Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
rendon
üzenetére
A gyári állvány + a 100e Ft különbségből adódik a kb. 180e. Azért számoltam gyári állvánnyal, mert azzal a legjobb, de alternatívák vannak arra is, de egy jó és "szép" sem olcsó, tehát mindenképp 100e+ a költséget, akkora különbség nincs a két TV között. Tavasszal én is körbejártam az aktuális kínálatot, én is asztalra helyezem, tehát úgy néztem a lehetőségeket. A G széria falhoz optimalizált, de mindezek ellenére sokáig néztem mindegyik készüléket, jól beállított képpel, otthoni körülmények között nem jön elő a hiányérzet, valamint egymás mellett sem akkora a különbség. De minden a saját döntésed legyen, mindenképp te döntsd el, hogy számodra mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Alkoholista nevelde
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor