- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
-
válasz
csacsi77 #81224 üzenetére
En serviio-t használok már ezer éve, és nincs ilyen gondom.
Amit tanácsolni tudok, hogy tedd fel azt, és kapcsold ki benne akkor a film adatgyűjtést, thumbnail, index kép, ahogy hívod begyűjtést és generálást, stb.
Kapcsold ki a rendszerezett, válogatott nézeteket, csak a mappa szeint legyen minden látható, ahogy alapból is a lemezen van.
Utána szerintem nem lesz ilyen gondod. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Az isten szerelmére szedd már le a SmartShare-t, és soha többet nem lesz ilyen gondod. A PC-n egy tálca ikonról csak akkor aktiválod a megosztást, amikor kell, és mindent szuper minőségben játszik le, a HDR és DV tartalmak szuperek, ha új kontent kerül a mappába elég a frissítés gombra nyomni a megosztott tartalmaknál és megy is. Ez egyébként az LG gyári appja ehhez.
-
alaves
addikt
válasz
csacsi77 #81231 üzenetére
C1 - 5 GHz wifi (Telekom gigabit, Sagemcom f@st 5670) - DLNA - serviio 2.1 (PC:i5-4460/8GB RAM): mappákban (legolcsóbb HDD-ken) lévő filmek db. száma jelenleg (mkv): 334, 248, 804, 712 (össz.: ~20 TB)
Pár pillanat alatt betölti és indítható. TV: néha 2 perces áramtalanítás + memória optimalizáló futtatása ('eszköz önkezelése' menü) + 'Gyors indítás: ki'. -
Matt89
junior tag
válasz
Hello,
Szerintem az is egy használható és egyszerű irány lehet rövidtávon, ha .mp4 filmeket töltesz le. Annak mindenképp mennie kell pendriveról/HDDről usbn is, ha nincs rajta dts sáv. Egy próbát megér.
Médialejátszó ügyben azt javasolnám, hogy itt kérdezz még azért utána, hogy a jelenleg tárolt file-aidnak mi lenne a leginkább megfelelő (kiterjesztés, DV/HDR info, hangsávok meghatározóak sztem).
u.i. ha a PC a lejátszó, az nem fog dolby vision-t vinni (csak hdr-t) az fix, semmilyen programmal sem
@Vhiktor, nekem ebben a hozzászólásban leírt "teszt" szerint jó volt a Sony usb-ről is.
Nem akarok elvakult sony rajongónak tűnnicsak írom, amit láttam. Simán lehet, hogy ugyanezt el lehet érni minden TV-n általánosan: ha odafigyel az ember, hogy a tv-nek megfelelő file kiterjesztést szedi és egy megfelelő appal játsza le a tv-n, akkor kikerülhető a médiabox.
Aki pedig nem akar ebben az irányban válogatni, az vegyen médiabox-ot, DE én rengeteget olvastam arról, hogy kinek milyen baja van XY médialejátszóval, mert az 1ik "ezt nem tudja" " a másik "ezt nem szereti" stb..szóval ott is figyelni kell és nem biztos, hogy lesz univerzálisan tökéletes "mindent is visz" megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest