- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
A bevonaton máris sok múlik a samsung félmatt volt (vagy félfényes kinek hogy tetszik) ez meg full fényes, tisztább a kép a feketék jóval mélyebbek. A színek hiába nem olyan jók elméletben a woleden mint qd oleden a fényes felület sokat dob rajtuk így is. Fényerőben mérhetően jobb ez az asus mint a qd oledek és ez látszik is. Bár itt qd oled meg qd oled között is van különbség, a samsungon sztem sokkal látványosabb volt a hdr mint az alienware-en bár a beállításaiba nagyon nem turkáltam bele csak a gyári hdr profilokat használtam. És nincs a qd oledeknél jellemző fényben kivilágosodó feketeszint, cserébe jobban tükröződik.
Szoval azert vannak itt különbségek, de nyilván nem olyan látványosak mint ips-oled váltas esetén, főleg hogy az ips pont abban harmatgyenge (feketeszint, kontraszt) ahol az oled a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő