- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szvsz, egyáltalán nem mérvadó, hogy a HZ1500 nem 2021-es, hanem 2020as modell, gyakorlatilag sikerült megvennie LG C1 oled árban, úgy hogy ez a Pana annál azért egy minőségibb tv. Akit nem érdekel a játék, annak egy Pana oled lesz a nirvána filmezésre, gyakiorlatilag kalibrálás nélkül is tűpontos a képe Filmmaker módban, a mozgásmegjelenítéstől kezdve minden képmegjelenítési elemeben nagyon pontosan és finoman dolgozik. Emellé a HZ1500ba még egy valóban nagyon használható, tényleg minőségi hangrendszert is sikerült integrálni. Az általad felsorolt olcsóbb oledek alatta is vannak minőségben. Képben nálam abszolút a Panasonic a csúcs, az volt régen is plazmáival. Annak ellenére, hogy pl. szeretem a Sony-t is, az idei A90J master series oledjük agyon lett dícsérve és díjak sokaságát zsebelte be, de a JZ2000 képe, pl nekem jobban bejött, láttam egymás mellé állítva őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor