- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egy alaplap csere, 20 perc. Ugyanolyan lesz, mint gyárilag, és eleve a CX-ek, meg úgy az LG alaplapjai van a legtöbb gond, MM-ben az ismerős és a szervizes is mondta, hogy egy rakás alaplapot cserélnek.
Azt kell mondjam továbbra is, hogy LG-k nagy százalékban össze vannak tákolva.
Az enyém most tényleg frankó, de ettől függetlenül nem fogom isteníteni. De hacsak egy kis szarság előjön rajta, legyen az egy halvány vertical banding, vagy a jobb alsó sarokban egy ujjnyi tinting, rögtön leadom hibára! És az lesz az utolsó, hogy szervizelik...
A Reddit-en olvastam, hogy a frissítéstől tönkrement valakinek az alaplap!
Az már kimeríti a hozzá nem értés és röhej fogalmát.---------
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Áramtalanítottad már a tv-t?
Konnektor kihúz, majd pár perc múlva vissza. Azért nem kapcsolja le, mert bugos, vagy beakadt valami a háttérben...
----------
Más:
Kérem, hogy senki ne küldjön pü-t, mert már a sokadik jött, hogy...hogy van beállítva a tévém, egyrészt egy regény lenne leírni minden egyes pontját, mert én eléggé beleturkáltam.
Másrészt, itt bárki megmondja, hogy ugyanazok a beállítások egy másik tévén, másképp fognak mutatni, főleg egy olednél, lehet jóval rosszabb lesz ugyanazokkal a beállításokkal. Mindenkinek saját magának kell beállítani. Minden tartalomra. Tv adás, hdr, sima 4k, dolby vision, külön a netflix, külön az apple tv+, külön a hdd források, külön a shield pro etcc mindegyikre el kellett csesznem az időt a beállításokra, ahogy nekem a legjobb.
De annyit, hogy sima tv adásra, sötét szakértőiben van, oled fény 33-on. Truemotion: 0 és 3 között.
leginkbb nulla... -
Eco beállítások alatt mi van?
Nem tudom hogyha vajon kilőnéd pl a standby gyorsindítást (ha nincs rá szükséged), akkor lelövi e?
Feltéve hogy a HDD power off valóban nem működik.Illetve próbáltad már hogy ott hagyod egy picit tovább, fél óra/óra alatt se kapcsol le?
Lehet csak valami késleltetett működés van csak, vagy valamit még csinál a tévé mielőtt lelővi végleg.Ezeket lehet kb megnézni.
-
hpeti3
tag
Az oled light problema megoldodott a szemeim szerint.
Viszont az e-arc nekem kb mar 2-3 frissites ota azt csinalja, higy tv bekapcsolsnal bar bekapcsolja a soundbart, de kb 6 masodpercig valtogatja a bekapcsolas utan a hangkimenetet a tv hangszoro, es a soundbar kozott, es csak utana valt veglegesen a soundbarra. De ez mar par frissitessel ezelott kezdodott
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak szólók, hogy új év, új ászf, akkor is frissülni fog, ha letiltod és mindent el kell fogadni, különben korlátozott lesz a tv működése, ha nem fogadod el, de attól a rendszer még frissül.
Az egyik legszarabb frissítést sikerült megint össztákolni ennek a faék bandának. -
Wellin9
tag
Előfordulhat, hogy pár ezerrel még olcsóbb lesz, de én ennyire drasztikus áresést nem várok. Az viszont érdekes, hogy a Black Friday-s árhoz képest is sokat esett most az ára, ez azért nem igazán jellemző, főleg nem az év elején. Pont ezért elég lutri a dolog, az MM-nél viszont szinte biztos, hogy az utolsó darabokat ( ha csak nem bemutató darabok, de egyelőre nekem se vették fel a telefont
) , akarják most kiszórni, akár az is lehet, hogy ők többet nem is fognak rendelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest