Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
hatala
üzenetére
Igen, tudom, hogy nem lehet halmozni.
555e-ért van most fent a honlapjukon ez a TV. 10% kedvezménnyel ez 499.500 Ft. Nekem automatikusan hozzáadta a rendszerük ezt a kupont a kosárban.
Egyéb, más akciójukban (BF, vegyél legalább kettőt -lehet van más is még) 15% kedvezményt adnak, de ezekben nincs benne az 55G4.
-
ndomokos
tag
válasz
hatala
üzenetére
Nekem nincs, ismerősömnek van B é s C is. Azt láttam én is. B-t csak hálószobában használja arra tökéletes, nappaliba ahol ablak is van szerinte kevés, oda min. C kell. De nyilván szubjektív…. Valaki tökéletesen elégedett a régebbi A szériával is….
Csak azért írtam ne érje meglepetés led után 
-
omfgk
veterán
válasz
hatala
üzenetére
A szemem azért megakadt a csomagolássérült résznél, tekintve ,hogy személyes átvételes (old meg magad szállítás).
Az kellemes lesz.
Mikrobusz.A használat meg kiderül.
Bár menüből nem elérhető, de pendrive-ot beletéve 10-szer a kék gomb és a pendrive-on ott lesz a power on time. -
hunspikey
őstag
válasz
hatala
üzenetére
Ágh dehogy lesz az nagy.. mi 77G3-at nézünk nejemmel a lehető legközelebbről, hogy még el lehessen előtte sétálni - lézerrel 2.56 métert mértem ha a homlokomra teszem.
Filmezni így már lehet, illetve azt vettem észre, hogy ténylegesen szépen és egyértelműen látszik a 4k vs FHD közti különbség, előtte 65" C9 volt azon csak sejteni lehetett - mármint ha pöpec volt a FHD anyag.
Illetve van még egy nem nagyon tárgyalt előnye a nagyobb TV-knek: mivel az összes modell egy szérián belül ugyan azzal a teljesképernyős fényerővel rendelkezik, így könnyű belátni, hogy fénymennyiségből a nagyobb TV szállít többet, azaz pl egy 300 nites teli fehér 55G3-on lószar, viszont 77 colon hanyatt vág ám... és ugyan így a jelenetek apró csúcsfényei is nagyobbat ütnek nagyobb TV-n. Vágj bele a 77-esbe szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor