Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudom, ez a legrosszabb, projektoros vagyok én is bakker!
Még egyelőre az is kérdéses milyen a logisztikája egy ilyen batár TV-nek, szállítható-e oda egyáltalán ahova ez menne, szerintem azért igen.
Amúgy emberileg én nem ez a próbálgatós, visszaküldős vagyok. Nagyon szeretem komoly “research” után szépen megbecsülve sok évig használni a dolgaimat. Ez is rossz, hogy a klasszikus bemutató termek szinte mind kihaltak már.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még egyelőre az is kérdéses milyen a logisztikája egy ilyen batár TV-nek, szállítható-e oda egyáltalán ahova ez menne, szerintem azért igen.
Amúgy emberileg én nem ez a próbálgatós, visszaküldős vagyok. Nagyon szeretem komoly “research” után szépen megbecsülve sok évig használni a dolgaimat. Ez is rossz, hogy a klasszikus bemutató termek szinte mind kihaltak már.