- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
intuicio #100413 üzenetére
Na ezt itt hagyom, hát ha valaki így járna mint én:
Este nem hagyott nyugodni ez az egész, hogy miért nem tudja a tv megjeleníteni a DV anyagokat. Mint kiderült a shieldben kellett beállítani, hogy DV+HDR10.
Ezt eddig azért nem láttam a beállításban, mert a TV-m nem tudott DV megjeleníteni, ezért nem is volt a listában. De most hogy megvettem a LG C4-et, egyből aktív volt a lehetőség a választásra. Na most már amikor elindítok egy DV filmet, akkor ki is írja a tv, hogy Dolby Vision, Dolby Atmos. fck yeah!Vhiktor: Neked meg nagyon köszi a yt videot az LG OLED tv beállításairól
pöpec lett!
-
Yodamest
veterán
válasz
intuicio #99920 üzenetére
Ennyi, ha van rá píz, akkor nem szabad sajnálni, jó esetben egyszer kell megvenni, a drágább kategória mindig jobb lesz. Hogy még bonyolultabb legyen, a samsungok miért nincsenek emlegetve? Mondjuk egy jó kis QD-OLED S90c? Szerintem az G3 szint képminőségben kb. Én ha most vennék egész biztos erre repülnék rá 700K-ért.
-
hunspikey
őstag
válasz
intuicio #99903 üzenetére
Én mint G3 tulaj engedd meg, hogy azt kimondjam, hogy a C4 egy nulla TV a G3-hoz képest! Nagyon jó TV ne érts félre, de az MLA panel miatt a G3 egy másik liga - szinte QD OLED szerű kép, iszonyú magas csúcs fényerővel, és a szeretett LG készülék minőségben / elég jó garis háttérrel.
Biztos hogy egy másodpercig sem gondolkodnék a C szérián ha tudsz venni G-t is. Csak hát azzal számolj hogy nincs állvány, csak fali konzol (ebből mondjuk kiváló), de 40 körül van kikúrt jó állvány, én is így használom (77-est).
-
Quadgame94
őstag
válasz
intuicio #99899 üzenetére
Illetve már kifutó termék. Tavalyi modell ugye. G3 MLA paneles, sokkal magasabb a fényereje és a színfényereje is. Egyértelműen jobb mint a C4. Ha spórolni akarsz akkor C3 vagy G2. ezek szinte alig maradnak el a C4-től és olcsóbbak is. Ha viszont van pénz a G3-ra akkor mindenképp azt vedd!
-
válasz
intuicio #99890 üzenetére
Ugye 600K ban ban gondolkodtál, arra írtam, hogy 589 K ért szerintem jobb vétel mint a Philips
Utána Írtad 670 K ért a C4-et ami szerintem még mindig jó vétel, de akkor már ott van 722 K ért a G3 ami meg az egyik legjobb OLED Tv a piacon.
De 800 K ért azt gondolom viszont már tényleg elgondokodtató árkülönbség.
C3 589 K
C4 670 K
G3 720- 800K. Azt gondolom bármelyiket veszed ár/ értékben megfelelő minőséget kapsz tehát amennyivel drágább, annyival magasabb fényerő, minőség.
Viszont ha 670K még belefér akkor inkább C4 mint C3ahogy Írta szkutyi.
Igazából innentől te döntsd el mennyit szánsz rá. C4 árban vagy a közelében ha kapsz G3-at akkor ne gondolkozz a C4 ben, ha jelentősen drágábban, akkor hozd el a C4-et inkább. zárd ki a C3-at.
Szerintem. -
szkutyi
addikt
válasz
intuicio #99890 üzenetére
Ne egy velemenybol induljunk már ki ..ha nem lenne jó, Vhiktor azt mondaná! Az is akkor blama hogy " sok a panasz az lg-re"
Persze hogy sok..legtöbbet eladott oled az LG....sok számok törvénye alapján pedig.....
C3,C4,G3,G4 is lehet undorító lessz dobozból kivéve, de már az első pixel refreshnél mocskos sokat javul.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest