Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
JONAS77 #5115 üzenetére
Ez nem objektiv hiba hanem szenzor problema, ill olympusnal nemis problema pixel mappingot nyomasd le es kesz.
A 70-300-nal eleve kizart lenne hogy porszemet vagy barmit eszrevegyel probald ki hogy egy fekete cernat kozepen atlogatsz a frontlencse elott, egy kepen se lesz rajta....
-
JohnyBlue
addikt
válasz
JONAS77 #3791 üzenetére
Én viszonylag sokat tripodozok viszont akkor ahogy a nagytudású fórumtársaink mondták használd a késleltetést. Én a hosszú azaz a 12 secest szeretem mert közbe rágyújtok, kis smaci barinővel, hogy eltűrje, hogy még x képet csinálok ugyanarról
Majd próbáld ki még az olcsó rizses zacsit. Ha kell akkor tudok méreteket adni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
JONAS77 #3024 üzenetére
Szia!
Nem. DSLR-(ek)nél egyáltalán nincs automatikus zoomolás. Igen, sajnos Neked kell tekerni az obit a megfelelő gyújtótávolságra. Ha félig lenyomod az expo gombot akkor beáll az AF, feltéve ha nem manualban fotózol, mert ha MF-ben vagy akkor "mindent" neked kell csinálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mi a neve ennek a játéknak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest