- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rarri
senior tag
De azt lehet tudni, hogy a kiütéseid milyen jellegűek a többi tünettől függetlenül ? Pl: nagyon sok pici egybefolyó foltokban, vagy csalánkiütésszerű, vagy vándorló, hol itt jön ki, hol ott, vagy van közepe, és kifakad, vagy hámló piros foltok, stb.
Milyen jellegű gyógyszert kaptál? / ha titok akkor természetesen ne írd le /ADM: Lehet hogy a sógorom meg meg azt mondaná, hogy inkább fejbecsűrte volna egy csésze!
-
nike_
addikt
Régen én is fociztam. 3 évig.
BITBOYS: Thx az ötletet, ez se néz ki rossznak, de már megrendeltem a fát és a szoftokat... Most emiatt vagyok ideges, pont meg fog érkezni karácsonyig, és még össze is kéne ragasztani, ráadásul jan. 7-én verseny, és addig még egy kicsit szoknom is kéne..
-
ngabor2
nagyúr
haza... mikor már nagyon elegem van a túlórából, akkor arra gondolok, hogy haza kéne már menni.
szabadságharc: ha szabadságon vagyok, nem kell harcolni a főnökeimmel.
azt ugye tudtad, hogy az előző rendszerben április 4 és a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt? mindenkinek ki kel(l)et(t) vonulni a térre/utcára, pedig igazából mindenki haza szeretet(t) volna menni...
-
Bub0rek
tag
A párom válaszolt a kérdéseidre:
-(a hazáról) Ez már nem haza, ahol az államfő azt mondja:"...ha nem tetszik el lehet menni..."! Elkergetik a Magyart, és idegeneket telepitenek be helyetük Kínából stb.
-(szabadságharcról) A harc legnemesebb célja az alapvető jogokért.Elkelne már Magyar országon is!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest