- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, tehát van nálad igazolvány, csak nem személyi, mert a britek azt nem tudják, mi. Bájos. Jót kacagtunk, vicces lány vagy, jól rászedtél minket. Egyébként sportoláshoz én sem viszek személyit (pedig nekem van, kettő is!), mert a jogsim van a telefontokba becsúsztatva. Telefonos emergency contact jó dolog, amg működik a telefon (baleset után nem bíznék benne 100%-osan), illetve ha valaki tudja használni. Igazolványokon meg nyilván nincs emergency contact, de ha be tudnak azonosítani, onnét kezdve megoldják a többit.
Cica: BT dongle-t én használtam headseettel, teljesen jól működött. Annyi fenntartásom votl a dologgal, hogy nehezen találtam a sok jól csengő kínai márkanév között valami olyat, amiről már hallottam, végül sikerült egy tplinket szerezni, ami még mindig nem egy olyan valami, amiben maradéktalanul megbízok, de működött.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest