Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha tehetem, azonnal elengedem. Őszintén szólva nem tudom, hogy ilyenkor mit szoktak nehezményezni, valszeg azt, hogy ugyanabban a térben létezem, mint ők. Valszeg az lenne ilyenkor az elvárás, hogy nagyot fékezve vágódjak be a jobboldali kocsisorban az egymástól ~10 méterre haladó 2 kamion közé. Mondanám még, hogy azt várja el, hogy gyorsítsak fel az ő tempójára, és haladjunk, de ezt meg az előttem a belső sávban haladó kocsisor szokta lehetetlenné tenni. Amúgy ha tehetem (mondjuk autobahn, éppen korlátozás nélkül), és nincs bunkózás, szoktam ilyenkor gyorsítani ésszerű keretek között (olyan 160-ig), hogy gyorsabban be tudjam fejezni az előzést, és elengedhessem, de ez Mo-n nem játszik, másrészt meg csak azért csinálom, mert rendes vagyok, nem azért, mert ezt bármilyen szabály előírja.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i3 13100F , RTX 2060 Super , 16GB RAM , 512GB NVME
- Asus VivoBook W11 Laptop
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest