- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
so_ha
senior tag
válasz
GuruZone #76072 üzenetére
... de volt már ... 06.24.-én #74543-ban.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
GuruZone #72286 üzenetére
C11-et vettem én is.
Hogy érted a 400 órát? Számít, hogy mennyi időt játszik az ember egyszerre (pl naponta 6 óra már sok hosszútávon) vagy ez a 400 óra összejöhet 4 év alatt is akár? Tehát ha pl a legtöbb játéknál ugyan ott van a HUD (mert általában ez így van), akkor több játékból is összeadódik?
Nem teljesen értem ezt az egészet -
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #70919 üzenetére
C11/C17 szürke hátlap,
C12/C18 fehér hátlap.Tav-Csoves ha beruháztál egy kinti modellre megnéznéd nekem, hogy ki lehet-e Magyarországot választani a telepítésnél és van-e benne magyar nyelv? Köszi
-
Tyrone89
aktív tag
-
ricsip
addikt
válasz
GuruZone #70712 üzenetére
A hatalmas cache (128 vagy 256MB) a 8 TB alatti méretű lemezeknél akkor jelenik meg, ha az SMR tárolási módot használ a lemez. Ott az átlapolódó sávok miatt egy adott helyre történő írás több szomszédos sáv újraírását is igényli a szerencsétlen kialakítás miatt. Ezért egyszerre nagy mennyiségű adatot kell beolvasnia a memóriába, majd módosítja a gyors memóriában, összerendezi a kiírandó adatkupacot, aztán visszaírja az egészet a lemezre. Ehhez sok cache kell, hogy a közben beérkező más adatolvasás vagy írás ne okozzon nagy megakadásokat. CMR lemezeknél nincs ez a nyakatekert logika, ott általában kisebb cache is elég.
-
szegto
senior tag
válasz
GuruZone #68244 üzenetére
Igen olvastam, azt be is állitottam de a youtube és amazon prime még mindig ajánlja a frankót
Ha meg mindent letiltok amit irtál, pl alkalmazások képei nem töltődnek be storeban. Valószínű kitalálták az LG-nél hogy ne lehessen megszabadulni ezektől.
Mindenesetre köszi.Más: arra van mód, hogy a live playback esetén csatorna váltásnál ne felejtse el az előző felvett tartalmakat? Igy ha csatornát váltok eltűnik az előzmény, sokértelme igy nincs. Webos 3-nál megjegyezte. Vagy ez feature, nem bug?
-
belan
addikt
válasz
GuruZone #68192 üzenetére
Nekem lg Szervizes mondta ma egy fiatal srác volt 4 éve a cégnél van nem hinnem hogy rossz infót adót volna . Budapesten élsz ? 68194: igen a kijelző az fődarab mint egy alaplap kb . Direkt 3x is meg kérdeztem mondta már egy ideje így van és én erre azt válaszoltam nem is tudtam erről eddig .
-
farkas-j
őstag
-
contaxg
veterán
válasz
GuruZone #67971 üzenetére
Lehet hogy neked van igazad. 2021-ben egy termék annyit ér amennyi a vele járó support.. Nekem soha nem volt top tévém és csak ámulok amikor akusztikai mérést végez a tévé a jobb hang érdekében és hasonlók. Meg egyszerűen minden működik és ez baromira jó érzés. Egyetlen macerám volt eddig. A tévé belső lejátszóját nem bírtam rávenni hogy az XY.mkv fájl mellé tett XY.srt felirat elérhető legyen. Ezen úgy segítettem, hogy mkvtoolnix segítségével újra csomagoltam a fájlt. Ez kb 1 perc és máris volt felirat.
-
ricsip
addikt
válasz
GuruZone #67936 üzenetére
De hogy a tv adásnak (vagy az aktuális forrásnak) miért kell elnémulnia, ha megnyomjuk a HOME gombot??
Ezt én sem értem. Megnyomja a birka a home gombot, és kicsiben a bal felső sarokban mehetne tovább a tartalom (akár tévé, akár hdmi vagy bármi más a forrás). Ehhez képest mintha fejbeverték volna a tv-t. Elnémul és eltűnik amit eddig nézett, csak hogy a teljesképernyős reklámképet bámulhassa az ember.
-
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #67935 üzenetére
Akinek nincs iOS-es cucca, vagy nem használja az AirPlay-t, annak a gombja is eltüntethető. Rá kell kattintani az AirPlay-re és azon belül lesz egy Beállítások, ott kell kikapcsolni.
De hogy a tv adásnak (vagy az aktuális forrásnak) miért kell elnémulnia, ha megnyomjuk a HOME gombot??
-
-
alaves
addikt
válasz
GuruZone #67176 üzenetére
PS5-höz inkább a C1-et mondanám. Nem hinném, hogy lassabb lenne az android 10, mint a webOS. Az OLED754-en futó saphiOS is van olyan gyors, mint a webOS.
Szervizháttér szempontjából nem tudom, hogy a kisebb hibákat (pl. egy pixel v. subpixel hiba), valamint a beégést hogyan kezeli a Philips központi szerviz. Annyit hallottam, hogy korrektek és náluk is prémium kategóriaként kezelik. Hiba esetén futárt küldenek és neked kell visszacsomagolni a TV-t, mikor visszahozzák, akkor meg kicsomagolni (ha csak nem lesz csereutalványos). Philips-nél volt olyan (nálunk is, külföldön is), hogy OLED TV-t csere-utalványoztak, mert hónapokig nem javítottak a szoftverben egy olyan hibát, amely a felhasználónak fontos lett volna hogy hibamentesen működjön. -
törölt tag
válasz
GuruZone #67179 üzenetére
Az Ambilight mondjuk nálam is érzékeny pont. De ilyen esetben mégis várnék, hogy mit tud az idei sorozat és az EX panel. Sőt, konkrétan várok, pedig nekem C8-am van és x havonta le kell fújni a vezérhangyát, hogy megtudja, hol a helye.
Nyilván ez csak az én véleményem, a döntés meg a tied.
-
szasanyi
félisten
-
krx21
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
válasz
GuruZone #65201 üzenetére
+ #65206 hitman, + #65222 Kuter
Igaz, mindenki olyan virító, rendellenes képet néz, amilyet akar.
Nálad már beégés is van, és valószínű az Élénk képmód + maximális OLED fény is segített ebben nem kizárólag a játék.
Itt is le lett írva párszor, az állandó magas SDR fényerő az oled egyik legnagyobb ellensége.
Persze cserélteted gari vége előtt, de ha kiderül hogyan használtad =Aki ilyen képmódokat használ, ha kinéz az ablakon ott hogyan tekeri fel a fényerőt, színeket ... stb?
Ha veszel egy autót, azt is csak 4000 felett pörgeted, mert jobb hangja van?
-
Kuter
senior tag
válasz
GuruZone #65205 üzenetére
Mondjuk az én sem nagyon értem hogy mi értelme van lebutítani a tv fényét 20-30-ra és egyéb dolgokat kikapcsolgatni. Én kalibráltattam a barátommal (nyomdában grafikus hozta a cuccost) de már akkor mondta hogy nem fog tetszeni mert nem arra való. Nem is tetszett fakó , színtelen, sötét lett , az én szemem számára természet ellenes . Értékeket lejegyeztem ,és vissza állítottam gyárira plusz meg küldtem egyéb képjavító beállítással . Azt mondta a grafikus ismerősöm hogy arra való a kalibrálás ha dolgozol rajta , hogy ugyan olyan legyen a nyomtatott kép színe a kinyomtatott papíron, mint a monitoron. És most lehet dobálni kővel
Hajrá fényerő meg kontraszt.
-
krx21
nagyúr
válasz
GuruZone #65205 üzenetére
Persze ez így van. Viszont nem lenne baj, ha adnál esélyt a szemednek, hogy szintet lépjen, a minőség megítélésében.
Tipp: Nézd 2 hétig egy tisztességesen (kalibrált közeli) beállított TV-t…
Utána vissza állítva rájössz, hogy eddig egy “neon reklámot” néztél a valódi kép helyet… -
gusztafszon
csendes tag
válasz
GuruZone #65041 üzenetére
Ha nem tévedek ez a model már napok, de talán hetek óta ennyibe kerül ebben a boltban, 1-2 héten belül tervezek TV-t venni, így aktívan monitorozom az árakat.
Megakadt ezen a verzión is a a szemem, árban 400 környékén nézelődök, maximum 450, elsősorban emiatt 55-ös méretben, de megmozgatta a fantáziámat a 65-ös TV, szekrénysorba még pont beférne ha jól mértem le.
Viszont sok negatívumot is ovlastam ebben a topikban is a Sony AG8-ról.
Ezek mennyire zavaróak, ha 90%-ban filmezésre lenne használva külső lejátszóról (Zidoo Z9S, majd később frissítve pl Z9X-re a DV miatt)? A maradék időben kis youtube meg TV adás (F1, Foci) lenne. Játékra nem fogom használni ezért hajlok inkább a Sony (esetleg láttam most 400-ért Panasonic-ot) felé az LG-vel szemben. -
Jackie_Chan
senior tag
válasz
GuruZone #65041 üzenetére
és ez jobb vagy legalább 1 súly csoportban van az LG OLED65C11LB -vel?Épp most venném meg az LG-t ezért érdekes lenne nekem ez a kérdés!
-
lajbii
tag
válasz
GuruZone #53968 üzenetére
Üdv. Sajnos a anymote remote letöltése link nem működik:
[link]
Valaki tud esetleg működő linket vagy esetleg feltöltené ha megvan valakinek? Samsung S4 minire szeretném rátenni hogy a service menübe megtudjam nézni az eddigi üzemórát.
Előre is köszönöm ha valaki tudna megoldást. -
jófejsrác
senior tag
válasz
GuruZone #58565 üzenetére
Aki egy mezei fullHD led tévéről vált, annak a BX is megváltás - bárki bármit mond
de az tény, hogy a régi sony tv-m jobb mozgásmegjelenítésben mint a BX. Viszont nekem az LG-nél tökéletesen megfelel a "cinema pro" mozgásmegjelenítés. Ami nem olyan folyamatos mint a "tiszta" de még sem olyan darabos mint ha nem lenne.
-
Strezi
őstag
válasz
GuruZone #58012 üzenetére
Régebbiek vannak akciózva, elég jó árakon:
https://www.emag.hu/search/lg%20oled?ref=effective_search -
Müszi
senior tag
válasz
GuruZone #55088 üzenetére
Egy másik LG TV teljesen más típusú vinyójával is próbáltam már.
Azon a TV-n mindkettő jól működik. Mellesleg az USB-ről el kellene szerintem vennie az 5V-ot függetlenül attól, hogy mi van bele dugva.
Csak arra tudok gondolni, hogy ez valami CX bug, vagy csak az enyémnél van valami hiba a rendszerben. -
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
GuruZone #52907 üzenetére
Hétfőn elvitték a tévét, pénteken visszavitted, addig meg nézted a plafont? (nyilván volt/van másik tévéd, de akkor is)
Jobb helyeken ilyet nem bevizsgálnak, hanem küldesz róla fotót, a szerelő meg jön az új panellel és kicseréli. Mivel ezt háznál is ki lehet cserélni, és ha egy 77-es megcsinálnak 1 óra alatt, akkor egy 55-ös, kb fele sincs.
-
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
GuruZone #51576 üzenetére
Sziasztok, olvastam hogy volt akinek akadtak problémái C9/CX-n az xbox series x-el. Nos úgy tűnik, hogy az B9-n nincs jelen, legalább is nekem eddig minden remekül megy. Egyedül a Cod warzon-ban van sötét helyeken valamiért némi villódzás amit nem tudok hova tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen digitális videókamerát?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest