Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát most egy nagyon furcsa szituban vagyok. Beállítottam nagyjából a monitort, már tetszik a háttérfény is meg minden, gondoltam egyet és 280Hz-ről visszaváltottam 240Hz-re és mintha varázsütésre megszűnt volna a nyöszörgés (coil whine). Na ilyenkor mi a helyzet?
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Skynet258