- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezisjo
tag
válasz
Mr.Csizmás #5444 üzenetére
"jonnek az uj nagy 4/3 vazak"
A próféta szóljon belőled!
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5444 üzenetére
hö? Milyen újak?
-
scream
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5430 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Bár sajnos nem igen találom, csak a 36R-t, ami jóval drágább nála. (gondolom a vezetéknélküli cucc miatt)
Merre érdemes nézelődnöm, ha csak a régebbi/sima 36-ot szeretném venni?
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5424 üzenetére
Sony-ból is az ántács-ot vettem meg. -
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5413 üzenetére
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5394 üzenetére
Mire manualban élességet állít az 520-al, addig elszalad a portré alany.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5358 üzenetére
Most hogy elkelni latszodik a 4/3-om, és Nex-et vettem, mégsem vagyok itt terület idegen.
-
Kachorra
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #5358 üzenetére
Igaz, mondjuk én csak bagatell 663 millió dodóról olvastam valahol, de majd talán javítják..
-
Szab02
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #5316 üzenetére
Képminőségben?
-
Kleroo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5305 üzenetére
"Obi van kitobi"
Fúj fúj Pentax. Nikon és Canon plakátból/reklámból több van. És különben is: A house forgatásához használtak kenonötdét -
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5303 üzenetére
Milyen géped van most, ha szabad
kérdeznem?!
-
Kleroo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5303 üzenetére
Félre ne érts,ezzel nem a MILC rendszert fikázom,hogy csak a "butáknak" ajánlom.
Csak az szinte tutira vehető,hogy akinek semmilyen ismerete nincs,és csak annyit tud,hogy a tükörreflexes fogalom mögött rejlő nagy masina szép képet ad,és nem izgatja a fotózás mint hobby,az nem valószínű,hogy később profinak áll. Így nagy biztonsággal ajánlhatom. Ha valakit érdekel,akkor már meg kell gondolni mi fontos neki.
Én a tükrös világot,és az ott tapasztalt előnyöket részesítem előnyben,de sokra tartom ezt a rendszert is. És ha úgy marad,hogy Nekem egy D700 marad esetleg hivatásosként,egy idő után lehet be is nevezek egy öregebb modellbe,mert most is az a legzavaróbb,hogy rengeteg társasági összeröffenés,ect van,ahova nyilván nem viszem a féltett felszerelésem viszont így egyetlen jó kép sem lesz.....
És szerintem a userek nagy részének bőven elég lenne egy MILC is,csak az nem "menő".
Kíváncsian várom mi lesz a tendencia a későbbiekben. -
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #5295 üzenetére
Nem, mert az kommersz
Belinkel a koma egy kitobis GH2 videót és ő beszél saját tapasztalatról. Móka a köbön így, kedd reggel
Gondolom káromkodásnak venné, ha beírnám, hogy "Smooth & -2 to all".
#5285: "Tudnod kell, hogy ez a cég az egyetlen a piacon, aki az utolsó csavarig(!) saját maga(!) gyártja a kameráit."
Nemá'. Szedtél már szét Canon gépet? Sony LCD, Toshiba chip-ek, stb. Jó marketingduma ez az utolsó csavarig dolog, de biztosíthatlak, ez nem megoldható a mai világban (legalábbis kommersz árakon)
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5241 üzenetére
Kösz ránézek!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5239 üzenetére
Akku hamar lemerül, gyenge gyárilag? Más komolyabb ismert hiba?
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5226 üzenetére
Mikor még meg volt az e510+zd14-42+zd40-150+sigma 55-200 kombó, én mennyit vadásztam 14-54re... Ahogy eladtam és meg lett a nikon, egyből volt vagy 2-3 db eladó.
u.i.: mondjuk megint gondolkozok olympuson...
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5223 üzenetére
És még egy fontos dolog: ócsóé.
-
Freddy76
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5219 üzenetére
Igen tudom, hülye voltam, beismerem, meg sok söröt is ittam, meg nem is értek hozzá. Cserébe most fáj a fejem, és több fogmosás ellenére is büdös a szám, szóval bűnhődöm. Különösen annak fényében, hogy amikor vettem az omd-t az eladóval elég hosszasan beszélgettem a 4/3 kontra m4/3 kérdésről, tehát elvileg tudnom kéne, hogy mi a szitu.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #5172 üzenetére
Höhö
Ide is bemásolom, - mert rájöttem, hogy a mikrós topicot lehet kevesebben olvassák - Pécs és környéke kihelyezett tali, ha van rá igény kérem odaát feliratkozni
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ez besza-behu
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #5176 üzenetére
Miért, másnak nem lehet 50-200-as Zuikója az országban?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Lebuktam vazzeg, ugrott az inkognitóm.
És még azt mondják, hogy nem a méret számít. -
sellerbuyer
őstag
válasz
ááááááááááááááááá, ez nagyon nagy!
-
csaszi72
senior tag
válasz
gyááááááááááááááá -
JONAS77
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #5121 üzenetére
Ezek szerint részemről jó választás volt az Olympus!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5113 üzenetére
Szerintem azt is érdemes számba venni, hogy mivel csak kitobijai vannak, azok nem igazán érnek sokat, ami miatt érdemes lenne külön vázat vadászni rájuk. Ha drága obijai lennének, amik a rendszerben tartják akkor még érthető, de kitobi alá vázat venni?
Max egy használt 620, ha az se tetszik, akkor filléres obik alá nincs értelme több pénzt áldozni. -
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #5086 üzenetére
Sose használtam 4/3 obit Micro-n, Panán szvsz nem is érdemes, így nem tudok hozzászólni
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #5078 üzenetére
Nekem volt 4/3-ra Sigma 105/2.8. Jó kis cucc, éles volt 7.5 megapixelen, mint a fene, de utána volt Canonra egy 150/2.8-am, az szvsz sokkal szerethetőbb cucc. Egyébként makróra a minél rövidebb gyutáv a nyerő nálam, nem is értem, miért hagytam ki a 35/3.5-öt
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #5082 üzenetére
Akkor ez meg E-3-as időkből, szigorúan csak nagykorúaknak, asszony felügyelete nélkül!
-
tzimash
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5078 üzenetére
Annyit nem volt nálam, hogy ideje lett volna szétrohadni, töredezni. Használtan vettem, semmi ilyen baja nem volt, félévig volt nálam ezalatt az idő alatt sem mutatott ilyen jeleket.
Nagyon jó áron jutottam hozzá anno, annyiért nem lehetett kihagyni és a képminősége is meggyőző volt. A háttérrel is csodálatos dolgokat művel. -
tzimash
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5070 üzenetére
Pedig a sigma 105 egy nagyon király objektív, igazi vérbeli makróobi. Persze ha univerzálisabbra van szükséged akkor a 35mm a nyerő.
-
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5070 üzenetére
Akkor minek kérdezed?
Az 50-es tényleg nagyon jó, csak kicsit szűk.
P1-en használom mindkettőt, a 35-ös picit talán gyorsabb, de téveszt (túlszalad), míg az 50-es pontos.
-
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5068 üzenetére
HI
Nem siették el a tesztet, á nem
a 35-ösről van teszt?
ja lesz 60 2.8 natív mft macro.Még érdemes a sigma 105 2.8-at is megnézni, ha találsz...
-
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5066 üzenetére
HI
Melyik teszt?
35 3.5 jobb, ha univerzális obit keresel.
50F2 inkább portré obi (virágokra és nagyobb bogarakra jó makrózni is) -
ftc
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5057 üzenetére
ahaz meny a török nyaralásra
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5017 üzenetére
Vegulis mind1 van-e tukor a 14-54II meg az 50-200SWD biztossan jol megy m4/3 vazon, az utobbit probaltam is, hogy a sima 50-200 hogy megy azt nemtudom, velemenyem szerint izgulni ezen nem kell hogy van vagy nincs benne tukor, ha jolmegy kit erdekel.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4970 üzenetére
Nem mintha az FT-s 12-60-nak gond lenne a közel pontjával, mert olyan közel lehet menni vele a témához, hogy 60mm-en a napellenző már hozzáér (l kell venni).
Így a sötétségen kívül, annyi a plusz fícsör a 12-50-ben az FT-s őshöz képest, hogy zoomolásra nem változtatja a méretét. -
szaby_gyerek
tag
válasz
Mr.Csizmás #4967 üzenetére
Ehh, most néztem csak meg közelebbről ezt a 12-50-es csoda-objektívet. Ha jól emlékszem, nem ebben reménykedett a nép... a hosszú vége eszméletlen sötét.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4959 üzenetére
E-30 már van/volt.. Hogy E-50 lesz-e, ha engem kérdezel nem..
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Mr.Csizmás #4953 üzenetére
Hogy rárakjuk az fix!
És, hogy ne csak off legyek. Mindig is meg akartam kérdezni, hogy a 12-60 swd-nek van megfelelője más rendszereknél? Gondolok itt a lefedett tartományra, fényerő és persze a minőség. Ezt mindenkitől kérdem.
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Mr.Csizmás #4951 üzenetére
Azokkal szépen néznénk ki. Mert a full frame szenzorhoz meg kellenek a nagy objektívek.
-
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4915 üzenetére
Hát most egyelőre pénzköltési stop van fotós kellékekre...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4874 üzenetére
Hehe, ezzel nem csak te voltél így..
-
sphe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4864 üzenetére
Ú, most esett le a tantusz, hogy hova is írtam!
Sorry a modoknak!
Nem BEE volt, sapka nélküli fekete rövidjahos volt
-
sphe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4861 üzenetére
De az.
Már azt is olvasgattam pár órán át kitartóan az elmúlt hetekben, de sajnos ilyen jó konkrétumok, mint amiket leírtál, elkerülték a figyelmemet. Gondoltam ha már van saját topikja az olynak, itt kérdem.
Megértem, hogy Te sem tudtad, hogy azt már sokat böngésztem.
Biztos, hogy nem Te voltál az aki említette, mert Neked sokkal vidámabb és tömörebb a stílusod, mint annak aki írta, és arra is emlékszem, hogy ember arc volt az avatarja.
-
ftc
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4861 üzenetére
Én is azt mondom éljen a fix obik
Csak félj mert rákattansz
-
sphe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4859 üzenetére
köszönöm
Micsoda rálátsa van neki! Csak az a baj, hogy itt közel 1 fényerő a különbség. Nem lehet egyszerre mindent.
btw. a fórum linket miért linkelted be?
Lehet más perspektívából látta az az illető a dolgot aki említette, de egy vita közepette kipottyant a billentyűzete száján, hogy 30 körül már adapterrel fényerős fixet ki lehet hozni. Már több mint egy órán át kerestem a fórumban, hogy ki lehet az és hol, de nem találom, pedig szívesen rákérdeznék nála.
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Mr.Csizmás #4783 üzenetére
Ja, ha nagyon olcsó lesz, akkor - természetesen - én is befektetek néhány obira. Pedig tudod, hogy Pana-s vagyok :-DDDD
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Mr.Csizmás #4780 üzenetére
Leállni még nem fognak az Oly gépek/obik, de az Oly világ jövője bizonytalan. Új vázak, új obik, frissítések, garancia-kezelése, piacon lévő termékek árai?!? Ez a bizonytalanság.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4731 üzenetére
Jahogy
csak frontlencset irt enmeg a 70-300 korul maradtam
Ilyen 3db-os elotetlencsem nekem is van elado.
(#4732) zool1
Makrozni!
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4731 üzenetére
így van.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4720 üzenetére
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4722 üzenetére
túúúúúúdom...... de azzal hogy isten fizesse meg! Még nem adod el nekem ....!
ja igen! Most hogy turkáltam az e 510 dobozában, találtam front lencséket 58mm eseket. 1x 2x 4x 10 x szeres nagyíításban. ezekkel lehet makrózni?
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4717 üzenetére
Lenne egy kérésem a fent említett objektív által készített saját makro fotót tudnál nekem belinkelni?! Bármilyen megteszi.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4717 üzenetére
Egesz pontossan normal modba 120cm, makroba kapcsolva 96cm, 300(600)mm eleg jo!
-
Zinho
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4714 üzenetére
Áhh, ne is próbálkozz (amúgy drága a futárszolgálatod
). Így is többet költöttem mint amennyi be volt tervezve; most már inkább fotózni kéne intenzívebben...
-
Zinho
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4711 üzenetére
Nekem kéne a makró meg a tele is, de nincs hozzájuk $$$$ kedvem $$$$....
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4682 üzenetére
p.ü.
-
ftc
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4671 üzenetére
Tied?
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4668 üzenetére
Ment p.ü.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4630 üzenetére
Gondold el, milyen jól jött volna ez a telekonverter-izé a holdvideózásnál is (Pana GH1, Pentacon 500/5.6)
-
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4630 üzenetére
HI
Belenagyítóst az oly és pana vázak is tudják fotó esetén
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4627 üzenetére
Videó közben? Régebbi Panán tuti nincs, videó előtt bele lehet nagyítani, sőt, a GH2 tud ilyet is
-
ooooobi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4621 üzenetére
Mi ez a focus peak dolog amit nem tud mindegyik videos gép? videok alapján sima átfocusálás távoliról közelire vagy vissza, ez alap dolog nem?
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4623 üzenetére
Majd jön rumos14, segít Sony/Minolta-ügyben, én a KM Dynax 7D-nél sem voltam oda értük, a váz oké, de objektív-ügyben nem találtam meg soha náluk elérhető közelségben, ami kéne.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4621 üzenetére
Na várjál a dpreview szerint ez van : 1920 x 1080, 59.94i (from 29.97fps sensor output)
Hiába 60i, ha 30 fps forrású. Hasonlóan 60i/24 fps az NTSC-s GH1 is, hekkelt firmware-rel, viszont natív 24/25p-t tud, illetve 720p-nél natív 50/60p-t (válthatsz a menüben NTSC és PAL között hack-nél... lassításnál a 60 fps a baba, de beltérben, műfénynél PAL kell, mert úgy nem fog interferálni a műfénnyel)
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4618 üzenetére
Már nem fért bele az előző hsz-be: eléggé egybevág az elképzelésed a Sony-val. Az A-55 tud focus peaking-et?
-
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4618 üzenetére
HI
GF2 14 2.5-el 145e a medikerben, Na
Vagy használt GH1 100e környékén.
a 35-öst ne add el!vedd meg a nex3-at
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4616 üzenetére
GF, ha pici gépet akarsz, GH1, ha ár-érték bajnok cuccot, GH2, ha a legjobbat
#4618? a második és negyedik pont eléggé kizárja a Panákat
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4612 üzenetére
Na ne, viccen kívül odaadnád az alapfelvetésedet, hogy a sok régi, retró képű objektívet használd videózásra, ami mellé még bónuszban jó képű és kicsi rendszerobjektíveket is vehetsz? Mindezt azért, hogy kuplungos, csattogós, böhöm régi Minolta 28-135-szerű cuccokkal szórakozz? Nem látom, hol előny a Minolta objektívek használhatósága, ha az alapoktól építkezel. Jó, vehetsz egy 50/1.7-et olcsón meg talán valami APS-C alapobit is és kész. Ha jól látom a specifikációit, 30 fps (29.97) a natív sebessége full HD videónál (AVCHD), hiányzik neked az, hogy minden műfényes helyzetben villogjon a videó? MP4-ben már 25 fps, ki kell próbálni, az milyen.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4598 üzenetére
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4610 üzenetére
És akkor mivel akarsz majd fényképezni?!
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4606 üzenetére
hmmm
én videózásra speciel(510ben nincs ugye) vettem egy Kodak Zi8-at.
Valami eszméletlen jó a képe, hang fenomenális, színek valósághűek! Bár nincs optikai zoom(opcionálisan vásárolható pl ebay) az ára kárpótól. Újjonan került 21000 ft-ba. 1080p/30fps, 720p/30fps, 720p/60fps! 5mP fénykép.
Pici, fotostáska bármelyik zsebében elfér.ajánlom!
ITT egy videóm a balcsi partról.
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4604 üzenetére
Meg karacsony elott fogod hirdetni es eladni, olyan kenyelmetlen a fogasa.....
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4604 üzenetére
Nah látod, tudod te a lényeget
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4602 üzenetére
RAW-ban vagy Jpeg-ben szeretsz fotózni elsősorban?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4596 üzenetére
Nem ez a fő baj, sőt nincs is baj, csak az obi választék..vagy neked megfelel a jelenlegi kínálat?
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4596 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4594 üzenetére
Biztos jól meggondoltad a NEX-et?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4587 üzenetére
Némi infó erről a műfajról.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4585 üzenetére
Az csak jó, ha nekik tetszik.
Amit mondtam, azt meg tényleg csak építő jelleggel.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4571 üzenetére
Akkor már én is beleokoskodnék kicsit. A feldolgozás most egy másik kérdés, nem arról mondanék véleményt. Tudom, hogy ez egy esküvő volt, így erősen kötött a program, meg az időbeosztás, de ilyen napállásnál, mert erősen dél és két óra közé saccolom a készítés idejét, nem igazán fotózunk. Úgy általában semmit. Nem alkalmasak a fények hozzá. Nagyon durvák lesznek az árnyékok és megöli az egész képet. Akkor már jobb lett volna valamilyen árnyékos helyet keresni, nem kitenni őket a tűző napra. Ezt nem kritikának mondom, csak ha legközelebb esküvőre mész ezt figyelembe tudod venni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4581 üzenetére
Ez lehet, hogy már lerágott csont, de próbál ki a Lightroom-ot.
Először úgy "féltem" tőle mint a tűztől, egyszerűen nem tudtam magam rávenni, hogy kipróbáljam.. Nos, azóta nem cserélném le egy progira sem! Kapásból megnéztem az oktató videót és azóta nagyon megszerettem, csodákra képes..
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4581 üzenetére
Aha, akkor mégiscsak megvan a ludas!
Ha a többi részen kell az általánosan erősebb blacks, akkor megteheted, hogy csak a kék illetve a lila csatornán világosítasz és akkor a zöld meg a többi úgy marad ahogy megálmodtad.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4576 üzenetére
Bocsi a beleböfögésért, de hátha segít.
Ha a kép raw-ból lett hívva, akkor a kék ruha és a háttérben is kékülő fehér autó nem feltétlen wb hiba miatt van. A világos részek bekékülése/lilulása tipikusan akkor is előjön, ha valaki raw feldolgozás közben a blacks szintét túlzottan feltolja, illetve a külön színcsatornáknál a kék/lila színekre túl sok fekete keverést tesz hozzá. Mivel a kék és lila a fehér részeken fontos, ezért ezen színek túlzott sötétítése ilyen nem kívánt hatást vált ki.
Gyanúmat az is erősíti, hogy a zöldek esetén nem látok wb problémát.
Ha rátapintottam a lényegre, akkor finomabban azokkal a csúszkákkal, ha nem, akkor pedig sorry megpróbáltam -
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4578 üzenetére
HI
Akkor értem..
14-42-d nem volt, esetleg valami 50 1.8 manuál?
a régebbi 40-150 vagy egy régi 135 2.8 manuál lehet jobb lett volna a 70-300 helyett.Bele lehet jönni, én is csak alapszinten tudok képet piszkálni.
Én se tudok annyira:
kép -
Messer22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4571 üzenetére
HI
Néhány észrevétel: van ahol alexpós és van ahol már beégnek a képek, a vágás egyszer túl szűk, máskor meg túl laza.
Milyen obival csináltad? A mélységélesség túl nagy mindenhol. (Ha nem is egy fényerős fix, de egy tele segített volna picit)
A jó monitor sokat számít (nekem sincs)
Próbáld meg a feldolgozás során eltérő módon megpiszkálni az adott képet, pár alternatíva sose árt.
Nem egyszerű az esküvőfotózás, nem is csinálom
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4568 üzenetére
Erre mondják azt, hogy " fején találtad a szöget"!
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4555 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a képekre!!! Várom a hétfőt....
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4553 üzenetére
de mondom 1/320 ig jolett volna.
kepeket raksz fel?
-
nesa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4551 üzenetére
Enis kaptam kolcson ilyen canon vakut M modba semmi gond nemvolt vele.
1/320 ig van szinkron is. -
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4548 üzenetére
mutatós
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4548 üzenetére
ok.
-
zool1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4544 üzenetére
Üdv!
Milyen vázzal fényképezel?!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Aztán majd kérünk tesztképeket is..
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Azért a vázat se árt ha odarakod az obik mellé
Szép fényeket a fotózáshoz
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4503 üzenetére
Akkor Te vagy az én emberem
Ha netalántán úgy alakul hogy lesz PEN-em, klip készítésben majd segítő kezet nyújtasz..
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4503 üzenetére
Imádom a Sin City-t
#4505: sajnos nincs hang a munkahelyen (YT-t meg nem nézek mobilneten), de otthon meglesem
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #4501 üzenetére
Messer 79-ért árulja a Nex 3 + 16-os palacsinta kitjét, M42 adapterrel (!)
szerk: monnyuk a 720p/9 Mbps nem túl acélos, mivel te videóra vennéd.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4499 üzenetére
miért pont nex-5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest