Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Ja félreértés ne essék, én nem a technológiát szidom, sőt, ugye említettem hogy 4 éve imádom a mai napig az LG 55CX3 Oled TV-m, de ott más a felhasználási mód nyilvánvalóan, ott film és videónézés megy, egy monitor meg hát azért teljesen más felhasználási jellegű.
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem.
Skynet258