Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Urak, egy kis segítséget kérnék, hátha valakinek van ötlete:
77S95D earc csatlakozójára Denon X4800h, abba cbl/SAT részébe egy t-home os beltéri, a media player részébe egy Zidoo Z9X 8k van dugva.
Jelenleg a tv úgy van beállítva, hogy amikor végigzongoráztam a beállítást, azt adtam meg, hogy t-home beltéri csatlakozik rá, és így tudom vezérelni a t-home beltérit a tv távirányítójával. Tv bekapcsolásra bekapcsol szépen tv, erősítő, beltéri. Kikapcsolásra erősítő bekapcsolva marad. És ezt szeretném megoldani, hogy ki is kapcsoljon. Mondjuk eleve meglepő kicsit hogy bekapcsol, mert nincs engedélyezve a cec az erősítőn, csak a t-home boxon és a tv-n. Ha engedélyezem az erősítőn is, akkor ki is kapcsol, be is kapcsol, csak forrást nem lehet váltani rajta. Akár mire teszem pl internet rádió vagy média box, egyből vissza vált cbl/SAT ra, azaz a t-home ra...
Tv beállításkor ha nem t-home ot állítok hanem erősítőt, akkor jó, csak akkor meg a tv távirányítót nem tudom t-home osként használni. Ötlet valakinek?
Illetve mégegy dolog lenne, zidooban van ez a vs10 engine, amiről azt olvastam, hogy hdr-ből csinál DV-t. Tegnap csak úgy elindítottam egy MP4 dolby vision filmet, tök szépen lejátszotta, illetve ki is írta, hogy Dolby Vision VS10... Wtf nem nagyon szoktam meg efféle feliratokat ezen a tv-n. Kipróbáltam gyorsan egy másikat, azt már HDR-ként játszotta.
Ezt érti valaki ilyenkor mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt érti valaki ilyenkor mi történik?
Vhiktor