- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SafE84 #112982 üzenetére
Attól függ honnan nézed, hogy negatív vagy rosszabb.
Ha egymás mellé rakod a konzolt az alkalmazással akkor lénységes a különbség ez szemmel látható.
De felesleges összehasonlítani mert a konzol kb. 500Eur az alkalmazás meg ingyenes csak egy kontroller kell.
Az meg, hogy ki mit mond rá, hogy ez teljesen jó vagy teljesen sz.r az full relatív én pld konzol mellett eszembe sem jutna használni, főleg egy oled tv-n, de kisebb kijelzőkön simán élném. -
válasz
SafE84 #112978 üzenetére
1gb net vagyis ez nem nem probléma, a válaszom pedig arra irányult ha visszaolvasol, hogy a kolléga említette, hogy nem tudja konzolhoz képest milyen a minőség mert nincs neki ezért írtam, hogy ahhoz képest rosszabb a kép és az irányítás, ehhez nem kell az általad említett “fps huszárkodás vagy pixelszámlálás” mert nyilvánvaló a különbség.
Nem mondom, hogy rossz mert applikációhoz és cloud-hoz képest teljesen jól megy és akinek ez elég az jól el lesz vele. -
ρσгτσ
addikt
válasz
SafE84 #109111 üzenetére
Az eMAG -on többször is volt 300 alatt. Tavaly januárban is 280 körül ment a 2 termék vásárlásos akcióban. Csak be kellett rakni mellé valami olcsó cuccot, mondjuk egy kábelt.
Ilyen akciókat érdemes figyelni.
Szerk.:
Itt az egyik akciós ár.
Ez volt tavaly januárban. -
alaves
addikt
válasz
SafE84 #101697 üzenetére
A DLNA automatikus, nem kell bekapcsolni. Egy wifi hálón (5GHz) lévő média szervert (NAS-t, vagy a notebook-on lévőt is, pl. serviio) érzékeli és a bemenetek választásánál megjelenik, onnan pedig már a TV gyári média lejátszója a HDR10-et mkv-ból lejátssza. A DV mp4, ts fájlokból megy (tsMuxeR_3.01_beta: mkv to ts). Vagy plex, illetve a mod Kodi-val amelyet írtál.
-
Gabor970
addikt
válasz
SafE84 #100133 üzenetére
én két éve az androidos rendszere miatt választottam a Philips 65oled806-ost és nem az LG C2-esét. Nekem nagyon bejött ennek a rendszernek a "szabadsága" nem vagyok elégedetlen a 806-os minőségével, de elhiszem, ha azt mondják az okosabbak, hogy a C2 esetleg jobbat nyújtana ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest