- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Zolka25 #96233 üzenetére
Nekem 1. naptól be van kapcsolva a pixel eltolás. Bevallom TV műsor v. NAS-ról filmnézés során soha egyetlen egyszer sem vettem észre a hatását / működését. Abban sem vagyok igazából biztos, h. tényleg csinál ez valamit.
Számítógépet hdmi-n rákötve a windows desktopon lehet h. észre lehetne venni h. a képernyő széle arrébb mozdult pár pixellel jobbra v. balra. Amúgy passz. -
alaves
addikt
válasz
Zolka25 #87186 üzenetére
Bármekkorát. USB energia táplálású 2,5" HDD-ből ha jól tudom jelenleg 5 TB-os a legnagyobb, amelyet is simán kezel. (A C1 a 12 TB-os 3,5" saját energiaforrású külső HDD-et hibátlanul kezeli).
Ne csüggedj, nálam már ~30 TB helyet foglalnak a filmek, cserébe egy streaming előfizetésem sincs -
-
-
Eclips21
őstag
válasz
Zolka25 #79854 üzenetére
Nekem C1-van, egy komolyabb LG LCD-t váltottam vele és a képek nekem is sokkal színtelenebbek. Még nem próbáltam állítgatni, de eddig nem gyűzőtt meg az OLED, oké a fekete az fekete, de a többi meg színtelen
de ami érdekes hogy a PS5 jobban viselkedik vele, pl.: ha manuálisan bezárok egy játékot nem villanik fel egy full fekte háttér ami elég fura mert a régi tévé se olyan öreg 2019-es
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Zolka25 #79854 üzenetére
Van egy olyan beállítás, hogy maximális fényerő, ez hdr esetében maxra van téve, sdr esetében pedig ki van kapcsolva. Ez egy fényerő elválasztó.
Egyenként sdrt nem szabad 100-as oled fényre tenni, főleg nem bakpacsolt max fényerő mellett, mert tv adatokkal könnyen beeghet.
Az sem..indegy melyik kepmodbam használod, vannak kepmodok ahol a dinamikus keprontok be vannak kapcsolva ettől kontrasztosabb lesz a kép, kig másik kepmodban ki vannak kapcsolva, ezért azokat "fatyolossabbnak" láthatod.
-
alaves
addikt
válasz
Zolka25 #79794 üzenetére
A 'gyors indítás' funkció ki/be kapcsolása a kompenzációt és pixeltisztítást nem befolyásolja. Javasolt állás: 'ki' (Be állásban szokott egyedileg problémákat okozni, mivel így a webOS nem indít újra folyamatokat és egy idő után hibák léphetnek fel, pl. wifi, lassulás, DNLA).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest