-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Vhiktor #100490 üzenetére
Így van ahogy írod ,annak idején valami hasonlót is írtál ! A lényeg a fokozat , a különböző méretű ablakokba megjelenő fényerőt szabályozza ! Ha ez ki van kapcsolva ezért esik vissza a csúcs fényerő
300 cd/m²-re. Röviden ha ki van kapcsolva a lovak vissza vannak fogva🙂
Csabi1984
Ha ez a funkció sdr nél van kapcsolva magasabb oled fénynél az abl agresszívan be avatkozik és zavaró lesz. De sdr nél 90 es oled fény már túlzó. Még a maximális fényerő nélkül is. -
hunspikey
őstag
válasz
Szerintem a srácok azon angyalnak hogy elviekben több kombinációban lehet elérni pl a 120 nites csúcsot.
Most csak vak példa :
OLED pixel fényerő 40 és maximális fényerő off
OLED pixel fényerő 30 és maximális fényerő közép
OLED pixel fényerő 20 és maximális fényerő magasKérdés hogy valóban ugyan azt kapod?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Tehát akkor ha jól értem "Maximális Fényerő ki" állapotnál az Oled 90-100-as Oled fényerő mondhatni nem okoz problémát ez normál TV adásnál de egy "Közepes fényerő" és úgy 90-100 oled fényerő már erőteljesebb potenciál és magas fényerőnél meg már a HDR fényerőhöz jutunk egy SDR tartalomnál ami már veszélyes.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Fokozat???
Bocs... -
wallace 234
őstag
válasz
Vhiktor #100477 üzenetére
Az úgy már tényleg oled killer 🤣 logó védelem ? Szerintem az újabbak már jobban bírják ezt. De mindkét funkció sdr esetén ,már eléggé túl van tolva . De szerintem alacsony fényerő plusz csúcs fényerő be kapcsolva ,nem hiszem ,hogy gond lesz . De majd kiderül mi lesz ,nálam így működik ! Egy biztos a tv van értem.
-
wallace 234
őstag
válasz
Vhiktor #100475 üzenetére
Max oled fényerőn járatták ? Vagy max csúcs fényerőn? Egy biztos sdr nél magas oled fényerő nem kell. G3 nál 25 ös oled fény is bőven jó. Abl müködésre is hatással van magasabb oled fényen sdr esetén, ezért is érdemes alacsonyabb oled fényen használni mert akkor dinamikusabb a kép .ill az Abl se annyira agresszív ! De ezeket mindenkinek saját magának kell meg tapasztalni. Max ki indulási pont lehet egy ajánlat .
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #100426 üzenetére
Egyetértek. A láthatósággal sincs problémám, nem is volt egyik OLED-emen sem, na pláne az S90C-en. Viszont tényleg kevéssé érthető ez a HDR (DV) koncepció, azaz a rendkívül kicsi csúcsfények és az átlag fényerő. A Day Shift 2022 egy egyszerű NF film (furcsa, de viszonyítási alapnak tekintem), de nem nagyon "maszterelgettek", felnyomták a 10 000 nit-re a csúcsfényt (átlag ~400 nit) "osztjóvan". A TV-d tudásának megfelelőt látod, ha C655-öd van akkor annyit, ha meg X955-öd van akkor meg annyit. Akinek nem tetszik akkor ott van ez is SDR-ben, mint ahogy az összes többi filmnél is.
-
hunspikey
őstag
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #100360 üzenetére
A fotógrafikus memóriám csak nem hagyott nyugodni, miveltárolt egy képet, hogy én ezt bizony láttam valahol. Végig nézem Vincent papa videóit és meg is lett:
Tehát maga a panel 9833 Kelvin mellett 3066 Nit fényerőt tudott, kérdés, hogy ebből miért csak 1400 maradt d65-nél - szerintem ebben az LG iszonyatos tartalékot hagyott szándékosan, hogy lehessen G5-nél megint egy kicsit szoftveresen szabadon engedni ebből a kapacitásból - javíts ki ha rosszul látom.
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #100356 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy a panel natív WB-je Vincent szerint olyan 10k körül van - ha itt tud a G3 3000 nitet, akkor 7500 körül csak tudna többet mint a d65-ös 1400.
Egyáltalán hány kelvin a fehéregyensúly meleg 50 - hideg 50 skálája? És az csak kelvin eltérés mármint kromatikusan vagy valóban emelkedik a fényerő is? Igazából ez a valós kérédsem: hidegebb wb-t használva fényesebb egy ilyen végfelhasználói TV?
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #100148 üzenetére
+1 A Loewe-nél legalább van ennyi [link] 4.15-nél, a többi gyártónál még lehet ennyi sem. Valószínű, hogy a hölgy nem szedi ki a gyártósorból akkor sem ha pl. jelentősen látható színprobléma van.
Szerintem ismét csak oda lyukadunk ki, hogy a felhasználók 99%-ának sem vásárláskor, sem javítás után nem tűnik fel az ilyen hiba.
Lehet nekem szerencsém volt, mert sem B7-nél, sem a C1-nél nem volt látható, zavaró fehéregyensúly módosulás, pedig mindkettőnél 2x volt kijelzőcsere, igaz alaplapcserém nem volt.
Mindezektől függetlenül a vásárlóknak kell igazat adni (lsd LG OLED support), cserélni, javítani.
Az USA-ban sem kalibrálnak a szerelők. Eszköz, idő, szerződésben rögzített protokoll hiánya miatt. -
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #100134 üzenetére
Én ezen le vagyok döbbenve.
Logikai úton akkor kb oda tudunk eljutni, hogy ezek szerint a széria gyártás közben igen is összetanítják, azaz alapszinten kalibrálják a TV-ket, hiszen itt az élő bizonyíték, hogy panelről panelra mekkora eltérés van azonos vezérlés mellett, illetve természetesen fordítva is igaz, ahogy itt látjuk, új board nem ismeri hogy kéne jól hajtani a régi kijelző panelt.
De ha ezt szériagyártásban meg tudják oldani, akkor valószínűleg nem egy 2 órás calmanos kalibráció történik minden egységen.
Akkor meg mi a brékóért nem tudja a szerviz ugyan azt az alap kalibrációt megtenni ha rövid idő.
Legalább az RGB trackinget kéne rendbe tenni egy gyors 21 slide-os méréssel - ez tényleg pár perc.
Ha meg arra gondolok, hogy magának a gyárnak miért így jó akkor vakarom a legjobban a fejem: hisz így elsőre cserél egy panelt/boardot, aztán mivel a user pofázik cserél kompletten egy TV-t. Így kell pénzt pazarolni... Vagy ők abban bíznak, hogy hasonló lesz a kép mert jó lesz a csillagegyüttállás? Hogy van ez?
Senki nem dolgozik itt TV gyárban aki kis betekintést tudna nyújtani?
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor #99987 üzenetére
Nem helyesebbek, de mások. Mondjuk én egy kalibrált Pana 55VT65B "mellé" tettem be a 77G3-at (a 65VT65-B-t eladtam, mikor megjött az LG). A Pana képe SDR-ben valahogy kellemesebb, mint az LG-é, illetve a mozgásmegjelenítésben is köröket kap az LG (interpoláció nélkül, de azt egyiknél se használom, simán hányinger kerülget tőle - cserébe a Pana vibrál egy kicsit), de a többi paraméterben már az LG jön ki győztesnek, simán - végülis ezért vettem (és kifogtam egy jó akciót, rá 2 napra már 500 fonttal többe került ugyanott).
-
laptop apu
csendes tag
válasz
Vhiktor #99981 üzenetére
@alaves: a régi (alap) Pana plazmám színei az etalon. A mai napig, ha bekapcsolom, mindig úgy érzem, hogy az oledem ezt nem hozza, akárhogy állítgathatom. Az oled persze minden másban jobb...
@Vhiktor: Igen, a színfényerő a kevés. A qd oled viszont már sok nekem, ott már túlszaturáltságot érzek. (Ahol láttam, de persze az ottani beállítások miatt ez nem perdöntő)
Így akkor továbbgondolkodom a G3-on, meg persze nézelődöm... -
laptop apu
csendes tag
válasz
Vhiktor #99978 üzenetére
Köszönöm a választ!
Amikor a Panát vettem, az elég top volt, gyönyörű a képe, nincs black crush, profin kalibrálható, egyetlen hátránya számomra, hogy nagyon "WOLED", a színek erőtlenek.
Azóta nem követtem OLED fronton a változásokat, de ha jól olvasgatom, a G3 min. ugyanezeket tudja, plusz jobb szín, nagyobb fényerő... -
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #99936 üzenetére
Ezért is hoztam be ezt, hogy kicsit szélesítsem a palettát, mert könnyen leragadhat valaki annál, hogy akkor most 65 vagy 77 oled, miközben akár jobb definitív mozi élményt kaphat, ha távolabbról néz a témára. Mondjuk ez, hogy mérettől függően variálnak a panellal, nem szép dolog, hiszen erre a mezei user nem lát rá, nem értesül róla.
-
intuicio
aktív tag
válasz
Vhiktor #99888 üzenetére
Nem, nem írtam G3-at sehol
De akkor így fogalmazok, ha van pénz c4-re akkor azon az áron G3-at vennék, tehát sem C4-et és sem C3-at.
Azért gondoltam C4-re, mert 2024-es friss husi, és havi törlesztővel egész jó árban el lehetne hozni a digitől: 669k
de ha specifikációban nem éri meg, akkor viszont várnom kell egy 0% THM-re
Ha viszont G3.
LG OLED65G33LA eléggé le van hurrogva. Ahhoz képest hogy 800k
pont ebből indultam ki, hogy egy 2024-es C3 = 669K -
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #99851 üzenetére
Nem tudom igazából mennyi mert csak blődséget beszéltem de számomra rettenetesen világos a fekete. Sokkal de sokkal gyengébb mint a Tutanhamon időkből származó Samu 75Q60 lcd. De majd lövök egy rögzített expozíciós képet legközelebb a mozi feketéről aztán itthon megnézem a hdr kalibráló ábrán hogy kb hova esik az az árnyalat egy ugyan olyan expozíciós paraméterekkel készült képen vissza mérve. Ennél tudományosabban nem tudom hogy lehetne megmérni. Egyébként ha ténylegesen tippelnem kéne olyan 0.02 körül látom.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Vhiktor #99757 üzenetére
Tegnap szerintem max 1-2 órát néztem lefekvés előtt és reggelre, sokkal jobb lett. Szabad szemmel már csak nagyon nehezen észrevehető.
Bízom benne hogy nem jön vissza mert kurv@ szép képe van.
Mármint eddig nem is értettem pontosan mi volt az a 3D pop amiről beszéltek a tesztelők a youtube-on de ez tényleg odab@asz -
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor #99753 üzenetére
Tudom, ez a legrosszabb, projektoros vagyok én is bakker!
Még egyelőre az is kérdéses milyen a logisztikája egy ilyen batár TV-nek, szállítható-e oda egyáltalán ahova ez menne, szerintem azért igen.
Amúgy emberileg én nem ez a próbálgatós, visszaküldős vagyok. Nagyon szeretem komoly “research” után szépen megbecsülve sok évig használni a dolgaimat. Ez is rossz, hogy a klasszikus bemutató termek szinte mind kihaltak már.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor #99724 üzenetére
Értelek abszolút, amúgy is lehet ráférne a colorimeter-hez korrekciós mátrixot csinálni spectro-val. Gondolkodtam rajta, hogy az általam használt fényerőhöz lenne jó kalibrálni a plazmát. Nálam szó szerint megjelenítő, egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett TV. Akár gaming, akár film megy én mindig sötétítek valamennyire. Sosem szerettem nappali fényben nézni semmit, max ha dolgozom laptop kijelzőről, internetezés, stb… Egyszerűen imádom a nyugodt képét és a natív 24p megjelenítést. A 60 fps játékok olyanok mint egy 120Hz-ces megjelenítő és mindeközben van egy “analóg” érzete a képnek.
Ezt amúgy gondolom feltenni kérdésként a projektoros topikban majd, hogy ki hogy áll a nagy panelek felé való elmozdulással. Főleg azok akik régebb óta vetítenek, de nem feltétlenül külön épített nagy mozijuk van. Pont a 120” körüli szobába való HT méret állóvizét kavarták fel a 98”-115” panelek. Sajnos a 97” OLED-et nem tudom megfizetni jelenleg, viszont egy ilyen TCL, Hisense csábító. Csak hát alapjában az LCD-nek az a “vékony” képe ami mindig zavart.
Hú ez nagyon off lett itt, elnézést kérek! -
Swami
senior tag
válasz
Vhiktor #99750 üzenetére
Nem. Telekomos. A panaszbejelentésre jöttek a 30 napos határidővel, aminek a végén feladtak egy postai levelet, amiben egyébként felhívják a figyelmet az online ügyintézésre, valamint, hogy keressem meg a Samsungot, holott a jótállási jegyben a Telekom van megnevezte garanciális partnernek.
Most ment egy válasz email 10 napos határidővel, aminek a lejártakor megkeressük a Fogyasztóvédelmi Hatóságot, aztán tovább. -
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor #99719 üzenetére
Valahol ez elborzaszt. Még a VT60-am is alulvezérelve használom fényerőben. Gondolkoztam rajta, hogy bár van egy i1D3 Pro meter-em és elvileg (bár lehet már lejárt) egy Calman licencem, inkább fordulnék segítségért professzionális emberhez. Pont emiatt gondolkodom rajta, mert szerintem nem akarom mindig csak referencia fényerőn nézni a panelt és lenne egyedi igényem. “Remeg az ujjaim a buy gombon” a 98” TCL x955-nél, de a legtöbb videón az LCD-s, kékfényes, átvilágított, pauszpapíron keletkezett képet érzem, ami miatt félek tőle ennyi pénzért. Mindenki jön a nit-tel, de ha “nem látok színeket” hiába égeti ki a szemem. Pedig baromi praktikus lenne összevonni a HT frontot a TV + projektor kombóról a lakásban.
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #99661 üzenetére
Hát ezt kétlem mivel az érték a csalós Q80-nál is csak 0,0299 (a 600 nit Tracking delta sorról beszélek) - ami iszonyú kevés lenne.
Elolvasva a magyarázó szöveget ők azt számolják itt, hogy a sárgával jelölt 0,58-as stimulusig bezárólag összeszedett görbe eltérés terület mennyi. Tehát a sárgával jelölt sávban összesítve mekkora letérése van a görbének az ideálisról - ez csak egy elméleti viszonyszám, nem valós deltaE és nem nit.
edit: most látom, hogy féligazság van mert nem is írja hogy delta E lenne, csak deltának azaz eltérésnek nevezi. Így oké. (de nem nit az is biztos
)
-
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor #99618 üzenetére
Mivel nemrég cseréltem le a Panasonic 65VT65B-t (de maradt még egy 55VT65B), így most ehhez hasonlítom az LG-t. A régi plazmáknál nem volt kérdés a külső lejátszó (amiből van Chromecast+GoogleTV és nVidia ShieldTV, mindkettőn Kodival, központi szerveren futtatott adatbázissal, így bármelyiken tudom folytatni a filmet/sorozatot amit abbahagytam).
Most adtam egy esélyt a beépítettnek, de nem az igazi, így visszapakoltam -igaz most már közvetlenül a TV-re kötve a Shield-et. Még nem az igazi, de ez a Wifinek köszönhető (eddig nem így használtam, de az új házban a fizikai kábelezéssel még nem végeztem). Mindenestre a Shieldnek nincs gondja a natív videóim lejátszásával sem - igaz csak kipróbáltam, de nem szép az eredmény, hiszen a C-LOG3 elég mosott képet ad 😃, a HDR PQ-t meg még nem próbáltam ki (az csak 340Mbit/s).
A TV előnyére legyen mondja, hogy az audio passthrough remekül működik, hátrányára, hogy random átdobja magát Game módba bekapcsolás után a Shield bemenetén (és aki az LG-nél a bemenetválasztást kitalálta...), mondjuk ilyenkor legalább látom az input aktuális képkockasebességét 😃 (ez alap volt a Panán, képfrissítés változás után néhány mp-ig kiírta az aktuális felbontást, bemenetet és képkockasebességet egy kis ablakban, nem zavaróan)
Mivel már létezik a TV-re Kodi, csak developernek kell hozzá lenni, lehet adok neki úgy egy esélyt még a külső médialejátszó száműzésére, amint időm engedi.
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor #99610 üzenetére
Akkor szerencsés vagy. Nálam többször előfordult és nem az én oldalamon volt a hiba (olyan is volt, de az hamar kiderült), hanem összefutottam egy olyan klienssel, aminek voltak gondjai (és nem frissítették), így ami onnan jött adatcsomag -bár jónak tűnt- mégis sérült volt. A checksum persze nem egyezett, és újraellenőrizve a file-t kiderült hogy pár adatcsomag nem stimmelt, de javítás után hibátlan lett.
-
válasz
Vhiktor #99594 üzenetére
Már intéztem közben, sikerült egyet lefényképezni, ezek tizedmásodpercekre jelennek meg a kép különböző pontjain, ebben a filmben folyamatosan, ez a nézhetetlen kategória.
Ez a film, 55BX-en hibátlan volt, tegnap 55CX-en is, a két újabb tévémen (55C3, 42C2) ezek a blokkosodós hibák folyamatosan láthatóak.
-
glocker
tag
válasz
Vhiktor #99500 üzenetére
kifejezetten CSAK WIFI-vel nem...
(mint írtam, a LAN és a WIFI kapcsolat is be van állítva... a TV-re van bízva mikor mire melyiket használja)inkább az APP restrikciók miatt méltatlankodom, mert ugye, ha másik pl. Chrome böngészővel is ugyanezt csinálja, akkor valószínűbb / valószínűsíthetőbb a (stream) szolgáltatási hiba...
(mondjuk a MAX stream-en sose tapasztalok ilyesmit)
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #99303 üzenetére
Én csak annyit látok, hogy végre egy anyag ahol nincs értelme a tónusáthelyezésnek mivel csak ront rajta. Ez az első ilyen anyag. Eddig mindig sötétebb volt és élettelenebb ha nem volt bekapcsolva. Ezzel a demoval a filmmaker hibátlan fényes és gazdag - igazi jó cucc.
Sajnos nekem arról fogalmam sincs, hogy a youtube mit mond a tv-nek, tud-e egyáltalán 4000 nitet egy ennyi nitet tudó tv- bár ha megnézitek FOMO eredeti vedeóját ahol felhívta a figyelmem erre a demóra, ő ott az új 4000 nites Sony referencia monitorral teszteli és megvan a 4000 nit neki legalábbis.
Viktor erre rá tudnál nézni kérlek:
5:30-tól kezdődik a lényeg.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #99243 üzenetére
Akkor a monitor sem akadálya annak, hogy demo szintű (1000-1500 nit) filmek készüljenek, de mint látom meg is van a három csoport, amelyről írtam (csúcsfényerők). Továbbra is grade 3 HDR a filmek zöme (vagy még az sem). Nem gondolnám, hogy kamera vagy egyéb technikai akadály lenne 2024-ben. Az TV-k zöme nyilván a grade 3 HDR-t sem tudja megjeleníteni, de azért már elég elterjedt a miniLED és az OLED is, azt is figyelembe kellene venni esetleg...
-
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #99182 üzenetére
Azt kimondottan nem, de a neten azt írják az nem oldja meg. Csak ez az intelligens mód működött, én is csak a leírására figyeltem fel, hogy a "fényviszonyokhoz állítja a képet" - ami alapjáraton olyan feature hogy nem kéne, de itt mondom ha amúgy is állítja, lehet ez ellen-állít és kioltják egymást, nem is tudom, de a logika úgy néz ki működött.
Előtte amit még próbáltam, az energiagazdálkodás alatt lévő: auto fényerő állítás - > minimális fényerő, ezt megadtam maximumnak (50), hogy hátha akkor nem engedi ez alá, de ugyanúgy levette.
-
szkutyi
addikt
válasz
Vhiktor #99156 üzenetére
Most nem azert, de a c3 is jól szerepelt nálam is és nálad is...oké hogy volt kis black crush és stb stb, de azért mégsem akkora delta-e volt mint...
.aztanehet pár hónap és fordul a kocka...
.
Ami viszont lényeges...kalibralas után a delta e lg-n is és minden máson már referencia szintű -
mc.g
aktív tag
válasz
Vhiktor #99080 üzenetére
[link] https://www.avforums.com/reviews/panasonic-mz2000-tx-55mz2000b-4k-mla-oled-tv-review.21072/
"We managed to get reference results from the MZ2000 with superb greyscale tracking and gamma. The DeltaE errors are now just 0.2, which is well below the visible threshold of three, so there are no visual issues to any TV or film content."
Nekem nem volt mostanság garanciális problémám, hanem villámcsapásos-biztosítós javítás volt.
A készülékért futárt küldtek megjavították, visszaküldték, a futárcég összetörte, jeleztem, már küldték is az ijabb futárt érte, megjavítottam, és újra kiszállították hibátlanul.
Bár a biztosító fizette az eredeti hibajavítást, de a futárcég hibáján a Panasonic márkaszervíz állta, így nekem semmibe sem került.De a QD-OLED a jelenleg elérhető tartóstesztek szerint gyorsabban veszít a fényerejéből az idő elteltével. (rtings.com)
Vagyis talán most jobb egy QD-OLED, de pár év használat után már megfordulhat a helyzet. -
Czimby
addikt
válasz
Vhiktor #98915 üzenetére
Utolsó update!
Futot még 3 ciklus 4óra üzem + automata pixel frissítés.
Valamint kézileg is indítottam pixel ellenőrzést és pixel frissítést is.
A hiba megmaradt, sajnos el kell állnom a készüléktől, pedig nagyon tetszett, a mérete ideális és a frisebbwebOS is jobban tetszik.
Valamint apró érdekessék, hogy az automata pixel frissítés és a kézileg indított is kb 6-8 perc, akárcsak a pixel ellenőrzés.
És maga a Tv is azt írja ki, hogy várhatóan 10perc.
Szóval nem 1 óra mint a régebbi készülékeknél. -
Swami
senior tag
válasz
Vhiktor #98943 üzenetére
Igen, gyári fólia is rajta volt. Nem látszott refurbished -nek.
Azóta csináltam egy factory resetet. Most már ott tartunk, hogy a képmódokhoz nem enged hozzáférni. Szürke az ikon.
Szerintem megy vissza. Nincs szerencsém a tévékkel. Egy éven belül ez lesz a harmadik, amit visszaküldök (vagy kénytelen vagyok eladni, mer.t már nem tudom visszaküldeni).
Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek, ami működik is. Lehet, hogy veszek egy Beko-t. Attól nem lesznek nagy elvárásaim. 😆 -
mc.g
aktív tag
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #98902 üzenetére
Sajnos így működik a kapitalizmus, egy bizonyos fejlettségi szintnél tovább lépnek és olcsó munkaerő (munkakörülmények) helyszínére telepítik a gyártást. Szórakoztató elektronika tekintetében is a japánok már a 80-as években igen erősen ráálltak erre (akkor még főként Taiwan, esetleg Hong-Kong). Egy példa erre a Nakamichi, amely már a 80-as években csak a csúcsmodell kazettás deck-et gyártotta otthon, a többit Taiwan-on.
Akkor még nem volt észrevehető minőség romlás a termékeknél, mára már olyan a konzum termékek minősége amilyen. Annyira ki van élezve a profit pl. a 'szinte mindent is spórolással', hogy az már-már sci-fi.
A japánok óriási kihelyezett tőkével és gyártással rendelkeznek (pl. amerikába irányuló tőke invázió - Nakatomi toronyház)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest