- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
JONAS77 #5115 üzenetére
Ez nem objektiv hiba hanem szenzor problema, ill olympusnal nemis problema pixel mappingot nyomasd le es kesz.
A 70-300-nal eleve kizart lenne hogy porszemet vagy barmit eszrevegyel probald ki hogy egy fekete cernat kozepen atlogatsz a frontlencse elott, egy kepen se lesz rajta....
-
JohnyBlue
addikt
válasz
JONAS77 #3791 üzenetére
Én viszonylag sokat tripodozok viszont akkor ahogy a nagytudású fórumtársaink mondták használd a késleltetést. Én a hosszú azaz a 12 secest szeretem mert közbe rágyújtok, kis smaci barinővel, hogy eltűrje, hogy még x képet csinálok ugyanarról
Majd próbáld ki még az olcsó rizses zacsit. Ha kell akkor tudok méreteket adni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
JONAS77 #3024 üzenetére
Szia!
Nem. DSLR-(ek)nél egyáltalán nincs automatikus zoomolás. Igen, sajnos Neked kell tekerni az obit a megfelelő gyújtótávolságra. Ha félig lenyomod az expo gombot akkor beáll az AF, feltéve ha nem manualban fotózol, mert ha MF-ben vagy akkor "mindent" neked kell csinálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest