- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
Vhiktor #82624 üzenetére
Majd szeretném én is kalibráltatni a Samsungot. A gyári beállítások borzalmasak, Filmmaker mode-ban még annyira nem vészes, de a gyári Game Mode-ot egész egyszerűen nem tudom értelmezni. Annyira borzalmas az egész, hogy azt hittem hibás a tv-m. Egyelőre az AVS forum beállításokat használom, azért így klasszisokkal jobb.
-
válasz
Vhiktor #82606 üzenetére
Leírta hogy kalibráltatta mindkét tv-t.
Én a saját tv-n próbáltam és leírtam régeben is már hogy a HDR ( sima statikus ) és a Dolby Vision között a Dolby Vision jobb, részletesebb a kép a fényes jeleneteknél, nem vesznek el a részletek.
Felesleges azt állítani hogy nincs különbség mert ez nem igaz.( eleve nem is lehet igaz) Azonos Tv-n azonos anyaggal néztem és kalibrált a Tv-m, egyszerűen letiltottam a Dv-t az egyik esetben a lejátszón, így HDR anyagként indította el.
ezt bárki kipróbálhatja akinek alkalmas/ állítható rá a BR lejátszója vagy pedig Shielddel a képernyő beállításoknál letiltható a DV és jó minőségű, nem hibás ripet indítson el vagy Xboxon próbálja ki játékkal. [link] -
Ronam
addikt
válasz
Vhiktor #82606 üzenetére
Youtube-on kerestem rá, hogy LZ2000 vs S95B, és úgy találtam meg a videót
. Szerintem sem megbízhatóak ezek a videók, és azért azt hozzá kell tenni az egészhez, hogy az a Pana tv közel 2x annyiba kerül, mint a Samsung, és mindezt nem azért nem mondom, mert nekem a Samsung van 😀.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Vhiktor #82359 üzenetére
Köszi
Igen, tudom, hogy ez a tv nem véletlenül kerül annyiba, mint amennyit elkérnek érte. Ezt már szemptember vége óta kitapasztaltam. Bár ennek is vannak hülyeségei, pl a menüben a mai napig, ha hirtelen kell valamit keresnem, egyszerűen úgy el van dugva és olyan értlemetlen helyen van a számomra, hogy nem értem miért oda került, ahova.Nem tudok gondolkozni a japán tervező mérnök fejével, de szerencsére ide ritkán kell belépni, egyszer be kell jól beállítani mindent és utána többé nem kell a menüben turkálni, vagy nagyon ritkán, ezért is fejetem el, hogy mi hol van...csak (gyakran) tátott szájjal élvezni a képMINŐSÉGET!
A 77-es kalibráltál? Mert akkor láttad és talán hallottad is, hogy ekkora tv-re mit szerelt fel a pana hangrendszerileg is, nincsen párja. A tv magassága miatt, ezt tényleg a plafonra küldi és jó minőségben az atmos hangokat (is).
Ettől függetlenül továbbra is házimozit használok.--------
#82358Hmmm1
Este megpróbálok képeket csinálni, bár az sosem lesz olyan, mint élőben... a tv már helyén van elindítottam egy full képernyős 5 órás 4K HD tartalmat a youtube-ról. Ha letelik a 4 óra, a párom majd kikapcsolja a kompenzációra, majd utána vissza és majd 6-7 óra körül hazaesem... -
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor #82345 üzenetére
persze de na.... ott a filmmaker mode SDR-ben ami gyárilag is elég jól kalibrált. Szóval egy sima "nem kérek HDR-t" gomb a menübe megoldaná a dolgot.
A másik, ami C2-n zavar, hogy ahogy látom a pixel shift meg a logo sötétítés nem bemenet függő. HDMI1-en ahol a set top box van bekapcsolnám mindkettőt, viszont medialejátszón ahol nasról nézek filmet sorozatot, oda offolnám mindkettőt. Főleg a nyomorult zajosodási bug miatt ami a logo fényerő csökkentő cucc csinál benne.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Vhiktor #82338 üzenetére
Hmm, nem mondod? : O Magyarul hogy sokkal drágább, de kb nem jobb a korábbi szériás Sonytól, (előző évi, vagyis 2021-es modell) - vagy akkor még többet is tudna?
Azért ez druván hangzik. Pedig A80K- nem egy alsó kategórisának tünik, úgy közép, meg Sony... hát érdekes. Árban is drága, és akkor valójában A80J-hez képest nem jobb? -
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor #82334 üzenetére
Ezt nem tudtam.
Viszont így szerintem használhgatatlan a dolog. Érted, nézek appletv-n vagy netflixen valamit, és NINCS opció az appban, vagy a TV-n, hogy nem akarok HDR-t. És mondjuk szombat délelőtt 10 van és süt a nap. HDR-ben csúcsra tolt fényerővel is "sötét a kép", SDR-ben meg feltolom a az oledfényt, és megvagyok. A workaround egyelőre az, hogy PS-en nincs bekapcsolva a HDR, így ha ott nyitok netflixet vagy appletv-t akkor SDR-ben nézem és úgy "jó a kép".
Igazából nem a HDR-rel van a baj, hanem hogy ráerőltetik az emberre, és nincs egy off gomb. Szerintem általánosságban elmondhatom, hogy nagyon kevesen ülnek le netflixezni szabványosan töksötét szobában.
Sokszor letölteni sem lehet már olyat, hogy 4K de nem HDR. Biztos megköveztek sokan, de inkább nézem ilyenkor az 1080p remux SDR-t, mint a 4K HDR-t.
-
aram01
nagyúr
válasz
Vhiktor #82190 üzenetére
Természetesen a méret is lényeg lenne. 55 alá nem szeretnék menni de csak erre van keret oledből. Viszont ha annyival nem rosszabb a tclc735 mmint amennyivel nagyobb akkor azt veszem. C2? Az pontosan melyik? Fontos a 120hz a vision és az atmos is.
Tetszett a teszted amugy a tlc-ről -
-
Hmmm1
aktív tag
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor #81891 üzenetére
Gondolom azért az általános megfogalmazás, bármit rá lehet húzni. Viszont ha nem botnet hálózat építésének segítése a cél különféle kormányok számára akkor azért nem árt frissíteni. LG is foltozott most pár kritikus sérülékenységet, de gyanítom még így is elég lyukas a rendszer. Frissítés nélkül meg aztán tálcán felkínált eszköz. Bocsi, szakmai ártalom
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor #81887 üzenetére
Szerinted lehet garanciából kizárás, ha nem frissíted a fw-t? Samu oldalán írja, hogy nagyon fontos a frissítés és, hogy mindig legyél legfrissebb verzión. A garanciajegyen meg rajta van, hogy garanciából kizárás a nem rendeltetésszerű használat és a karbantartás hiánya. Elvileg mindkettőbe belefér. Gondolom nem véletlen vették vissza a fényerőt, lehet rájöttek hosszútávon (garancia időn belül
) problémát okozhat. Biztonsági frissítsek miatt pedig kell, hogy legutolsón legyél. Más gyártó is hasonlóan jár el gondolom. Volt ezzel már bárkinek tapasztalata?
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #81757 üzenetére
Aláírom, hogy ez a legolcsóbb kínai box, de hát a szolgáltatók ilyenek, a szolgáltatási paraméterekhez illő "éppenhogy" termékeket veszik. Igen, a guide is viszonylag lassú, időnként lefagy a box és van hogy a TV adásokat is nehezen tölti be.
Beállítások nálam: 4k2k-59,94 / 'Automatikusan a legjobb minőség: ki' / HDMI 2.0 kábel
Egyszer kipróbáltam a 'HDMI cable calibration'-t, akkor átállt állandó HDR-re. Utána 'Default restore settings' + telekom kijelentkezés/bejelentkezés + box és dig.eloszt. áramtalanítás és nekem a HDMI visszaállt alaphelyzetbe. -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #81752 üzenetére
Kizárólag DV8519b van (talán még DV8519).
4k/59,94Hz-en viszont biztos nem lesz HDR HDMI 1.4-el.
Amúgy nem olyan rossz a box, csak a kollégánál beragadt az opció. Ha megoldják a telekomnál az fw újratelepítését (vagy új box), akkor jó lesz. Lehet, hogy nem újat kapott hanem valaki már használta és jól elállítgatta, pl. a fejlesztői résznél. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Vhiktor #81727 üzenetére
Igen, tőlem is kérdezte a hölgy, hogy miért rossz az ha hdr, hiszen akkor jobbak/teltek a színek... Mondtam hogy alapjáraton semmi bajom a hdr- el, de a tv adás biztosan nem az, nincs semmilyen statikus metaadat benne, ergo a box false jelet továbbít a tévémre. Aztán mondták hogy valami szoftver update miatt is lehet, és hogy nem is mindenhol kikapcsolható ez( akkor már gondoltam hogy nem fognak tudni segíteni, mert fogalmuk nincs nagyon.) Majd arra jutottak hogy a tv beállításaiban nézzek szét és állítsak valamit mert részükről így nem hiba ez.. Ott mondtam rögtön hogy a tv alapból ha hdr jelet érzékel abba a képmódba vált, így én nem tudok semmit tenni/másik képmódot választani mert folyamatosan ezt érzekeli a box irányából. Végül azt mondtam a hölgynek hogy majd megoldom hdmi 1.4 kábellal mert az úgy sem támogatja a hdr átvitelt. Elvileg holnap már nálam lesz, mert az otthoni kábeljaim sajnos mind 2.0 és 2.1..
-
-
-
ricsip
addikt
válasz
Vhiktor #81227 üzenetére
Nem telik meg semmivel. Egyszerűen ilyen szar C1-en a DLNA kliens. Nálam is pont ezt csinálja. Pedig ki van kapcsolva a fast start nálam.
Sok könyvtár van egy adott szinten (200+), az fekszi meg a gyomrát.
Meg kell várni amíg azon a szinten minden könyvtáron végigmegy az indexkép betöltéssel. Nem csak azt kell megvárni amennyi a tv képetnyőjén épp látszik, hanem azt is amihez görgetni kellene. Csak utána szabad bele lépni a kívánt könyvtárba, és akkor már azonnal megjeleníti annak a könyvtárnak a tartalmát is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Vhiktor #81116 üzenetére
Köszönöm
, de már írtam, a sóher samsung nem fizeti ki a liszencet, mert így spóról és gyorsabban elkészül a tévéje is, vszont a DV hiánya miatt nagyon sok részlet és gyögyőrű kép elveszik. A HDR, az nem DV ezt láttam a saját szememmel belkalibrálva a két tévé közt egymás mellett.
Nyilván, ha kifizetnék, még kellene sokat dolgozni a tévéjükön, ami így közel annyiba kerülne, mint a sony. Ha a samsung ugyanezt tudná, nem fizettem volna a Sony-ért 1.2 milliót. -
Gicz
addikt
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Vhiktor #80952 üzenetére
És mi a helyzet C2-n az Eredeti képmóddal? Közelítőleg mennyire felelhet az meg a valós színeknek? Az én szememnek talán ez a legmegfelelőbb beállítás ha YT vagy böngésző fut, a filmmaker nekem túl sárga. Összehasonlítottam néhány webes képet a TV-n illetve monitoron és az eredeti módnál azt látom, mintha néhány szín túl lenne tolva. Értem ez alatt pl. azt, hogy az egyik képen amin van egy ház világosbarna tetővel, az a C2 Eredeti módban kb narancssárgán virít.
HDR filmeknél meg auto. átkapcsol Otthoni Mozi módra, az teljesen rendben van. -
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor #80952 üzenetére
Nem tudom a 4 az olyan-e amivel érdemes foglalkozni otthoni körülmények között.
Igazából szemre nekem sokkal sokkal jobbnak tűnt a c2 filmmakerben SDR-ben mint az s95 filmmakerben, ugyanazzal a tartalommal. Egymás mellé volt rakva a 2 tv otthon.Avforums c2 teszt:
Once again Filmmaker Mode on the LG C2 is extremely accurate out of the box to the industry standards for SDR. Our greyscale tracking is precise and gamma also falls into the correct BT.1886 curve with no issues at all. Indeed, our DeltaE errors are an average of 1.5 which is well below the visible threshold of three, meaning that no errors within the greyscale or with the gamma are seen in actual TV and film content that you view.
A másik 2 amit láttam / olvastam az a hdtvtest, meg a flatpanelshd teszt volt. hdtvtesten is kiemelték mennyire pontos out of the box, és kettőt tesztelt, mindegyik retail volt, bolti vásárlás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
bnorci71
addikt
válasz
Vhiktor #80934 üzenetére
ez pont hogy fals képet adna, mert sokszor van az hogy tesztekre "előre pimpelt" tv-t küldenek, így azon hiába jó a gyári kalibráció, ha megveszed a boltban és köze nincs hozzá.
Na ez viszont baj. Az autós újságírok is erre panaszkodnak nagyon régóta. Ráadásul fullos autókat kapnak nem a fapadot vagy a közepesen felszereltet amit a nagy többség megvásárol.
Ezen nem tudsz úgy segíteni ha alapra visszaállítod a tévét vagy ha van akkor fw-t frissítel. Vagy ilyenkor magába az elektronikába nyúl bele a forgalmazó amit te nem is veszel észre nem láthatod? -
törölt tag
válasz
Vhiktor #80934 üzenetére
Azt gondoltam, hogy már nincs köztük nagy szórás, a megpimpelt tesztpéldányok viszont föl se merültek bennem. Pedig jogos a kritika sajnos.
#80937 ΞΔGLΞ
Köszi, ez lényeges információ."10-ből nyolc ember azt szeretné, ha kiemeli a dobozból és kap rögtön egy kicseszett jó képet"
Hmm, prémium tévéknél talán. Azért nem tenném tűzbe a kezem, hogy szemre mégsem inkább a szaturáltabb képet találja a többség vonzóbbnak. Épp ezzel, ill. a Samsunggal kapcsolatban emlegették mostanában az AVS-en a Helmholtz-Kohlrausch jelenséget.
-
bnorci71
addikt
válasz
Vhiktor #80926 üzenetére
Igen szakmailag ha a tévé tényleges tudására kíváncsi az ember, hogy a szabványból mit tud fontos a kalibrált összehasonlítás ezt nem is vitatom.
De pont nem szakmai szempontból meg az fontos mit tud a gyári beállítás és nekem melyik tetszik melyiken látok nekem szebb képet, több részletet stb.. Hisz azért nézem, hogy nekem tetszen
Persze a legtöbb usernek erre lehetősége sincs, hogy 2 tévét egymás mellett összehasonlítson főleg nem ekkora értékűeket.Inkább csak arra akartam rámutatni, hogy a kalibrálatlan összehasonlításnak is van alapja.
De tény, fontos info, hogy milyen beállítások mellett, milyen anyaggal stb. történt a "teszt"#80927 Balika911
Na ide akartam én is kilyukadni.
Röviden, legyen is mert a teszt környezet -
kkp900
senior tag
válasz
Vhiktor #80887 üzenetére
Köszönöm a választ. Maximális fényerő ki van kapcsolva. Az OLed Pixel fényereje mennyin legyen? Most 40-en van. A Szervíz menübe nem is akarok bemenni mert gondolom az garancia vesztéssel is jár. Meg békén hagyom a kontraszt 100-on volt levettem 85 -re Alaves tanácsára. Akkor így ki be kapcsolgatom majd a tvt. Akkor máshoz nem kell nyúlni beállítani esetleg? A Energia takarékos mód jöhet vagy az jó ha ki van kapcsolva?
Köszi Alaves beállítottam a Mute gomb segítségével. Most annyi lett ,hogy nincs kép de a szöveg megmaradt fehér szöveg fekete háttérrel! Ezt nem lehet akkor elvenni ,hogy ne legyen a szöveg? -
Hmmm1
aktív tag
válasz
Vhiktor #80745 üzenetére
Hát köszi a választ. Kicsit ettől tartottam és ez egy fontos kérdés, szempont lenne, amikor a OLED-ről beszélgetünk, vagy azt tervez venni akkor a ember.
Ja azt is elfogadom, nem egyformán vagyunk rá érzékenyek, de azért na... Nekem új tv, beállítások kapcsán jött elő ez a kérdés - így amiatt releváns szerintem ja. (Lehet bekapcsolom a s*aros ugyanúgy Philips LED tv-m és megnézem ott hogy is van SDR-nél a beállítás, arra emlékszem Egyénin van, de sose volt bjaom ezzel, semmilyen forrásnál. Mondom még lehet a méret is váltás a plusz tíz col és sokat db rajta)
65oled806Egyébként épp szóba került bent egy kollégával a plazma... hogy amúgy lehet rohadtul lenne létjogosultsága neki, és lehet visítotok páran, meg tök egyszerüen/hülyén gondolkodom - nem értek hozzá, de ha azt nézem, olvasom (vannak erről egész jó cikkek) hogy azért milyen jó is volt a plazma, akkor szerintem rohadtul megérhetné visszahozni. Drágább volt a előállítása, beégés veszély stb. - ezeket olvastuk előbb... LOL!
Drága? Most mennyire lenne az OLED-hez képest? Akkor hol voltak még okos tv-k? Azt gondolom, hogy ha figyelembe veszem azt a ugrást, ami 10+ év alatt eltelt és most megkapná ezeket a plazma, akkor nagyon jó is lehetne és az árban is lehet jobban tudna működni, mikor a milliós tv-k talán jobban repkednek, mint akkoriban és a kereslet is nagyobb rá. Na mindegy, ez is csak azért merült fel, mert vicces, hogy első blikkre, kicsit nevetséges ami a plazma ellen szól/vs OLED esete és hátrányai. -
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor #80738 üzenetére
Idén majd lehet váltok tv-t de a mostanival is megvagyok elégedve. 77" méret van most ha váltanék és tényleg valamit az idei kinálat fel tud mutatni akkor LG g3 lenne az egyik versenyző vagy a samsung 77 oledje. Utobbinál a DV hiánya zavar kicsit. Illetve a másik kép méretbe nem lenne előrelépés. Aztán ott a miniled abból meg minimum 85" jöhetne szóba vagy akár nagyobb. Kérdéses a TCL mit tartogat nekünk idénre.
-
Zolka25
tag
válasz
Vhiktor #80524 üzenetére
Viszont így nem fogja hamarabb megadni magát a tv? Eddig mindig azt a módszert követtem a korábbi tv-imen, hogy sosem használtam max fényerőn, mert hogy az hosszú távon nem tesz jót neki. Persze azoknál a hdr nem is jöhetett szóba, mert síma lcd, meg Qled tv-k voltak.
-
Matt89
junior tag
válasz
Vhiktor #80505 üzenetére
Köszi!
A T-s HDMI bemenetnél levettem 40-re a fényerőt.
Ami jó még, hogy általánosan megjegyzi melyik forráshoz mit állítok, így az USB-s meg a Netflix-es forrásra marad a korábbi Custom (hdr) beállítás.Egyébként én szerencsére nem látom semmi jelét a néha emlegetett LG display-féle "panellottónak".
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor #80440 üzenetére
Igazából nem sok minden változik évről évre max a beégést csökkentik ami tényleg jó. De ahogy beharangozzák ezeket és mikor mérésre kerül a sor nem látunk nagy előrelépést ez nagyon szomorú. Lehet jövőre a samsung kitalál valami újat az oled panellal aztán ők majd produkálnak 1500 nitet. Csak lenne a samsungnál dolby vision.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Vhiktor #80217 üzenetére
PS5-nél ha a megjelenítő egy C2-es LG, a jópofa kis game mode konzolon amit elő lehet hívni egy gombnyomással, van egy olyan menüpont, hogy HDR fényesség, ha jól emlékszem. Ezt megnyomva lehet választani a max. fényerő, plusz a sötét szoba 1-2 mód között. Dilemmában voltam ezzel este, mert a max fényerőt túl soknak éreztem, ezért próbálgattam a 2 sötétebbet is végül maradtam a 2-esnél, de néha ezt sötétnek érzem.
Kezdő beállításnak jók azok az értékek amik itt az összefoglalóban vannak a C1-es videóknál? Valahol írtad már emlékszem, de nem találom most. -
Ronam
addikt
válasz
Vhiktor #80225 üzenetére
Nekem ez a része nem teljesen világos
. Van hozzá egy ábra a boxon, hogy hogyan is kéne kinéznie, de ott egy olyan kép van megadva zöld pipával, ahol azért még kivehető. Most akkor úgy kéne nagyjából belőni, hogy még épp látható legyen, vagy hogy teljesen tűnjön el? Bocs az értetlenkedésért
, de ez nem teljesen világos. Nálam amúgy az S95B-n ki van kapcsolva egyelőre a HGIG (1420.9-es fw), mert azt olvastam, hogy még mindig nem működik hibátlanul..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Vhiktor #79888 üzenetére
Komolyan, hogy lehet a kettőt összehasonlítani?
Az ügyfélszolgálatos cikkszámot kért, ami alapján azonnal megmondta volna neki az infót, ez az orra előtt volt, ez meg egy fórum.
Hogy a fenébe tudsz párhuzamot vonni a kettő között? Még jó, hogy fórumon belül típusról beszélünk. A másik meg az, hogy minden boltban más egy adott termék cikkszáma. Szóval ez a cikkszám, az MM saját cikkszáma. -
Zolka25
tag
válasz
Vhiktor #79859 üzenetére
Játék módban van a kép. Sdr-ben ha nézek filmet vagy bármit, akkor nekem a 30-as oled fényerő is elég. Ezért furcsállom, hogy játék módban, ha sdr-ben játszanék akkor meg baromi kevés még a 100 is. Persze mostmár úgyis inkább hdr-ben fogok játszani.
Egyébként az nem árt neki ha sok hdr tartalmat néz az ember? Mert ugyebár hdr-ben 100-asra ajánlott tolni az oled fényerőt. Leginkább csak hétvégén szoktam játszani, de akkor azért pár óra szokott lenni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Vhiktor #79808 üzenetére
Ez teljesen természetes és logikus. A gyárban egy bizonyos szinten hozzá van kalibrálva a képernyő a vezérlőpaneljéhez. Egy másik képernyő teljesen más beállításokat kívánna, de ugye ez az összeszabályozás már nem történik meg. Pont emiatt nem lehetséges (értelmetlen) egy adott darab kalibrált beállításait egy másik azonos típusnál alkalmazni. Akár épp ellenkező is lehet az eredmény, vagyis rosszabb, mint a gyári állapot.
-
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #79607 üzenetére
LG-nél 50-en nagyjából minden képmódban (ha ki van kapcsolva minden ezzel kapcsolatos képjavító is) rendben van a szaturáció. S95B esetében műszer, illetve kalibráció nélkül a felhasználó honnan tudhatná, hogy mennyire kell állítani a színt?
C1-en megnéztem, csutka 100-as színmélység (és piros +30 színtelítettség + fényesség) esetén is a szürke szürke marad (WRGB). S95B-nél az RGB-ből vagy a QD-ból eredeztethető, hogy a túlszaturált beállítás rózsaszínesedést okoz?
(A95K videókban nem láttam rózsaszínesedést, valószínűleg ott rendben van a szaturáció is.) -
Pro Koryak
addikt
válasz
Vhiktor #79516 üzenetére
Mert még nem láttál HD tévéadást a román Digi égisze alatt. Nálam az elmúlt 3 évben semmi minőségbeli gond nem volt oled tévén sem! Most viszont kaka szinte az összes HD csatorna + kaptunk egy rakás, agyhalottaknak való szenny csatornát, dikhtv, ewtn, pax, apostol, izaura, jocky, fix, hatoscsat. ....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest