- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én nem kompromisszum mentesről beszéltem. pl Doom AGs plda. Hogy meglegyen 4Kban a 200+fps bizony huzogatni kell csúszkákat. Más kérdés, hogy hude érdemi látványbeli difi nem lesz. De kompromisszum. Detto "kompromisszum" Total Waros plda is. De ott pl a WQHD sokkal nagyobb kompomisszum lenne, mint a csak 60fps.
Persze rakás plda van ahol maxra rántva, DLSS nélkül 4Kban tényleg elhasal a 3080. pl CP. DLCkkel, 4K OLEDen újra végig akarom tolni. Na ott lesz DLSS, csúszka huzogatás rendesen. Játékélményben nem hinném hude sokat bukni fogok.
Ahol tudom, hogy csúnyán elbukik a 3080 az a VR. Kell a stabil min 110FPS + 2 szemnek a felbontás. VRen 5090 is el tud hasalni. Na igen ez fáj. Majd 1.5év múlva 6080al végigtolom CPt harmadszorra is VRel.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258