Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
euronics szállítás így volt:
-este jön email, hogy majd értesítenek a szállítás napjáról
-másnap délelőtt 10:15kor jön sms, hogy "ma szállítjuk"mint magánszemély hogy/kivel tudok tv-t szállíttatni emberi áron? a régi, szintén 65" tv-t kellene elvinni ~100 km-t...
A cégek 4-5ezer körül kínálnak szállítást, de én nem találok közelítőt se. -
WiZARD
addikt
Tegnap megjött a 65CX, nagyon tetszik a VA paneles Sony után. Hibát még nem kerestem rajta, nem is biztos hogy akarok keresni, amíg nem jön szembe.
Euronics-ból van, gyári 2 év garival elvben. Viszont nincs kitöltve/lepecsételve a gar.papír. Elég a számla, vagy mindenképp kell a kitöltött papír és verjem ki belőlük?
-
WiZARD
addikt
Blackfriday-re akartam várni, de nem bírtam tovább, euronicsnál ma picit olcsóbb lett a 65cx, így ráugrottam.
Sony 65XE9005-ről váltok. Bármennyire is jó TV és elégedett lennék a képével szemből, a VA panel betekintési szöge a használati szokásaim mellett kevés
-
WiZARD
addikt
válasz
BomiBoogie #50927 üzenetére
Miért nem veszel zenehallgatásra chromecastot, vagy valami hasonló filléres eszközt?
TV meg marad arra, amikor nézed is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest