- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5305 üzenetére
"Obi van kitobi"
Fúj fúj Pentax. Nikon és Canon plakátból/reklámból több van. És különben is: A house forgatásához használtak kenonötdét -
Kleroo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5303 üzenetére
Félre ne érts,ezzel nem a MILC rendszert fikázom,hogy csak a "butáknak" ajánlom.
Csak az szinte tutira vehető,hogy akinek semmilyen ismerete nincs,és csak annyit tud,hogy a tükörreflexes fogalom mögött rejlő nagy masina szép képet ad,és nem izgatja a fotózás mint hobby,az nem valószínű,hogy később profinak áll. Így nagy biztonsággal ajánlhatom. Ha valakit érdekel,akkor már meg kell gondolni mi fontos neki.
Én a tükrös világot,és az ott tapasztalt előnyöket részesítem előnyben,de sokra tartom ezt a rendszert is. És ha úgy marad,hogy Nekem egy D700 marad esetleg hivatásosként,egy idő után lehet be is nevezek egy öregebb modellbe,mert most is az a legzavaróbb,hogy rengeteg társasági összeröffenés,ect van,ahova nyilván nem viszem a féltett felszerelésem viszont így egyetlen jó kép sem lesz.....
És szerintem a userek nagy részének bőven elég lenne egy MILC is,csak az nem "menő".
Kíváncsian várom mi lesz a tendencia a későbbiekben. -
Kleroo
veterán
MILC-et általában azoknak ajánlom,akik valami komolyabb képminőséget akarnak a libahajigálóknál,de halvány lila sejtelmük sincs semmilyen részletről/alapfogalomról sem. És nem is nagyon szándékoznak fotográfussá válni. Az egyetlen szó amit tudnak,hogy tükörreflexeeees(=világmegváltó szupermasina). Aztán én nekiállok kicsit magyarázni,hogy hogy is van ez,és sokkal jobb lenne számukra egy kompakt kicsi cucc,mint cipelni egy nagyobb DSLR-t aminek az előnyei az életben nem kerülnek kihasználásra
Ez a GF2 nagyon nagyon jónak tűnik ilyen kifutó áron. Köszönöm mindkettőtöknek.
(bár ezt a szettet nyilván nem fogom azoknak ajánlani,akik kiakadnak azon,hogy nem 28x-os zoomos gép,pedig ugyanannyiba kerül)
-
Kleroo
veterán
Nézzenek oda.
Kora reggeli olvasgatásban hová nem tévedek. Jókat mosolyogtam
Főleg a friss daraboknál. Sok mindent "tanultam" ma
A legfontosabb,hogy a netes tesztutáló, saját tapasztalatos álláspontot egy (100%-ig torz eredményt mutató) netes tesztvideóval kell alátámasztaniKicsi ON féleség is:
Elég sok ismerősömnek vagyok a fotós tanácsadója,és egyre sűrűbben ajánlgatok Nikon/Canon rendszer helyett MILC-et. Pontosabban e-pl1-et,hisz sokkal jobb cucc egy kompakt leváltására olyannak aki jó képminőséget akar,de nem akar este versenyző F1 kocsikról címlapfotót csinálni,és 10kilónyi 1.4-2.8 üveggel szaladgálni.
De mostanára kifutott lett. Mit érdemes helyette venni/ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged