Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
[link] https://www.avforums.com/reviews/panasonic-mz2000-tx-55mz2000b-4k-mla-oled-tv-review.21072/
"We managed to get reference results from the MZ2000 with superb greyscale tracking and gamma. The DeltaE errors are now just 0.2, which is well below the visible threshold of three, so there are no visual issues to any TV or film content."
Nekem nem volt mostanság garanciális problémám, hanem villámcsapásos-biztosítós javítás volt.
A készülékért futárt küldtek megjavították, visszaküldték, a futárcég összetörte, jeleztem, már küldték is az ijabb futárt érte, megjavítottam, és újra kiszállították hibátlanul.
Bár a biztosító fizette az eredeti hibajavítást, de a futárcég hibáján a Panasonic márkaszervíz állta, így nekem semmibe sem került.De a QD-OLED a jelenleg elérhető tartóstesztek szerint gyorsabban veszít a fényerejéből az idő elteltével. (rtings.com)
Vagyis talán most jobb egy QD-OLED, de pár év használat után már megfordulhat a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Minecraft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest