Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikerfun
tag
Sziasztok!
Tegnap este mondtátok adjam le Gariba a panel "rothadás" pixel elhalást vagy mi a jelenség neve 55oledG2 Tv-n.
Ma reggel hívtam őket és kb 10p múlva hívott is a szervizes.
Miután megszámoltam és 10db pixel felett volt a jelenség ezért megrendelte a kijezlőt rögtön és ha minden igaz pénteken már lehet meg is jön.
Nem hittem volna, hogy ilyen jó fejjek lesznek!
Szóval köszi hogy javasoltátok. -
Rp526
senior tag
Új C5-ön új távval van lehetőség az üzemórát megnézni vhogy? Vagy csak régi távval?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Turbo73
üzenetére
Disneyplus-on nem hiszem, hogy van .mkv. Direkt kérdeztem a C5 tulajokat - nekik is köszönöm, hogy megnézték - és neked is köszönöm, hogy direkt figyelted!
Most egyelőre elengedtem, mert pl. Trónok Harca alatt (igen, én még nem láttam, de örülök, hogy vártam vele, mert ezen a TV-n baromi jól néz ki) hibátlan a kép.
-
Turbo73
aktív tag
-
SaitoX
tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Igaziból azt nem tudom, hogy ha egy aránylag sötét szobában használom a TV-t és főleg SDR-ben, akkor nyújt-e bármi pluszt, hogy a max fényereje az S95F-nek ~1000 cd/m?
Valószínűleg úgy is le kellene vennem a fényerőt 10-20%-ra, hogy ne vakítson meg.
S85F-nél ugyanez ~500 cd/m, amit szintén nem hiszem, hogy maxon használnék. LG C8 esetében rtings szerint ~300 cd/m a max és soha nem használtam 60-70 fényerő felett.Így a számok alapján azt gondolnám teljesen értelmetlen az én esetemben megvenni az S95F-t, de még átgondolom
Mert lehet, hogy ettől függetlenül jobb/szebb a képe. -
ρσгτσ
addikt
válasz
SaitoX
üzenetére
Minden módban jelentős a fényerő különbség S85F és S95F között. De SDR -nél, sötétebb szobában kevésbé van jelentősége.
Szerk.:
Viszont ezt inkább otthoni körülmények között tudod tesztelni, hogy ez egyénileg mennyire megfelelő. Online rendelés, 14 napos indoklás nélküli elállás. -
ρσгτσ
addikt
válasz
SaitoX
üzenetére
S85F -nél, ha látsz tesztet mindig érdemes nézni, hogy milyen modell van náluk. Rtings észak-amerikai, náluk az 55 és a 65 colos modell QD OLED, a többi WOLED. Az utóbbi méretet tesztelték.
Nálunk pedig az 55 colos QD OLED. Én azt venném a Sony helyett.
Hogy elég -e az S95 helyett, az egyéni preferencia kérdése. Maga a fényerő HDR szabványoknál az általános képminőség miatt fontos. Így azért az S95 jobb választás. De belépő szinten, ebben a méretben szerintem az S85F -fel sem jársz rosszul.
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
Olvastam több helyen, hogy az S85F nem annyira ajánlott, mert sötét a képe.Rtings alapján az S85F szinte mindenben jobb, mint a Bravia 8 és még a fényerő is ugyanolyan, vagy kicsit magasabb is általánosságban, mint annak.
A Bravia 8-ra pedig azt szokták írni, hogy alapjaiban egy elég jó TV.
Akkor annyira az S85F se lenne rossz? Csak a 90/95F-hez képest "sötét"?55S85F - 350k
Bravia 8A - 425kNem tudom mennyi értelme lenne megvennem az S95F-t, ha amúgy a szobám viszonylag sötét és direkt napfény sosem érné, lehet az S85F is bőven jó választás lenne?
-
tibbike01
addikt
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Köszi, feldobtad a napomat!
-
szkutyi
addikt
válasz
so_ha
üzenetére
Na erre gondoltam pont amikor a mini ledes kompromisszumra gondoltam....nem csak a blooming hanem egyszerűen húzza a szemem ez a fajta "csalás" ami a feketére törekszik ..plussz arra is képes ha nagyon kevés a képi tartalom, pl pár csillag, egyszerűen mintha meg sem jelenítené...tudom mert ezt is tapasztaltam...ha meg sok, akkor blooming.
-
so_ha
senior tag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
"... a sötétszobás használatot kivéve mindenhol jobb élményt adnak a miniledesek."
OLED vs RGB-Mini LED TV Side-by-Side Demo — Which is Better? 2026. jan. 9.
-
lala666
őstag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Ez így jó nagy marhaság.
-
Csandi
addikt
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Ja sokkal jobb a miniled, amikor egy csillagos égen a csillagok körül látod a háttérvilágítási zónát

-
-
szkutyi
addikt
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Volt miniledem.koszonom, abból a kompromisszumból nem kérek...inkább engedem lejjebb a redőnyt.
Ma itt volt egy barátom(projektoros), megnézte megint a c3at, hát hdr esetében ő még a peak brightness -t is le vette alapra, úgy volt kellemes (hozzá teszem, ott is hagytam, mert nagyon barátságos a szemnek)...teljes nappali fényben pedig max-al teljesen kielégítő...sőt...és akkor ez "csak" egy c3!!!
Kinek mi...nekem fontosabb a natív, Oled... -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Nem tudom milyen tesztekben írják, de általános képminőséget tekintve az OLED jobb. Pl. kontraszt, fekete, betekintési szög.
A VA -nak, és magának a mini LED -nek is vannak korlátai. Vannak már egész magas dimming zónás készülékek, de ami az OLED -del igazán képes versenyre kelni, az inkább a micro LED. Csak azt meg a hétköznapi ember nem fizeti meg.
Ami a mini LED egyértelműen nagy előnye, az a fényerő, és hogy (általában) kevésbé tükröződik. Bár OLED -nél is vannak megoldások, mint az S95 széria.
Ennek ellenére az OLED fényes szobában is simán használható.
Szerk.:
Egyébként ha mini LED, akkor én az új CSOT -os WHVA panelekes készülékeket ajánlom. Egyes TCL és Samsung modellekben is van. Jobb a betekintési szög és a fekete is. -
KD6-3.7
őstag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Hát ezt így szépen kisarkítottad.
Magadnak. Vegyél nyugodtan miniledes TV-t. Nagyon jók már azok is, TCL C7K pl.
-
Celtis
veterán
válasz
bikerfun
üzenetére
A kötelező jótállás időből 2 heted maradt. A 2028-ig érvényes kiterjesztett garancia feltételek ki tudja esetedben milyenek.
Pont az egy-két halott pixel miatt a tv-d értéke tart a nullához. Ki vesz meg egy rothadásnak indult paneles készüléket? Sürgősen jelentsd be a problémát és javítás után hirdesd meg a tv-t. A 0 km-es panel értéknövelő lesz.
-
TungurKnivur
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Mégis minden összehasonlításban/tesztben (c5, s90f) kiemelik, hogy a sötétszobás használatot kivéve mindenhol jobb élményt adnak a miniledesek. Nem arról van szó, hogy szar az oled, de minek fizessek olyanért, ha olcsóbban univerzálisabbat és/vagy nagyobbat vehetek átlagos használatra?...
-
bikerfun
tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni. Szeretnék egy nagyobb tv-t vásárolni , mert nagyobb helyre költöztünk. Ezért kérdeznélek titeket ha az eladás mellett döntök ( még nem tudom...)
hogy adott egy 2023.02.09 Lg Oled 55G2 Panel Usage Time : 243710 [min] - 4 061 óra
futás teljesítménnyel. Egy-két halott pixel van a keret egy két szélén, csak akkor látod ha 5cm-ről nézed kb. Én ezért el sem gondolkodtam soha panel cserén... lehet e miatt ki sem cserélik... nem tudom. 2028.02.09 Garis a készülék, szerintetek mennyiért érdemes eladni ? 590.000 helyett 539.000 vettem akkor.Mi a véleményetek ? Vagy tartsam meg inkább ? nem sokat megy... talán hétvégén de hétköznap általában napi 1-2 óra.
-
lala666
őstag
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
Beállítás kérdése az egész!
-
Elims
veterán
-
tibbike01
addikt
válasz
Elims
üzenetére
De mi olyan bonyolult azon, hogy minden képjavító featuret kikapcsolsz és hagyod filmaker (LG-nem tudom pontosan hogyan hívják) módon. Kontraszt max közelében, fényerő meg, ahogy tetszik. Kb 5 perc az egész és a legjobb képet kapod, ha jobbat akarsz, akkor kalibráltatni kell profi eszközzel.
-
Elims
veterán
Megnéztem ill. átrágtam magam Tökéleteskép youtube g5 41perces videóján.
Kár volt. :-(
Szinte minden hozzászólás ajnározza,nem kicsit..biztosan mki 100%-ra érti amiket mond a videóban,dinamikus tónusáthelyezés,ennyi-annyi nit,roow off,stb.,stb.,stb.,nekem ezek sajnos nem mondanak sokat és nem is szeretnék ezekre 20-30órákat rátenni,hogy megtanuljam mi-micsoda.Úgy talán tudnám értékelni a videót.
Így laikusként viszont szerintem nem sokat mond..Sőt!Szinte semmit,mert megpróbáltam megjegyezni az értékeket,mit/mennyire ajánl állítani,pár perc múlva már mást ajánlott.Egyszer kikapcsolni,egyszer be.
Szóval Tökéleteskép lg oled g5 videóját csak profiknak ajánljátok.
100%,hogy ő álmából felkeltve is kisujjból kirázza,hogy a "black rush" micsoda,de egy átlag embernek csak ócska tippje lehet rá.
Ne értsetek félre,nem fikázás akar lenni,lehet -vagy biztos..-,hogy én vagyok hozzá édeskevés.Tudtok esetleg olyan oldalt ahol le van írva a g5 ajánlott beállítása?
+ps5 pro hdr beállításánál ha úgy állítom be ahogy írja is,éppenhogy látszódó ikonnál nyomjunk tovább,játék közben ritkán bizonyos részeknél teli fehér képnél kis fekete téglalapban a szintén fehér betűk fele nem látszódik. :-(
Biztos,hogy vmi beállítás gond van,ezért lenne jó vmi egyszerűbb leírás.Mégvmi..165hz.Ha arra próbálom állítani,kiírja,hogy a 165hz-et nem támogató tartalomnál problémák lehetnek. (Ps5) Akkor arra ne is állítsam?
Őszintén szólva az előző cx3-hoz képest nekem ez a g5 annyira nem tetszik,mint ahogy szinte mindenhol írva van.Mindez úgy,hogy a cx3 soha nem volt kímélve..95-100-on ment az oled fényerő kb.3évig...utána veszegettem lejjebb,de kb.80 volt a minimum.5évig használtam.
Tavaly kb. ősszel kellett tápot cserélnem benne,a lg-től vettem egy gyárit 90e Ft-ért,de azt leszámítva hibátlan volt. -
KD6-3.7
őstag
Ez a zajcsökkentés "auto" módban mennyire rontja a kép minőségét szerintetek?
Nekem most tökre tetszik, hogy leveszi a film grain-t kb. teljesen és egyelőre nem látok romlást. -
Gicz
addikt
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
Lg-nél az evo a deutérium alapú paneleket jelenti, amik tartósabbak mint a nem evo panelek.
-
tibbike01
addikt
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
A beállítások is ugyanazok voltak?
-
tipcsibacsi
tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
A qd oledről lemondtam, ugyanis a sonyszalonban egymás mellet néztem a qd oledet és az xr80-as lg oledest. Nekem a qd oled túl világos és nem olyan élethű, a feketéje is jobb az lg oled panelesnek. Természetesen mind a kettő tv-nél ugyanaz jelforrás volt így össze tudtam hasonlítani.
-
KTTech
veterán
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
Az LG G5-ben TandemRGB van, a Sonyban a tavalyi C4 panel lakik, ha jól rémlik. Én biztosan a G5-öt venném a kettő közül.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
technológiailag a qd-oled jobb, főleg egy normál woled-hez viszonyítva. Egy G4-G5 LG mellett már nem olyan nagy a különbség. Elvileg a qd-oledre nem, vagy jóval kevésbé jellemző a panelrothadás,tinting,banding mint az LG féle panelra.
Az LG mellett szól, a talán még ma is jobb garanciális ügyintézés.
Az hogy egy áruházban melyiket látod jobbnak nem feltétlen mérvadó, függ az adott rajta futó demó videó stílusától, a tv-n ott alapból beállított képmódtól, ami valószínű hogy vivid vagy élénk mindkét esetben, na meg a fényviszonyoktól...azok sajnos messze vannak az otthoni körülményektől.
-
tipcsibacsi
tag
Üdv. Sok tv-t megnéztem köztük a Sony Bravia 8II-is, a sonyszalon-ban Pesten. Egymás mellett volt ez a bravia 8 II és egy sony K-55XR80, az utóbbiba LG oled panel van míg az előbbibe Samsung QD OLED. Hát mit mondjak nekem az LG oled paneles természetesebb színeket adott a Bravia 8 II nekem nagyon világos volt. Ha tud valaki tanácsot adni abban, hogy a Sonyban ugye LG sima oled van, de az LG tévéknél van most ez az LG oled evo új változat. Ez miben más illetve miben jobb? Ugyanis most már inkább ez a két tv között vacillálok. Sony XR80 55" vagy LG OLED evo AI OLED55G53LS 55" 4K Smart TV 2025, Dolby Vision. Láttam ezt az LG-t a Media Marktban hát nekem ez jött be legjobban. A sonynál jobb, élesebb képe van szerintem.
-
alaves
addikt
válasz
SaitoX
üzenetére
Nincs jelentősége. Vincent táblázatában is látszik, hogy elvileg azonos kódolású 3 filmnél teljesen szórnak az eredmények, holott egy modelnél hasonló eredmény kellett volna hogy kijöjjön. Tapasztalatom szerint 480p, 576p (DVD) felbontásnál vagy éppen SD TV adásoknál jelentéktelen mértékkel gyengébb a Samsung, használat közben igazából nem észrevehető. Azonos méretben egymás mellett egy Sony-val, talán látható a különbség.
A TV-k felskálázása inkább nagyítás (nagyon kicsi valós felskálázás), a real time upscaling-hez baromi erős hardver kell. -
Partz
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
"ez már nem a 2016-os.oled széria..."
Mert mennyivel tud többet fényerőben egy C3 pl a 2016-os C6-hoz képest?
Pontosan tudom nem kell válaszolni, költői volt a kérdés.
Az idei "G paneles" C szérián gondolkodnék el először a fényerő upgrade miatt.
Vagy valamelyik korábbi G szérián/qd-oled paneles megoldáson.sulu1701
Egy mostanság kapható G szériát/qd-oled paneles tv-t világosabbnak fogod érzékelni a legtöbb mini-led tv-hez képest a micro-kontraszt miatt. Ráadásul ha sötétben használjátok egyértelmű a választás.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy 77C5 játék módban xbox series x Project Car jatekban amig az autó pályan áll semmi gond. Ahogy az autó megy a pályán a tv alsó és oldalsó széleinél elszíneződés, torzulás látható, gondolom valami beállítás kérdése, de nem jöttem rá. Valakinek van ötlete rá! Köszönöm!
-
SaitoX
tag
Több helyen olvastam, hogy a Samsung tv-k felskálázban és képfeldolgozásban az egyik legrosszabbak, ez mennyire igaz? Általában azt szokták írni, hogy az LG sokkal jobb, a Sony / Panasonic pedig még inkább.
Vincent 2025 TV tesztjében viszont ez áll (ha jól tudom, az ő tesztjei elég megbízhatóak):
Most akkor mi az igazság?
-
szkutyi
addikt
válasz
TungurKnivur
üzenetére
65c3 90% ban világosban nézzük( este is sokat villany mellett) semmi probléma...ez már nem a 2016-os.oled széria...
-
sulu1701
aktív tag
Jelenleg KB 2.5m-ről nézzük a TV-t.
TungurKnivur:
Virágbolti Filmeket, sorozatokat, youtube-ot nézünk. (Fire Tv 4K Max +Plex)
Jelenleg csak este nézünk TV-t.
+1 tervezem játékra használni PC-ről, vagy Xbox -
TungurKnivur
tag
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Új vagyok az OLED TV-k világában, de beleolvstam a témába + a téma összefoglalót is átolvastam értelmeztem.
A tapasztalatokból leszűrtem, hogy LG-t kell válasszak ha "jót" akarok magamnak sok területen.
Eddig Samsung tévéim voltak most is egy 55" UHD van.
Megfogalmazódott bennem, hogy váltok OLED-re, de ha váltok akkor szeretnék méretben is ugrani. Ezt az ugrást az a bizonyos ingerküszöb ennél a típusnál nem biztos hogy megugorható.
Melyik választássál járhatok jobban?
55" G5
65" C5Köszönöm a segítő hozzászólásokat, tapasztalatokat.
-
Elims
veterán
válasz
Keksz03
üzenetére
Így viszont várd meg a hozzáértők írását.
Hangról tudok írni.
A g5 tökéletesen átengedi a hangot.Nekem egy soundbar van a tv-re kötve (q990d) és minden gond nélkül hibátlan,tiszta a hang.Amilyen a tv-be megy,az át is megy rajta.
Van benne egy beállítás is a hang beállításoknál.3 mód,1-re nem emlékszem,2. az autómatikus és a 3. az áthaladás.Na majd -ha ilyen tv-t veszel- arra rakd. -
Keksz03
senior tag
válasz
Elims
üzenetére
hyppo!: 48" CX-em van és 65" vagy 77"-ra váltanék. Azt nem tudom eldönteni, hogy egy 77" C5/S90F vagy 65" G5/S95F legyen. Mivel kb. 2,5 méterről nézem azt gondolnám, hogy a 65" de több fényerő, szebb kép a jó irány.
Igazából a TV-k képességeivel eléggé tisztában vagyok egyedül audio oldalról vagyok vakon, sosem foglalkoztam a témával.
Filmeket Mac Mini-re töltöm le, min 1080p és eredeti angol hang ami magas minőség, ha ez átmegy a TV-n gond nélkül a 2.1-be HDMI+optikán akkor szuper, sajnos nem értem ezt a részét hogyan működik.
-
Elims
veterán
válasz
hyppo!
üzenetére
Köszi szépen!!
Keksz03: Ha cx-et használsz és ugyanakkora -mondjuk- g5-re cserélnéd le akkor várj max.1hetet és megírom,hogy megéri e.
Ha most kell válaszolnom akkor azt írom,hogy nem.Közel sem ér annyival többet,de pár órája megy a g5,ezért írtam az egy hetet.
A többi tv-ről nem tudok írni. -
Vhiktor
Topikgazda
Tegnap megnéztük a Pole to Pole with Will Smith első részét, nem volt semmiféle villogás.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
na ebből így nem tudom hogy webos 25 e, de ha az, és ahogy írod mkv a fájl akkor a C4en dolby vision-ben kell hogy a tv lejátssza mert webos 25 esetén már mkv-ból van dolby vision. a C1 pedig csak HDR-ben viszi ha jól gondolom, ott azért nem látod a hibát.
privátban elküldenéd a release teljes nevét amit letöltöttél és benne van ez a hiba? utánanéznék igaz e amit fentebb írtam
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg egy CX-et használok de gondolkozom C5, G5, S90F, S95F vonalon.
Alapvetően a C5/G5 felé hajlok mert a CX-et imádom és a Dolby Vision is előny. Viszont ha jól tudom DTS-t nem támogatnak már.
A PS5 és Mac mini is HDMI-vel adja át a hangot a TV-nek, a Tv-ből pedig optikán megy tovább a hang a 2.1 felé. Okozhat ez problémát az új Tv-vel?Bocs ha hülye a kérdés de audio téren eléggé elveszett vagyok.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
mondanám ha csak letöltött anyag esetében látszana ami dolby vision..akkor legnagyobb valószínűséggel rosszul van megadva az L5 active area. P8 esetén top bottom 0nak kellene lenni, és ha ez croppolt anyag ami mondjuk 3840x1600 felbontású de az active area top bottom 280 pl akkor a tényleges képből méri..ezért látni halvány fekete sávokkal egyező méretű sávokat a fekete sávok alatt.
viszont mivel streamingen is tapasztaltad ezért ezt már nem állítom biztosan, mert gondolom streamingre csak jól kerülnek fel az anyagok.
C4en webos 25 van? a letöltött anyag mkv?
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Megnéztem a tesztvideót, de azon nem tapasztaltam semmilyen rendellenességet. Ha más filmeknél nem jelentkezik ez a jelenség, akkor valószínűleg nem beégésről van szó. Elképzelhető, hogy a C4 bizonyos kódolásokat nem kezel jól, vagy valamilyen kompatibilitási probléma áll fenn? Például van néhány letöltött film, amelyet a C4 nem játszik le, míg a C1 igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Disneyplus-on nem hiszem, hogy van .mkv.
Mert lehet, hogy ettől függetlenül jobb/szebb a képe.