- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Mivel nemrég cseréltem le a Panasonic 65VT65B-t (de maradt még egy 55VT65B), így most ehhez hasonlítom az LG-t. A régi plazmáknál nem volt kérdés a külső lejátszó (amiből van Chromecast+GoogleTV és nVidia ShieldTV, mindkettőn Kodival, központi szerveren futtatott adatbázissal, így bármelyiken tudom folytatni a filmet/sorozatot amit abbahagytam).
Most adtam egy esélyt a beépítettnek, de nem az igazi, így visszapakoltam -igaz most már közvetlenül a TV-re kötve a Shield-et. Még nem az igazi, de ez a Wifinek köszönhető (eddig nem így használtam, de az új házban a fizikai kábelezéssel még nem végeztem). Mindenestre a Shieldnek nincs gondja a natív videóim lejátszásával sem - igaz csak kipróbáltam, de nem szép az eredmény, hiszen a C-LOG3 elég mosott képet ad 😃, a HDR PQ-t meg még nem próbáltam ki (az csak 340Mbit/s).
A TV előnyére legyen mondja, hogy az audio passthrough remekül működik, hátrányára, hogy random átdobja magát Game módba bekapcsolás után a Shield bemenetén (és aki az LG-nél a bemenetválasztást kitalálta...), mondjuk ilyenkor legalább látom az input aktuális képkockasebességét 😃 (ez alap volt a Panán, képfrissítés változás után néhány mp-ig kiírta az aktuális felbontást, bemenetet és képkockasebességet egy kis ablakban, nem zavaróan)
Mivel már létezik a TV-re Kodi, csak developernek kell hozzá lenni, lehet adok neki úgy egy esélyt még a külső médialejátszó száműzésére, amint időm engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest