábban barát, haver volt, egyszerűen nem hiszem , hogy idővel kialakulhat valami, lásd a fenti pont
- jóval fiatalabbal nem (gyerekes gondolkodásra nincs szükségem)
- és még ezernyi apró elvecske...Ezzel szemben most:
-nem a külső fogott meg elsőre (igaz azóta az is)
-ismerem az illetőt 5 éve
-fiatalabb
-és az elveim egy részét azt hiszem kezdem feladni ( a fontosak maradnak) -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2464 üzenetére
Nem tudom melyik nő hazudja, én sosem hazudtam, hogy nekem igenis kell, hogy a külső nyűgözzön le ...Aztán a sors furcsa fintora lett, hogy mégis legutóbb másképp alakult. (emberileg lettem megfogva. Nomeg a hajamnál
)
Amúgy nem divatmajom, de ideál igenis van ... Ráadásul az ideálok szeméyles ideálok, és lehet ami nekem az külsőleg, az más nőnek nagyon nem az... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
BlacKSouL #2444 üzenetére
Velem meg úgy vannak, hogy először nagyon megnyerőnek találnak, aztán ha kicsit jobban megismernek, akkor ellenszenves leszek a számukra (nagy a pofám, sokat képzelek magamról és lenézek másokat), aztán ha valami oknál fogva mégis kitartanak mellettem, akkor megismernek igazán. De akit akkor megismernek, az egy más személy, olyan akit nagyon kevés ember érdemel meg.
És igen, aki tájékozott, van humorérzéke és mellesleg szép is, az mind foglalt.
Hát ezért mondom én azt, hogy szeretem a kihívásokat. Pedig a barátaim mindig mondják, hogy lejjebb kéne adni az elvárásaimból és máris válogathatnék tizensok lány közül. De nekem átlagos nem kell. Inkább semmilyen, mint átlagos. Mert az sajnos nem átlagos, hogy valaki szép, tájékozott és van humorérzéke. Ha az lenne, beérném egy átlagossal is.Szóval szeretem a kihívásokat. De megint túl nagy fába vágtam a fejszém.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2444 üzenetére
Jól mondod, áhhh. Mint a fogorvosnál.
NoLF: Aha, kösz az infót. Az nem baj, ha sok mindent bíznak rád, akkor viszonylag biztosított a helyed, és bizalommal is vannak irántad. Én is kb. április óta vagyok a cégnél s kb. 4. helyen vagyok a rangsorban, igaz, nem is vagyunk olyan sokan, de egyre több mindennel bíznak meg. Néha idegesítő és mindig fárasztó, de legalább fix embernek számítok.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
BlacKSouL #2293 üzenetére
Én nem nézek tévét, de látom még mindig mennek ezek a "ragasszuk a tévé elé a társadalmat" reklámok...
Tök durva hogy egy csomó embernek úgy megy el az élete hogy a tévé előtt ül és felesleges dolgokat bámul mint pl ez a reklám, ami arra serkent hogy tovább töltse ott az életét még több pénzért.
A többi meg... manipulál, kihasznál, áttérít, kilendít.(Nem a fórumozók szokásait kritizáltam, hanem az őket szórakoztató szervezetek magatartását.)
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #1070 üzenetére
RTL Klub táncos förtelem? Vagy bármelyik film? Eddig csak a nők voltak műanyagból, már a pasik is, a buzis már túl enyhe jelző rájuk nézve.
kieg.: Egyik adóhoz sem volt szerencsém, errefele más programcsomag dívik. Ha jól tudom, akkor Spice platinum, meg Playboy.
tildy: Nem műanyag, az tuti, de nem okoz semmi örömöt a tükörbámulás, akkor meg minek?
-
bnss
veterán
válasz
BlacKSouL #1050 üzenetére
"Miközben tízezreket küldenek el, nekik meg még a seggük is legyen kinyalva." - ezzel teljes mértékig egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy akaratuk eléréséhez visszaélnek a "hatalmukkal", ezzel tönkretéve nagyon-nagyon sok polgártársuk hétvégéjét.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a sztrájkolók közül mennyien értenek egyet a "fő okossal".
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1041 üzenetére
Aki még nem próbálta, érdemes: Könnyedebb világos sörbe citromkarikát belefacsarni és beledobni. Élénkíti, frissíti a sör ízét. Savanykásabb lesz tőle, de jobban itatja magát. Nagyon hideg sörnél nem érvényesül, de nagyon hideg sörnél az alap sör íz sem érvényesül. Különösen nyáron lehet jó melegben, sokkal jobban felfrissít. Ellenben Radlert még sosem próbáltam, lehet hogy kéne.
Szia Anya! Lett kori tesónak?
Dehogy hajszolom. Pont most figyeltem, hogy éjjel fél12 előtt ritkán kerülök ágyba, de inkább később. Kelek 6:30-kor, és majd megőrülök annyira fáradtnak érzem magam. Kávét nem bírom mert fo.. izé, hasmenést okoz, pláne éhgyomorra, úgyhogy amíg el nem jön a 8 óra addig csak gubbasztok. Tegnap kivételesen 22:30-kor lefeküdtem, mert épp akkor ébredtem a gép előtti 10 perces szunyókálásból, és döntöttem. És érdekes módon egy lehelletnyivel sem voltam frissebb. Vagyis nekem reggel 6-8 közötti alvás kétszer annyit számít, mint a 22:30-00:30 közötti alvás. Sosem bírtam korán feküdni, és sosem bírtam korán kelni. Régen Pesten melózva 5:40-kor keltem, mert 7-re mentem Váci útról Kőbányára melózni. Hát az is halálos volt. 8-ig ott sem voltam észnél
-
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL #696 üzenetére
Bizony, hogy létezik:
Majdem tökugyanígy szerztett egy kutyust egyik akkori évfolyamtársam terepgyakorlaton. Az állatok hihetetlen teremtmények: mindennél jobban megérzik a szerető gazdát. Szóval az egyik kutya a terepen csapódott az egész bagázshoz, akikkel mentünk (30-40 ember), mégis kiválasztották azt az egy embert, (barátom) aki kifejezetten szereti az állatokat. Innentől ugyanez: Hazafelé elkísérte a Petit, (ő gyalog ment haza, Mecsek), kapott valami elemózsiát, de nem engedték be az udvarba.
Másnap folytatódott a gyak., csak a hegy másik részén, az eb azonban kilométereken át futott a taxi után, amivel barát a gyülekezőhely fele jött. Míg végül a srác mondta, nincs mese, álljunk meg, ezt a jószágot ő befogadja. Úgy is lett, azóta is ottvan, ennek 5 éve.
Kolbász névre hallgat, mert azt kapott először az új gazditól, + mindig ott kolbászolt vele.
Aktív témák
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest