Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Ja félreértés ne essék, én nem a technológiát szidom, sőt, ugye említettem hogy 4 éve imádom a mai napig az LG 55CX3 Oled TV-m, de ott más a felhasználási mód nyilvánvalóan, ott film és videónézés megy, egy monitor meg hát azért teljesen más felhasználási jellegű.
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem.
Skynet258