- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Prophyte #75633 üzenetére
Ambi
ha nem kel kikapcsolod, ennyi, ha bejön az egész szobát telepakolhatod égőkkel
Nálam még mindig nincs rendes helyén a tv talán hétvégén. Filmnél még nem is próbáltam, koncert videónál viszont nagyon klassz az biztos.szerviz
hozzák viszik vagy futárt küldenek függ attól hol van helyileg, van-e doboza pl.
2hét alatt nekem megvolt a javítás ezzel hosszabbodik a gari ez a dokumentumra fel is vezetik.
Ha harmadszor ugyan azzal a problémával jelentkezel akkor is foglalkoznak vele szerintem teljesen korrekt a dolog. Ha elsőre csak a supporttól kérsz támogatást ők is korrekten válaszolnak megoldást próbálnak nyújtani.#75639 kgergo89
szerintem meg egy sötét, kép sötétben az oled miatt nem mondod meg hol a kép széle mivel a fekete sávot se látod, ha adsz egy ambi hátteret rögtön látod as tv-t a fekete sávot.
De ízlések és pofonok. -
zsozsa74
őstag
válasz
Prophyte #75606 üzenetére
Hát, hogy anélkül már nem szívesen filmezek, videojátékozom. De néha van olyan eset, hogy kikapcsolom (mert ezt is lehet!
), ha úgy érzem, hogy most full sötétben jobban üt valami, vagy pihentetőbb úgy, vagy csak a hangulatom miatt. De 90%-ban használom és nagyon szeretem, ha az egész fal a filmmel, játékkal "van tele".
-
-
zsozsa74
őstag
válasz
Prophyte #75603 üzenetére
Milyen méretben? 65 colosnál pl. ne vegyél rá mérget, hogy beesnek 5 kiló alá. A tavalyi 806-os sem tette meg, tán elvétve egy-egy kuponos akcióban. De a 807 egyáltalán megjelent már? Gyakorlatilag semmit nem találni róla. Csak, hogy majd lesz.
Ja, bocs, írtad is, hogy még nem jelent meg.
806-ról azért találni ezt-azt! Nekem bejött. De mivel nálam az Ambilight alap, ezért választási lehetőségem sem nagyon volt...
-
daneel_hu
addikt
válasz
Prophyte #9396 üzenetére
"Gyerkőc fél éven belül járni fog és muszáj lesz felszerelni."
Minden gyerek más és más, nem tudhatod a TIED mit fog csinálni ha egy oledet teszel elé.
A lányom 1 éves volt amikor vettem az E6V-t, 40 centire volt az alja a padlótól, mégsem tapicskolta soha.
Viszont rendszeresen megállt a tévé előtt és 50 centiről bámulta.Meg kell tanítani neki, hogy nem érünk hozzá, nem taperoljuk.
Persze vannak extrém rombológépek, ott nagy a baj ha veszel egy ilyen cuccost.De szerintem egy frissen "felállt" gyereknél minden pillanatban ott kell lennetek, emiatt felesleges a falra szerelni a tévét, hacsak nem akarod eleve odarakni.
-
törölt tag
válasz
Prophyte #9396 üzenetére
A konzolt én nem gondoltam túl. Egy fix, széles, masszív darabot akartam, ami egyszerű mint a faék. Vettem egy ilyet, nekem teljesen bevált. (Most egy 49"-os tévé lóg rajta, de a 65"-os is erre megy majd. Nálam gipszkarton van, mögötte téglafallal. Ehhez vettem normális fém dübelt, így ez a konzol szerintem már csak a fallal együtt jön le.
)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Prophyte #9396 üzenetére
B és c7 között csak design a különbség. Szerintem várj. Jelentősen lejjebb szokta vinni az un széria a régit, persze az meg pár hónap, ha addig kibirod
Vesa szabványosak, azt nézd meg hanyxhany mm kell hozzájuk s simán felszereled a falra, sokan úgy használjuk (nekem c6 van a falon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged