Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• justin+09

lelkes újonc

Sziasztok! Én most nagyon szomorú vagyok... Vettem egy 65G4LS LG tévét és most nagyon kiakaszt.

Az hogy az SDR adások nézhetetlenek bármilyen beállítással - legyen az műhold, legyen az kábel, "HD" nem "HD" sugárzás, foci meccs nézése - mind messze van a jótól, sőt... Nem is a színekkel van gond, inkább a kép élességével és a mozgás lekövetésével. -ha erre van megoldása valakinek szívesen veszem! (Spíler 1 HD vagy bármelyik, One Kábel mediacard, set to box stb)

PS-nél is többet vártam, de nyílván HDR-ről van szó, de valahogy az élesség nem az igazi. Esetleg erre melyik a legjobb teszt videó vagy kép, csakhogy minden oké a HDR-el?
    (Vhiktor, rtings, HGIG beállítás túl vagyok)

Tegnap óta szinte egyik applikáció se működik. Azt írja folyamatosan szerver hiba vagy szolgáltatás nem elérhető. Láttam másnak is volt már hasonló, lett megoldás végül? (közben látom másoknál is, szóval ez globális lesz)

A tv alsó vízszintes része egyeletlennek tűnik, mintha gyártási hiba lenne. Magát a képet nem befolyásolja, de nagyon érdekes számomra. Valakinek esetleg hasonló?

Persze ez mind a. 14 nap lejárata után, mert eddig ezeket nem vettem észre, kivéve az SDR adások az első perctől rosszak, rosszabbak mint a B7en. A többi tegnapig többé-kevésbé működött. Próbáltam magam győzködni, hogy ez azért van mert a 65' jobban széthúzza, mint előtte az 55B7, de valahogy most nem ezt érzem. :W :F

Aki vett még G4-et, annak is van hasonló problémája?

Tanácsok, észrevételek, építő jellegű kritikák, esetleg hogyan garanciáztassam szívesen veszem és előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák