- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát most egy nagyon furcsa szituban vagyok. Beállítottam nagyjából a monitort, már tetszik a háttérfény is meg minden, gondoltam egyet és 280Hz-ről visszaváltottam 240Hz-re és mintha varázsütésre megszűnt volna a nyöszörgés (coil whine). Na ilyenkor mi a helyzet?
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Skynet258