- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
laptop apu #99983 üzenetére
Nem hiszem hogy a régi panádnak helyesebbek lennének a színei. Max ahhoz vagy hozzászokva és ahhoz hasonlítasz mindent
Qd oled tökéletesen beallithato. -
Yodamest
veterán
válasz
Olyan nincs, hogy qd-oled miatt túlszaturált legyen valami. A többől mindig tudsz levenni, viszont ha technológiailag kevesebbet tud a tv, ahhoz nem tudsz már úgy hozzáadni. Nagyon max lejjebb veszed a qd-oled színtelítettséget, de hátrányod belőle nem lesz ha ezt a technológiát választod.
John D'oh Meg igen, ahogy írod is, nekem s95b-van, de én is imádom a színet, minden erős, teljes, de nem túlszaturált, nem részletnélküli, nagyon szépen megvannak az átmenetek.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Filmmaker módban az S95D egy hangyányit sem túlszaturált azt saját tapasztalatból meg tudom erősíteni.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
laptop apu #99979 üzenetére
Lg is bőven kalibralható úgy, sőt!
Azt hogy erőtlenek a színek azt viszont nem értem. Ha kevés a színek fényereje akkor értem. Ebben az esetben g3, g4, vagy qd oled. De tudni kellene mi az erotlen szín. -
alaves
addikt
válasz
laptop apu #99979 üzenetére
Az erőtlen szín problémádat lehet hogy nem oldja meg a G3/G4 vagy MZ2000, de még lehet hogy a QD-OLED-ek sem. Attól függ milyen mértékű a hiányérzeted. QN95, C845, C935, C855 már erósek, de ott meg miniLED kompromisszum van. Én a B7 színfényerejével is elvoltam.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
laptop apu #99977 üzenetére
Meg, ha már úgyis venni kell valamit.
-
alaves
addikt
válasz
laptop apu #72837 üzenetére
Ahogy előttem írták. Én sem használom, hiába van a C1-en még 120 Hz-es BFI (C2-n már csak 60 Hz-es lesz), látom a vibrálást. Egy esetben van talán értelme: játékoknál, mert ugye interpoláció nem használható, hogy az input lag kicsi maradjon.
-
Celtis
veterán
válasz
A BFI lényege, hogy vibrál. Épp ezért nem aggódnék amiatt, hogy vibrál. Amúgy sem igazán használja senki, mivel vibrál. Gondolom te sem fogod, hiszen a jelek szerint zavar a vibrálás.
-
Fandango
veterán
válasz
Én speciel nem használom a BFI-t, mert levesz a fényerőből.
Csak az Intelligent Frame Creation "Min" van beállítva.
Panasonic HZ1500 a tévém.Nem izgulnék rajta, ha úgyse használod.
-
alaves
addikt
válasz
laptop apu #72834 üzenetére
Értem, lényeg az hogy jó a TV. Más gyártónál, meg más 'streaming'-es 'app'-ok (netflix, hbomax) érzékenyebbek, ilyen egyedi jelenségek (kódolási hibák), bármikor, bárhol előfordulhatnak.
-
alaves
addikt
válasz
laptop apu #72828 üzenetére
"Más videónál nem tapasztaltam ezt."
Magad is rájöttél, hogy nem a TV hibás, hanem a videó. C1-en (4k/60fps/HDR-ben) több jelentenél kis területén próbál szétesni a kép, pl. ~1.53-nál a parton lévő kék valami is.
A böngésző beállításait nézd végig, esetleg böngészési adatok, cookie-k, stb törlése. -
Pro Koryak
addikt
válasz
laptop apu #72491 üzenetére
Nem tudom mennyire fontos a Philips, de egy pl. Pana 55JZ1500-al lehet jobban járnál, jóval magasabb fényerő, mint a 936-osé: 670 vs 920nit, ugyan az a panel, korrekt képprofilok már gyárilag is, végletekig személyre szabható, olcsóbb ~90e-rel, de nincs soundbar.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
laptop apu #72491 üzenetére
Ha a 936- ot jobbnak látod, mindenképp cseréld vissza. Egész életedben hiányérzeted lesz. Làthatod, az Oled + nem marketing.
-
alaves
addikt
válasz
laptop apu #72486 üzenetére
Létezik, a 936-os 'twin chip'-el szerelt, jobb képminőségre képes (nem csak a soundbar miatt drágább), viszont nem fogja tudni a teljes értékű 4k/120Hz/VRR-t, marad a felezett (1080p) függőleges felbontás.
A 706/806 'single chip'-esek, így nemsokára megkapják a teljes értékű 4k/120Hz/VRR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest