- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
b.lajos #71956 üzenetére
Egy jó tanácsot tudok adni. OLED vásárlás kapcsán Kisszaboo véleménye ne nyomjon sokat a latban, ha jó döntést akarsz hozni.
Annyit azért elmondok, hogy a Sony soha ennyire nem volt még elemében, ha televíziókról van szó. Az összes már befutott és felfutó televíziós technológiában képviselteti magát, élenjár a képalkotás terén. Ezt a fizetett és látszólag nem vagy valóban nem fizetett tesztelők is elismerik. Olvasgasd a Sony.com honlapon a véleményeket a készülékekről. Nem cenzúrázzák, és még így is igen pozitívan nyilatkozik a nagy átlag a megvásárolt tévéikről.
Itt a topikban se nagyon szidjuk a Sony OLED-eket, ha az általános képminőség a téma. Hardcore gamereknek ott az LG, ambilight szerelmeseknek a Philips. Panasonic is jó, de megismerve az A8-at, bármikor azonnal elcserélném rá a GZ950-es Panát. Persze ez csak egy vélemény.
Minden, ami beárnyékolhatja az OLED-et, és ez általában igaz az összes gyártóra, az androidból ered, attól ne várj továbbra se sokat. Ha jót akarsz magadnak, külső eszközökre bízod a videolejátszást, egyebeket, és akkor hosszabb távú barátság alakulhat ki közted és a készülék között. -
salapp
addikt
válasz
b.lajos #71952 üzenetére
Abszolút hivatalos. És tudsz még hozzá venni +2 év hivatalos Sony garanciát is.
Ha kicsit is szereted a Sony márkát, szerintem maradj OLED-ben is a Sony-nál!
Viszont fiam "megjelenítőként" használja, androidos huncutságok nem érdeklik, olyannyira nem, hogy nincs is wifire engedve sem Xbox Series X-ről megy a blu-ray, Kodi, játék, Youtube és ennyi. -
salapp
addikt
válasz
b.lajos #71938 üzenetére
Pontosan ezt a cserét hajtottuk végre nagyfiam szobájában. Egy másodpercig nem bánta meg a cserét. Fantasztikus tévé, jelentős ugrás a GT60-hoz képest.
Én a teljesen hibátlan 50GT60-at egy videofil fórumtársnak 110-ért adtam, szóval szerintem 100ezer körül reális eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged