- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
89Csabi89 #99099 üzenetére
Színfényerőt írtam. Te fehérfényerőről beszélsz gondolom. MLA és QD OLED ebben sokkal jobb mint sima OLED. Magasabb színfényerő és egyébként a fényerő is abban segít, hogy a magas dinamikatartományú részleteket és színeket lásd. Ez a HDR. Nem 100% ablakban kell értelmezni, hanem ksiebb albakokban pl 10%. Már eleve a G3 is nagyon jó ebben a tekintetben szóval én azt venném.
-
Csandi
őstag
válasz
89Csabi89 #99099 üzenetére
HDR-hez kell, és ott sem az egész kijelzőre hanem a magas fényerejű pontok miatt. Nap, lámpa, csillag stb. Kontraszton javít ha nagyobb a különbség a sötét a világos között egy jelenetem belül, nagyobb tere van a TV-nek nit-ben amivel játszhat, jobban visszaadja a képet.
-
Quadgame94
őstag
válasz
89Csabi89 #99074 üzenetére
QD OLED: A95L, S95D
MLA OLED: G4, MZ2000EIgazából előnye meg van mindegyiknek. QD OLED magasabb színfényerőre képes, de itt elég kevés differenciáról van szó. Samut én nem venném. Nincs DTS és nincs Dolby Vision.
Ha az ár nem számít: A95L, MZ2000E
Racionális választás: G3. Tavalyi modell, de sokkal olcsóbb és szinte teljesen megegyezik a G4-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest