- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Lg65c2 probléma. Ha simán csak optikai kimenetre van állitva a hang akkor csak pattog a hangszóró zug vagy nem tudom hogy irjam le de leginkább zajnak mondnám. Mással jó a Dac viszont ha tévén optikaira állitom plusz tv hangszóróra hogy egyszerre szóljon mindkettő akkor rendesen kiküldi optikain a hangot akkor nem zúg. Na ilyenkor mi a helyzet? Gyári visszaállitás? Vagy várjak vele egy két napot hátha megjavul? Lehet valami összeakadt? A hardver jó ezek szerint mert tud jelet küldeni optikain ha vegyesre van állitva de ha telibe optikaira akkor zug. Azt meg tudom csinálni hogy a tv hangerőt le tudom venni nullára de akkor a dacon kb hangosabbra kell állitanom mint eddig hogy ugyanolyan legyen a hangero mint régebben. Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor