- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
hatala #105795 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem lehet halmozni.
555e-ért van most fent a honlapjukon ez a TV. 10% kedvezménnyel ez 499.500 Ft. Nekem automatikusan hozzáadta a rendszerük ezt a kupont a kosárban.
Egyéb, más akciójukban (BF, vegyél legalább kettőt -lehet van más is még) 15% kedvezményt adnak, de ezekben nincs benne az 55G4.
-
ndomokos
tag
válasz
hatala #105720 üzenetére
Nekem nincs, ismerősömnek van B é s C is. Azt láttam én is. B-t csak hálószobában használja arra tökéletes, nappaliba ahol ablak is van szerinte kevés, oda min. C kell. De nyilván szubjektív…. Valaki tökéletesen elégedett a régebbi A szériával is….
Csak azért írtam ne érje meglepetés led után
-
omfgk
veterán
válasz
hatala #99798 üzenetére
A szemem azért megakadt a csomagolássérült résznél, tekintve ,hogy személyes átvételes (old meg magad szállítás).
Az kellemes lesz.
Mikrobusz.A használat meg kiderül.
Bár menüből nem elérhető, de pendrive-ot beletéve 10-szer a kék gomb és a pendrive-on ott lesz a power on time. -
hunspikey
őstag
válasz
hatala #99627 üzenetére
Ágh dehogy lesz az nagy.. mi 77G3-at nézünk nejemmel a lehető legközelebbről, hogy még el lehessen előtte sétálni - lézerrel 2.56 métert mértem ha a homlokomra teszem.
Filmezni így már lehet, illetve azt vettem észre, hogy ténylegesen szépen és egyértelműen látszik a 4k vs FHD közti különbség, előtte 65" C9 volt azon csak sejteni lehetett - mármint ha pöpec volt a FHD anyag.
Illetve van még egy nem nagyon tárgyalt előnye a nagyobb TV-knek: mivel az összes modell egy szérián belül ugyan azzal a teljesképernyős fényerővel rendelkezik, így könnyű belátni, hogy fénymennyiségből a nagyobb TV szállít többet, azaz pl egy 300 nites teli fehér 55G3-on lószar, viszont 77 colon hanyatt vág ám... és ugyan így a jelenetek apró csúcsfényei is nagyobbat ütnek nagyobb TV-n. Vágj bele a 77-esbe szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest