- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #3593 üzenetére
Akkor a pana is jopofa
igazabol G10 be meg nemneztem bele,ennyire szornyu lenne?
Ez erdekes lehet,csak 1 hetig.
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #1261 üzenetére
Itt azert vannak olyanok amik szerintem kibirnak valtani a fenyeros obikat, es az adapter se olyan draga.
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #1140 üzenetére
Ez az oldal meg egesz mast mond a dinamikarol.
-
-
Messer22
senior tag
-
válasz
Mercutio_ #354 üzenetére
persze, de aztán jön a nikon d400, és akkorát üt, h megint mindenki bepisil stb. ördögi kör, aminek sosincs vége, és tény azért, h egyelőre a szenzorokban a sony-nikon páros például jobban teljesített, mint a samsung-pentax (hoya). a nikon d700 és tsaira azért a pentaxnak nincs és egyelőre nem is lesz alternatívája.
más kérdés, h én inkább megveszem az első értelmes szenzoros értelmes kompaktot
, és elleszek vele.
-
válasz
Mercutio_ #345 üzenetére
persze, az e-620 ellen például az egyetlen kifogásom a keresője. viszont a fórumokon fikázni nem csak a belépő oly-kat szokták, sőt, leginkább az e-3-at szokták. hogy kiégnek a világos részek, zajos a kép, vacak az af stb. biztos jobb a d90 technikailag amúgy (d300 pláne), és tény, hogy a zajt jobban bírja, de nincs egetverő különbség, és mondjuk személy szerint képtelen vagyok megszeretni a nikont.
-
válasz
Mercutio_ #338 üzenetére
jaja, Roboter jól mondja, az 50-200 swd iszonyat alázós, és azért a 200/3,5 sem az a vacak fényerőben. én kézből (!) 2 km-ről (!) lőttem delfineket vele, és nem mondom, h szívesen nagyítanék a fotóból, de már az is csoda, h bármi látszott a képen. ez a sirály közelebb volt, de nem sokkal.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Mercutio_ #338 üzenetére
Köszi!
Az obi+váz: ennek az obinak nincs élességben előnye mondjuk egy 50-200SWD-hez képest, csak fényerőben és gyújtótávolságban, de ez nem a rendszer tulajdonsága, hanem a téma igénye. Az AF-je pedig jóval lassabb.
Az E-3-tól azóta pedig van olcsóbb váz korszerűbb szenzorral, rugalmasabb AF-szal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest