Hirdetés
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Mondjuk az én sem nagyon értem hogy mi értelme van lebutítani a tv fényét 20-30-ra és egyéb dolgokat kikapcsolgatni. Én kalibráltattam a barátommal (nyomdában grafikus hozta a cuccost) de már akkor mondta hogy nem fog tetszeni mert nem arra való. Nem is tetszett fakó , színtelen, sötét lett , az én szemem számára természet ellenes . Értékeket lejegyeztem ,és vissza állítottam gyárira plusz meg küldtem egyéb képjavító beállítással . Azt mondta a grafikus ismerősöm hogy arra való a kalibrálás ha dolgozol rajta , hogy ugyan olyan legyen a nyomtatott kép színe a kinyomtatott papíron, mint a monitoron. És most lehet dobálni kővel
Hajrá fényerő meg kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hajrá fényerő meg kontraszt.
Vhiktor