Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

Hogy bedobjak mégegy szempontot nekem megvan a 240hzs régi monitorom és amikor egymás mellett DOOM AGztam a 240hzs oled jobb?/gyorsabb? volt de annyira, hogy 40+évesen egyértelműen jobb voltam vele. Nehéz leírni de kb nem haltam meg nigthmaren ~soha. Átváltottam tfre és félóránként igen.
    Az oled response time... piszok gyors. Azonos 240 hzn rajtam 100% dobott teljesítményre az oled ami úgy, hogy 40+ vagyok és egyértelműen romlanak a reflexeim azért meglepő volt. Egy 20on évesen sanszosan többet dobott volna.
    Szóval a tft 240hz != az oled 240hzval. Legalábbis nálam tuti nem.

Amúgy az OLED legnagyobb előnye, hogy kb mindenre jó. Nincs meg a régi kompetetív játék = TN. Warhammer, CIV.... = VA 4K, DTP... IPS.

@deathcrow42
    Az kemény volt amikor bejött a 60hzs TFT korszak és észrevettük, hogy aki quaket lan partyn CRTvel játszik az nyer.
    De még egy starcraft bw ami nagyon más se volt mindegy, hogy egy VA vagy CRTd van. Oda azért elég volt a TN is de régi VAn klikeltem a templarra nyomtam a Tt meg hova erre ki se volt jelölve... :)) ok ebben benne volt az izommemória meg minden de na...

Új hozzászólás Aktív témák