- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lehiñito #80827 üzenetére
Ahh... akkor ez lehet a gond, sose próbáltam még:
Why You May Not Be Able To Rent Or Purchase Movies Through The Apple TV App (slashgear.com)Akkor, ha tényleg akarod weben keresztül böngészőből mennie kell... appból ezek szerint nem fog.
Esetleg a régiók nem stimmelnek, címed adatok bankkártya mind magyar?
-
-
válasz
Lehiñito #80821 üzenetére
Mármint fizetős tartalmakhoz (ami nem része az Apple TV szolgáltatásnak) nem férsz hozzá és nem tudsz fizetni?
Aminél azt írja hogy kölcsönzés vagy vásárlás, az nem része az előfizetős szolgáltatásnak.Vagy az "ingyenes" alatt valójában azt érted ami az Apple TV szolgáltatással elérhető, mert akkor az úgy jó. Hisz ez maga a szolgáltatás.
Ebben saját produkciós sorozatokhoz és filmekhez férsz hozzá alapból. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Lehiñito #79055 üzenetére
Nyugodtan megveheted. Nyilván messze lesz a széptől az sd adások kinézete, de ha valóban 3 méterről fogod nézni, onnan simán nézhető lesz. Ne félj ettől. El kellene már a szolgáltatóknak felejtenie az sd dolgokat. Ezek a tv-k ezekkel a képátlókkal már rég nem erre vannak kitalálva. S bár egész jó a felskálázás, de sz*rból nem lehet várat építeni úgy sem. Szóval ne aggódj ilyeneken. Ebből a távból nem lesz igazán gond
-
Matt89
junior tag
válasz
Lehiñito #79055 üzenetére
Én mindenképp a 65-öt venném, azért csak tudnak annyit felskálázni.
A HD-nél meg az HBO Maxnál meg a játéknál, ami így akkor több mint 50%-a a felhasználásnak, nagyon meghálálja a nagyobb méret sztem.
Ami meg most SD az lehet 1-2 év és HD.Én most pl 77-eset tervezek szintén 3 m körülre, (direkt kértem a boltban gyengébb kontentet tesztnek és hát nem volt rossz egyáltalán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest