- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Freddy76 #5199 üzenetére
Értékelném, ha rendesen elolvasnád amit írtam és valamivel kisebb arccal mondanád, hogy fingom sincs, miről beszélek. Idézem magam : "Perverz vagyok, úgyhogy a tükör nálam marad. Mindenképp valami olyanban, aminek van jövője, az Olympus 4/3 meg nem annak néz ki, sajnos."
Szóval egy büdös szóval sem említettem az m4/3 rendszert. Egyébként amit azzal kapcsolatban írtál még egyet is értek. De remélem azt eldönthetem, hogy mekkora fotós táskával szaladgálok, és nem kell kötelezően tükör nélküli rendszerben gondolkodnom.
Szóval ha kérhetem, akkor máskor kicsit kultúráltabban, ha lehet. Köszi!Egyébként meg E-3-mal fotózom, tudom, milyen jpg esik ki belőle. Tény, hogy a többi gyártónak közel sincs ilyen jó jpg feldolgozó algoritmusa. Nehezen, de megszoknám a hiányát, úgyis kezdek átszokni a raw-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest