Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Legion 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC, 9800x3d, 9070XT
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab 2nd - i5-7Y57 I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5331
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kedvencem, amikor kamion előz kamiont, utána 2-3 személyautó, majd én, nagy fékkel beesik mögém a jól felkészült gyorshajtóaspiráns, nagy nehezen egy méterrel mögöttem beáll, és villog ész nélkül a korlátra húzódva, hogy hagyjam menni. WTF? Menjél, bazmeg, inkább előttem legyél, mint mögöttem, szórakoztasd a többieket (meg a kedves édesanyádat, aki nem vert beléd jómodort). Persze ha a kamionsor tömött, akkor nem tudok hova kimenni előle (tudnék, de ezzel fékezésre kényszeríteném a kamiont, ami elé bevágok, az meg 40 tonna). Volt már, hogy megoldotta a leállósávban, a kamionoktól jobbra, majd visszajött elém, és kaptam egy büntetőféket. Akármennyire siet, erre mindig kell legyen idő. M3, valahol Gödöllő magasságában. Egy 320D szedán BMW volt, ha valaki általánosítgatni szeretne, meg nem mondom melyik típus, de viszonylag új. Szerencsére elég ritkán vezetek magyar autópályán, ráadásul az az érzésem, hogy az M7 (különösen Siófoktól lejjebb) viszonylag nyugodt hely.