-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Dare2Live #1422 üzenetére
Semmi ilyesmi nem volt, első bekapcsolásnál megadtam a wifi-t, 3 perc alatt felrakta a friss upgrade-et, bekapcsoltam a hangvezérlést, azóta használom.
Felugró ablak egy sem volt, soha, semmi.
De igazából szarok rá, nyomhatod a faszságokat, akkor ne vegyen senki ilyet, írd bele az aláirásodba is.
Garsza: amúgy nem a 21:9-es modellről beszél a tag, amit meg akarsz venni, és ami nekem van, nyugodtan vedd meg.
Az a vicces, hogy az életbe nem látta még ezt a monitort (2024-es modell), de a fake shit az megy.Warzoz: én is csak jót tudok mondani róla, párszor megpróbáltam itt is, de aki sosem használta, az jobban tudja, úgyhogy elengedtem a témát.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Dare2Live #768 üzenetére
Megnéztem a videódat. Igen, mert ez úgy tűnik, hogy tévéként akar viselkedni. Mindkét tévém ilyen (és egyik sem Samsung), hogy ha némítom, akkor ott marad a képernyőn az áthúzott hangszóró.
btw elvileg lefrissítette magát szóval nem a régi fw a gond
Mi okozhatja akkor? Azért kérdezem, mert ha ez egy konstrukciós hibából eredő öröklődő hiba, akkor átgondolom gyorsan a G81-et. Még lemondható. -
csizo13
tag
válasz
Dare2Live #751 üzenetére
És melyik lehet a jobb, AW3225QF vagy G8 G81SF?
Monitor cserén gondolkozom és az MSI MPG 321UPX, LG 32GS95UE-B, és ez a kettő Samsung és Dell monitorok között forgok.
400K körül, de bizonytalan vagyok a refurbished termékek miatt, és általában az összes negatív vélemény miatt, mert mindegyikről olvastam, néztem jót és rosszat egyaránt. -
emiki6
veterán
válasz
Dare2Live #705 üzenetére
Abszolút. A 4k és a hrr annyira nem kompatibilis, mert nincs rá megfizethető vga (vagy még egy 5090 is kevés). A 1440p jelenleg egy jó sweetspot, ami persze szintén nem olcsó config alap hrr-rel.
Erősen játékfüggő amúgy, hogy hány fps kell. Singleplayerben is jó ha van, ha gyorsak a játékban a mozgások v van gyors kameramozgás. Pl kifejezetten sajnálatos, hogy egy ninja gaiden 2 black 60 fps-re lett célozva mind ps5 pro-n, mind pc-n, pedig oda ma már én minimum 120-at céloznék meg.
Single-ben 1440p 120fps > 4k 60fps pl. Jó ha arányban van a képélesség és a motion clarity. Amúgy ja, 4k-ra elég a ~175Hz, pláne, ha a 240 akkora felár.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Dare2Live #679 üzenetére
Ez a Samsung melyik kategória? Olyan, mintha az S32DG80*** frissített változata lenne.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Dare2Live #195 üzenetére
Van egy barátom aki ugyanígy gondolkodott és 42-es OLED TVt vett. Aztán kb. 1 év múlva cserélte monitorra, mondva jó jó, de mégsem az igazi. Javaslom ezeket gondold át alaposan vásárlás előtt:
- a 42" nagy monitornak, néha nem lehet átlátni ha nem ülsz elég távol
. ha net, OFFICE vagy hasonló is lesz akkor meg az nem jó, ha elég távol tőle
- ha nem csak játék, film lesz a termelékenységi munkához sem ideális a TV
- azt mondta, jó jó de az OLED monitor még responzívabb, azon még simább a játék
- nincs állítási, pozicionálási lehetőség (emelés, forgatás vagy pivot)
Másrészt a C4-et és annak árát inkábbb ezzel érdemes összehaonlítani ami 340k, mert az általad linkelt monitor teljesen más kialakítású (ívelt és 21:9 ugye).
De ez csak javaslat, nyilván te tudod mire és hogyan használod. Viszont az ő tapasztalata alapján a konzekvencia ez: egyszerűbb és jobb is , de végül még olcsóbb is lett volna ha egyből OLED monitort vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest