- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
glocker
tag
válasz
glocker #108024 üzenetére
UPDATE...
(reddit-en csak korábbi esetekről olvastam, frissről nem)
biztos szoftveres a probléma... és tényleg reprodukálható... az általam preferált "clear voice"-nál biztosan jelentkezik... de pl a "cinema"-nál nem tapasztaltam... ha vissza váltok clear voice-ra és vissza tekerem oda ahol korábban is előfordult... akkor ismét hallom
érdekes... és zavaró... -
tothbe
addikt
válasz
glocker #86810 üzenetére
LG WebOS-re valóban nincs Eurosport Player app. Ellenben nem kell hozzá PC, elég egy Android vagy iOS telefon, mivel az app mindkettőn létezik és mind az app, mind pedig az LG TV támogatja az Apple Airplay-t és a Google Chromecast-ot is. Így telefonról indítva bármelyik videót, simán cast-olod a tv-re és működik.
Ha mindenképp ragaszkodsz a dedikált eszközhöz, akkor az eurosport player fut Firestick TV-n is illetve PS4-en vagy XBox-on is. De sztm akár egy android-os box is megteheti.
-
tamasgolf1
csendes tag
válasz
glocker #86367 üzenetére
Egy ilyen tv (csak 65 colos meretu) nagyon boldog tulajdonosa vagyok egy hete. Pana 65vt65 plazmarol valtottam. Nekem a boltban (Richer sounds) azt mondtak c1 panel van benne c2 processzorjaval. A tv kepe szamomra lelegzetelallito, meg csak par filmet neztem meg vele de meggyozott. (uj avatar, top gun maverick, wall-e, grand tour uj epizodja). Kerete minimalis, asszem kozepen lenne a talpa, de en azt ki sem bontottam mert ez ment egyenesen a falra. Emby server fut a nason, annak klienset hasznalom a sajat smart oprendszereben. Szamomra eddig nagyon pozitiv es tetszik nagyon, de en nem vagyok hozzaerto csak szeretem ha egy tv-nek jo a kepe a szememnek. Remelem segitseg voltam.
-
ricsip
addikt
válasz
glocker #86367 üzenetére
A CS az C széria, de nem arabszámos család tagja, hanem valami butított (gyengébb) belsőt takar, a hagyományos C1, C2, C3 stb. sorozatokhoz képest. Használd a keresőt, pár hónapja feljött már ez a CS téma. Info nincs sok róluk (C1, C2-höz képest), ez is bizalmatlanságot adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged