Hirdetés
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Igen ezzel én is így vagyok, lehet amúgy a maximális elméleti sebessége nagyobb a mai modern wifiknek, mint a 100mb-es korlátozott lannak, de akkor is ez túlmutat csak a sebességen. Weboldalak azonnnali megnyitása stb. biztos gyorsabb egy 400mb-es wifivel, de a folyamatos stabil adatfolyamhoz, amit a filmek igényelnek én csak is lant használnék. Hiába gyors a wifi, ha be-be akadozik az adatfolyam és emiatt alkalmanként leromlik a minőség, bekockásodik stb. vagy akár meg is áll a videó.
Amúgy meg apple tv4k ethernetes verzió (2022) legjobb cucc a világon, egy komolyabb tv szerintem megérdemel már egy ilyen boxot maga mellé. Egy rossz dolgot nem tudok rá mondani mióta megvan, akár PC-ről, akár streamingről, mindenről tökéletesen kadenciahelyen játssza a filmeket, sorozatokat, mindent is be lehet rajta állítani, gigabites lan csatlakozója van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor