Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justin+09
lelkes újonc
Sziasztok! Én most nagyon szomorú vagyok... Vettem egy 65G4LS LG tévét és most nagyon kiakaszt.
Az hogy az SDR adások nézhetetlenek bármilyen beállítással - legyen az műhold, legyen az kábel, "HD" nem "HD" sugárzás, foci meccs nézése - mind messze van a jótól, sőt... Nem is a színekkel van gond, inkább a kép élességével és a mozgás lekövetésével. -ha erre van megoldása valakinek szívesen veszem! (Spíler 1 HD vagy bármelyik, One Kábel mediacard, set to box stb)
PS-nél is többet vártam, de nyílván HDR-ről van szó, de valahogy az élesség nem az igazi. Esetleg erre melyik a legjobb teszt videó vagy kép, csakhogy minden oké a HDR-el?
(Vhiktor, rtings, HGIG beállítás túl vagyok)Tegnap óta szinte egyik applikáció se működik. Azt írja folyamatosan szerver hiba vagy szolgáltatás nem elérhető. Láttam másnak is volt már hasonló, lett megoldás végül? (közben látom másoknál is, szóval ez globális lesz)
A tv alsó vízszintes része egyeletlennek tűnik, mintha gyártási hiba lenne. Magát a képet nem befolyásolja, de nagyon érdekes számomra. Valakinek esetleg hasonló?
Persze ez mind a. 14 nap lejárata után, mert eddig ezeket nem vettem észre, kivéve az SDR adások az első perctől rosszak, rosszabbak mint a B7en. A többi tegnapig többé-kevésbé működött. Próbáltam magam győzködni, hogy ez azért van mert a 65' jobban széthúzza, mint előtte az 55B7, de valahogy most nem ezt érzem.
Aki vett még G4-et, annak is van hasonló problémája?
Tanácsok, észrevételek, építő jellegű kritikák, esetleg hogyan garanciáztassam szívesen veszem és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor