- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
válasz
John D'oh
üzenetére
Hozzád milyen szervíz jött? Én alzából rendeltem, konkrétan one connect box problémám volt, csak azt akartam cseréltetni. Nem, küldjem vissza az egészet, több, mint 1 hónapos kálvária volt. De mint valami benny hill show. 1 hónap után meg lett az eredmény, hogy cserélni kell (milyen meglepő, eleve ők erősködtek, hogy az egészet küldjem vissza, mert szervizes kollégák szerint cserélni kell). Ok. Hová küldjék a 600eFt-ot? Írjak számlaszámot. Mondom miről beszéltek, cserére hívtátok vissza, és milyen 600eFt? 1MFt volt a TV... Vissza írtak ja tényleg elnézést, nem is tudják visszautalni, le kell vásárolnom. Néhány dühös telefonom volt ezután, felfogták, hogy cserélni kellene, ők hívták vissza konkrétan cserére, én vissza se akartam küldeni, ok sajnálják igaz elnézést benéztek valamit azonnal megsürgetve küldik a csere tv-t. Ez volt egyik délelőtt. Aznap kaptam tőlük a számlámra 300eFt-ot!!!
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Istenem mi ez mondom hol vagyok, megint telefon hogy mi a bánatos *@#$& csinálnak már megint, újra elnézések sokasága, küldjem már vissza a 300-at... Rá pár napra útnak is indult végre a csere tv.... Nem biztos, hogy az alzával mégegyszer szóba állok...
Vhiktor